Arkadaşlar yardım lütfen

princesse-89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
16
1
1
36
8 haftalık hamileyim ve geçen hafta hafif burun akıntısıyla başlayan nezlem bayaa ağır bir gribe dönüştü . Dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum (doktorum cuma günü gelicekmiş türkiye dışındaymış) ilaç kullanabilen bir insan değilim , ilaç içer içmez hemen çıkartıyorum küçüklüğümden beri . Hamilelikte içilebilicek önerebileceğiniz bitki çayı var mı .

Gecmis olsun. Dr.uma sordugumda bunu gunde 2 fincani gecmeyecek sekilde icebilecegimi soylemisti. Gebeligim boyunca kullandim. Sukur sorun yasamadim. Dr.unuza da danisin yine de...

Çubuk tarçın+ıhlamur+zencefil....5dk kaynattim. Süzüp icine azcik karabiber+limon+bal ekledim...şifa olsun size de...

Gecmis olsun. Dr.uma sordugumda bunu gunde 2 fincani gecmeyecek sekilde icebilecegimi soylemisti. Gebeligim boyunca kullandim. Sukur sorun yasamadim. Dr.unuza da danisin yine de...

Çubuk tarçın+ıhlamur+zencefil....5dk kaynattim. Süzüp icine azcik karabiber+limon+bal ekledim...şifa olsun size de...
Bu sitede açılan bir konuda limonun düşük yaptığını okumuştum . Ayy resmen şizofrene bağladım . Bişey yiyip içemiyorum . Yemeklere baharat atamıyorum bişey olucak diye . Ne zormış bu hamilelik . Ot ve baharatla da aram çok iyidir . Ciğerlerim öksürmekten artık dışarıya fırlıcak . Yaz günü ne gribiyse artık bu . Ebegümeci ciğerleri temizler . İnternette onun için de düşük yazmışlar . Her gün ada çayı içerdim . Meğerse o da düşük yapıyormuş . Allah korudu valla .

Bu sitede açılan bir konuda limonun düşük yaptığını okumuştum . Ayy resmen şizofrene bağladım . Bişey yiyip içemiyorum . Yemeklere baharat atamıyorum bişey olucak diye . Ne zormış bu hamilelik . Ot ve baharatla da aram çok iyidir . Ciğerlerim öksürmekten artık dışarıya fırlıcak . Yaz günü ne gribiyse artık bu . Ebegümeci ciğerleri temizler . İnternette onun için de düşük yazmışlar . Her gün ada çayı içerdim . Meğerse o da düşük yapıyormuş . Allah korudu valla .
Limon niye dusuk yapsin ki...anlamadim onu. Benim bildigim tansiyonu dusurur. Ben 2 dusuk yaptim. Oglumu da yata yata dogurdum. Herseyi ölçusunde yedim ictim.. tansiyonum dusuk oldugu icin gunde yarim limondan fazlasini tuketmedim. Zaten kan pihtilasmam icin de limon kullaniyrdum. Dusuk yapsa dr bana kullanma derdi. Lutfen bu kadar germe kendini yeme icme konusunda. Dr yasak listesi vermis olmali. Benim formulde limon sinmiyrsa icine onu eklemeden ic. O da olur.

Salam sosis sucuk ve cig et kesin kesin yasak. Baska da yasak vermemisti dr bana.

Back
X