arkadaşlar yardım lütfen....

‎"Anladığım herşeyi anlamamın nedeni, seviyor olmam."
Tolstoy

bunu yazmış face en son

yok yok..bişey bilmeden, -muş gibi yapmak iyi değil..risk en azından..
gerçek bir ispat olsa, süphelense tamam da, şüphe de yok arkadaşta..

iletişiminiz bu kadar mı bitti eşinizle onunla düzgün bir şekilde konuşmak mümkün değil mi? "boşanmaya karar verdim ama tek merak ettiğim şey benden uzaklaşma sebebin" desen yanıtlamaz mı bunu da?

iletişiminiz bu kadar mı bitti eşinizle onunla düzgün bir şekilde konuşmak mümkün değil mi? "boşanmaya karar verdim ama tek merak ettiğim şey benden uzaklaşma sebebin" desen yanıtlamaz mı bunu da?

Ya ona sorarsanız hiçbir sorun yok ama yine çocuğun odasında uyuyor .Herşeyi ben büyütüyormuşum hemen boşnmaktan bahsediyormuşum ona ulaşamıyorum ne yaptıysam olmadı.

belki prensibin değil ama, şahsi görüşüm ben bu durumu yaşasam ,bi araştırma içine girerdim gibi geliyor..

Tolstoy

bunu yazmış face en son

ilginç.. bu söz kime şimdi?
sana mı? başkasına mı? yoksa gelişigüzel beğendiği bi söz mü?:44:

yok yok..bişey bilmeden, -muş gibi yapmak iyi değil..risk en azından..
gerçek bir ispat olsa, süphelense tamam da, şüphe de yok arkadaşta..

Neden şüphelenmiyorum onu söyleyeyim işten çıkış eve geliş saati belli yani yaparsa ite yapmalı okulda da zor yani.Ama aşık olduysa br öğretmene bilemeyeceğim tabii.

facedeki özlü sözler bi şeyi ifade etmez.. kilit nokta burda eş. her gece çocuğun odasında yatıyor ama bi sorun yok diyor çok ilginç. ne zamandır var bu ayrı yatma olayı?

Tolstoy

bunu yazmış face en son

bu sozde birsey yok bende ozlu sozler paylasiyorum ne var yani oylesine yazmis olsa kendi icinden dersin tamamda tolstoy yaziyor begenip paylasmis olabilir

facedeki özlü sözler bi şeyi ifade etmez.. kilit nokta burda eş. her gece çocuğun odasında yatıyor ama bi sorun yok diyor çok ilginç. ne zamandır var bu ayrı yatma olayı?

2-3 ay kadar oldu sanırım.Sorarsan sorun yokmuş kimi kandırıyorsa ....

bu sozde birsey yok bende ozlu sozler paylasiyorum ne var yani oylesine yazmis olsa kendi icinden dersin tamamda tolstoy yaziyor begenip paylasmis olabilir

ben zaten beni aldattığını düşünmüyorum.Belki de inanmak istemiyorum mu ne dersiniz????

bizeşimle ayda 1 yada 2 defa birlikte oluyoruz ve oda benim ısrarım üzerine oluyo.sanki zorundalık var gibi geliyo bana.yaklaşık 1 aydır hiç yakınlaşmadık ve dün regl son günüydü.söyledim ama eşim erkenden uyumayı tercih etti.beelki cumartesi gecesi için bekliyodur dedim...biraz önce duşa girdim tertemiz yıkandım ve çıktım.aramızda ağız dalaşı oldu ve ben küstüm.mutfağa pc nin başına geçtim.bi süre sonra yanıma geldi ve 'çocuk uyudu gel' dedi.sanki ben kötü kadınmışım gibi.bende kavga ettim...yanıma gelip yalvarana kadar seninle yatmayacağım şart olsun dedim ve sırtımı dönüp uyudum.demin eşimi eniştem aradı telefonla.yolda kalmış ve gelip almasını söyledi.şimdi onu almaya gitti.bende onu bekliyorum.acaba uyusam mı yoksa beklesem mi bilemedim((

her gece mi ayrı yatıyor yoksa bazen mi?

kendi ile ilgili utandığı bir bedensel problemi(hijyen ya da cinsel vs) olabilir mi?

evet çok nadir canı birlikte olmak istediğinde yanıma geliyor onun dışında orada.Bir problemi olduğunu düşünümüyorum.Bana bir garezi var gibi.Mesela işten eve geliyor aç mısın sofra hazırlayayım mı diyorum yok tokum diyor yarım saat geçmiyor tabağa yemeği koyuyor ve sehpanın üzerinde yiyor.Hani aç değildin sofra kursaydım diyorum getireceğin yemek bu değil mi ne fark eder nerede yediğim diyor.

ben zaten beni aldattığını düşünmüyorum.Belki de inanmak istemiyorum mu ne dersiniz????

aldattigini dusundurecek bir durum yok ki ayri yatmasinin baska sepebleri olabilir belki skntili bir donemde ne bileyim suphelenmek yerine yardimci olmaya calissan ustune gitmesen bir sure baktin olmuyor al karsina tekrar konus derim...

bu yazdigina bakarsan esin senden birsey kapmis gibi :44:

Eşime sorarsan ben istemiyormuşum birlikte olmayı ne zaman yanıma geldiyse evet derim hiç geri çevirmem.Ne zaman istedinde birlikte olmadık diyorum yine susuyor Bence yat uyu arkadaşım çocuk uyu gel ne demek ayıp yahu....

Ayy ben de sana akıl veriyorum :)) kelin ilacı olsa kendi başına sürer değil mi...

aldattigini dusundurecek bir durum yok ki ayri yatmasinin baska sepebleri olabilir belki skntili bir donemde ne bileyim suphelenmek yerine yardimci olmaya calissan ustune gitmesen bir sure baktin olmuyor al karsina tekrar konus derim...

ağustostan beri anlayış gösteriyorum ama ben de insanım, daha ne kadar sürer bu durum sonu yokki

ama ben çok üzülüyorum.3,5 senelik evliyiz ama sadece 1 defa kendi isteğiyle yanıma geldi.dışardaki insanlar eşimin nekadar şanslı olduğunu söylüyo ama eşim bunun farkında bile değil.nerdeyse hergün sorarım uyuyacak mısın bekleyim diye.ayda 1 yada 2 defa yatarız.1 defa yakınlaşma için bana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.zaten yattığımız zaman 2 dk içinde boşalıyo ve sırtını dönüp eşekler gibi uyuyo.kendimi o...u gibi hissediyorum.bide oldu olacak para ver diyorum bazen sinirimden..allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…