biliyormuş gibi yapmayı da deneyebilirsin.
ama tabi bu hamleleri kötü bi ihtimallle yüzleşmeyi göze alabiliyorsan yap.
ben kaldıramam böyle bi şeyi gittiği yere kadar gitsin evliliğim diye düşünüyorsan yapma.
iletişiminiz bu kadar mı bitti eşinizleonunla düzgün bir şekilde konuşmak mümkün değil mi? "boşanmaya karar verdim ama tek merak ettiğim şey benden uzaklaşma sebebin" desen yanıtlamaz mı bunu da?
ya ben ne olursa olsun tel ini karıştırmayı hoş karşılayamıyorum.Yapamam gibi geliyor.Bu zaman kadar hiç bakmadım.Ama gelen bazı tel leri açmıyor neden açmadın diyorumşu bu aradı konuşmak istemiyorum şimdi diyor.
‎"Anladığım herşeyi anlamamın nedeni, seviyor olmam."
Tolstoy
bunu yazmış face en son
yok yok..bişey bilmeden, -muş gibi yapmak iyi değil..risk en azından..
gerçek bir ispat olsa, süphelense tamam da, şüphe de yok arkadaşta..
‎"Anladığım herşeyi anlamamın nedeni, seviyor olmam."
Tolstoy
bunu yazmış face en son
facedeki özlü sözler bi şeyi ifade etmez.. kilit nokta burda eş. her gece çocuğun odasında yatıyor ama bi sorun yok diyor çok ilginç. ne zamandır var bu ayrı yatma olayı?
bu sozde birsey yok bende ozlu sozler paylasiyorum ne var yani oylesine yazmis olsa kendi icinden dersin tamamda tolstoy yaziyor begenip paylasmis olabilir
2-3 ay kadar oldu sanırım.Sorarsan sorun yokmuş kimi kandırıyorsa ....
her gece mi ayrı yatıyor yoksa bazen mi?
kendi ile ilgili utandığı bir bedensel problemi(hijyen ya da cinsel vs) olabilir mi?
ben zaten beni aldattığını düşünmüyorum.Belki de inanmak istemiyorum mu ne dersiniz????
evet çok nadir canı birlikte olmak istediğinde yanıma geliyor onun dışında orada.Bir problemi olduğunu düşünümüyorum.Bana bir garezi var gibi.Mesela işten eve geliyor aç mısın sofra hazırlayayım mı diyorum yok tokum diyor yarım saat geçmiyor tabağa yemeği koyuyor ve sehpanın üzerinde yiyor.Hani aç değildin sofra kursaydım diyorum getireceğin yemek bu değil mi ne fark eder nerede yediğim diyor.
bizeşimle ayda 1 yada 2 defa birlikte oluyoruz ve oda benim ısrarım üzerine oluyo.sanki zorundalık var gibi geliyo bana.yaklaşık 1 aydır hiç yakınlaşmadık ve dün regl son günüydü.söyledim ama eşim erkenden uyumayı tercih etti.beelki cumartesi gecesi için bekliyodur dedim...biraz önce duşa girdim tertemiz yıkandım ve çıktım.aramızda ağız dalaşı oldu ve ben küstüm.mutfağa pc nin başına geçtim.bi süre sonra yanıma geldi ve 'çocuk uyudu gel' dedi.sanki ben kötü kadınmışım gibi .bende kavga ettim...yanıma gelip yalvarana kadar seninle yatmayacağım şart olsun dedim ve sırtımı dönüp uyudum.demin eşimi eniştem aradı telefonla.yolda kalmış ve gelip almasını söyledi.şimdi onu almaya gitti.bende onu bekliyorum.acaba uyusam mı yoksa beklesem mi bilemedim ((
bizeşimle ayda 1 yada 2 defa birlikte oluyoruz ve oda benim ısrarım üzerine oluyo.sanki zorundalık var gibi geliyo bana.yaklaşık 1 aydır hiç yakınlaşmadık ve dün regl son günüydü.söyledim ama eşim erkenden uyumayı tercih etti.beelki cumartesi gecesi için bekliyodur dedim...biraz önce duşa girdim tertemiz yıkandım ve çıktım.aramızda ağız dalaşı oldu ve ben küstüm.mutfağa pc nin başına geçtim.bi süre sonra yanıma geldi ve 'çocuk uyudu gel' dedi.sanki ben kötü kadınmışım gibi .bende kavga ettim...yanıma gelip yalvarana kadar seninle yatmayacağım şart olsun dedim ve sırtımı dönüp uyudum.demin eşimi eniştem aradı telefonla.yolda kalmış ve gelip almasını söyledi.şimdi onu almaya gitti.bende onu bekliyorum.acaba uyusam mı yoksa beklesem mi bilemedim ((
aldattigini dusundurecek bir durum yok ki ayri yatmasinin baska sepebleri olabilir belki skntili bir donemde ne bileyim suphelenmek yerine yardimci olmaya calissan ustune gitmesen bir sure baktin olmuyor al karsina tekrar konus derim...
bu yazdigina bakarsan esin senden birsey kapmis gibi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?