arkadaşlar yardım lütfen....

hmmm.. madem gidiş geliş saatleri belli..iyi bişey..
okulda birine aşık olsa bile bu kişiyle dışarda vakit geçirmek durumu olacaktır..öyle kaçak zamanları yok demek..
o zaman bu ihtimal zayıf..
geriye maddi konularla ilgili bunalmışlığı kalıyor..aile meselesi kalıyor
birilerine kefil mefil durumları olmuş olabilir mi?ondan sıkılmıştır..
peki bu birkaç aylık dönem öncesinde eşinle birlikteliğin yine arasıra şeklindemiydi..yoksa belli sıklıkta mı ?o da önemli..

haftada 3-4 kez beraber olurduk şimdi bazen ayda bir.

bu da normal değil ,ayda 1-2..
ağır bir işte mi açlışıyor ki böyle..
zaman mı böyle etti böyle genç evlileri bilmiyorum..

bu arada,arkadaşın konusu da dallanıyor ama..

sohbet için hepinize teşekkür ederim yarın devam edelim o kadar uykum geldi ki.Sağolun şekerler :)))

eskiden neden salata yapamadın derdi o nednele salatasız sofra kurmazdım şimdi yemek istemiyor.

:44::44:esin senden uzaklasiyor gibi
ona karsi bir hatan olabilirmi onu uzaklastiracak:44:
yada kac yildir evlisiniz bilmiyorum ama evin yuku agir geliyor olabilirmi:44:

belki de ama evin yükünü paylaşmak için çok şey yaptım istemiyor hiçbir şey

aynı şeyi yazdım ve sildim az önceki yorumumda..hatası olup olmadığını sormuştum
bilmeden, fakında olmadan bir hata da olabilir ,senin için önemsiz ,onun için önemli olan..

aynı şeyi yazdım ve sildim az önceki yorumumda..hatası olup olmadığını sormuştum
bilmeden, fakında olmadan bir hata da olabilir ,senin için önemsiz ,onun için önemli olan..

bende oyle dusunuyorum...
manidar konusmasindan,
yatagi ayirmasindan birseylerden sogudugu asikar ama sebebi ne ola:26:

belki geçici bir süreçtir maddi sıkıntılar eşini bunaltmış olabilir.söylediği söz tavrı hoş değil ama hemen boşanma lafını etmende doğru değil daha sabırlı ol biraz zaman tanı.umarım herşey yoluna girer

...sizin ayrılmayacağınızdan emindir,bu yüzden söylemiştir,eğer ciddi bir şekilde boşanmak istiyorum dediğinizde,bakalım bu cevabı verebilecek mi?

hemen başkası mı var diye düşünmeyelim.
adamın sorunları var belli.
iki ay sabretmek o kadar büyütülecek bişey değil.
aranızda sevgi devam ediyorsa onun bu dönemi atlatması için destek olcak ve sabredeceksin elbette.
destek olamıyorsun anladığım kadarıyla. sen de ondan ilgi bekliyorsun doğal olarak. o ilgiyi alamayınca da hırçınlaşıyor gibisin.
destek sadece sözlerle olmaz ki.
bazen söylediklerimizle değil söylemediklerimizle destek oluruz.
bazen yaptıklarımızla bazen yapmadıklarımızla.
yazdıkların üzerinden yorum ve eleştiri yapayım şimdi.
sen işten geldiğinde açmısın diye neden soruyorsun. tabiki aç. tabiki yemek yiyecek.
sormak bile çok saçma. adam geldiğinde yemek ve sofran hazır olsun.
yemek hazır canım istediğin zaman oturabiliriz sofraya diyebilirsin.
cinsel sorunlar da var sanırım. sen de bunlar perçinliyor gibisin.
çok kısa sürüyor kendimi o.. gibi hissediyorum demişsin. haklısın. ama bu onun elinde olan bişey değil seni aşağılamak için özellikle yaptığı bişey de değil.
bi de para versydin diyerek bunu eşinin yüzüne vurman çooook büyük yanlış.
erkeğin eşini memnun edememesi (cinsel anlamda) gurur meselesi oabilir. sen de memnun olmayan ve onu suçlayan bir eş gibi davranıyorsun.
senden ayrı yatmasının nedeni bu. kendini yetersiz hissediyor ve senden soğumasına neden oluyor bu durum.
yaklaşımını değiştirmelisin. özellikle bu konuda.
bir uzmandan yardım alın mümkünse yada elinin altında internet var biraz araştır bu konuyu.
en azından nasıl davranman gerektiğini bilirsin.
bir de fazla üstüne düşüyorsun.
yaptığı yada yapmadığı şeylerin nedenini sorup durmaktan vazgeç
asla cevap alamayacaksın ve bu sorular onun tarafından sorgulamalar olarak algılanacak.
gene soğukluğa neden olacak.
kocasından memnun bir kadın gibi davran. (sadece cinsel anlamda değil her konuda. maddi sorunlar mesela. suçlayıcı olma. olan olmuş artık.
o da karısını memnun eden bir adam gibi davranmaya başlayacaktır.

böyle tuhaf davranışalrla seni germeye üzmeye hakkı yok. yaptığı olgun insan davranışı değil. derdi neyse açık açık söylesin. afra tafra yapmak da neyin nesi.

Her evlilikte buna benzer seyler olabilir, cok normal... Esinizin dediginiz gibi maddi sikintilardan dolayi cani sikkin olabilir,kafasinda farkli bir sorun olabilir, bir sure kendini dinlemek isteyebilir, hemen bu sekilde fevri olarak bosanirim senden, esyalarin yarisi...vs. bunlar cok komik, ve acizce seyler, neler neler goruyoruz, yada burdan okuyoruz ne gibi esler var, lutfen findik kabugunu doldurmuycak seyleri sorun etmeyin , caninizi sikmayin derim ben, bir sure ustune gitmeyin , rahat birakin, sizinde olmuyormu her insan gibi gibi bir sure yalniz kalma isteginiz..oda oyle birseydir hemen kuruntu etmeye,pire icin yorgan yakmaya gerek yok, aldatan adam eve gelmez, gec gelir , surekli disarda olur vs.bu sekilde aldatiyormusunlarlada adamin aklina sokma bunlari, sen kendine guven, yumusak, sevgi dolu ol, rahat birak onu bak hersey nasil degisecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…