Arkadaslar yardim

bir kaç güne sıkılır döner üzmeyin kendinizi diyeceğim ama kv ler fırsatını buldumu çoştukça coşuyorlar :işsiz:
mesajınızda beni rahatsız eden şey '' ı'' harfini kullanmayışınız '' çocuklar sıkıldı '' olarak değiştiriseniz sevinirim :işsiz:
Annesi islemistir artik.hatta seviniyodur hosuna gider boyle seyler

Slm arkadaslar.buaksamda konu acmistim.cocuklar sikiliyor ama esim her firsatta kaveye gidiyor diye.neyse bu yine aldi basini cikti.cocuklar oyle sikildiki disari cikmak istiyorlar.uc cocuk tek basima zapdedemiyorum.yakinimizda buyuk bir park var.saat 9 fln esime msj attim.ben cocuklari cikariyorum haberin olsun diye.cvp vermedi bir iki sitem ettim.cinku esim herkes icin canini veren bizim icin herseye isteksiz yaklasan biri.neyse msjla tartismaya basladik.foto atti annesinin evine birazcik su basmis.neyse ben hicbi yorum yapmadim.ama uzatmadimda yazmadim bidaha.aradan biraz zaman gecti bana msj atmis ben hic aaa bile dememisim fesatmisim sevinmisim bi suru hakaretler.onlari okuyunca bende madem bukadar hakaret ediyosun ne fesatligim be sevinmem kaldi bende sormuhorum soracagim varsada sormuyorum dedim.kal orda dedim hala yok

Az bir şey su basmış anasının kuzusu öyle bir abartmış ki sanki ölümcül hastalık..

Muhatap olma kendi dönüp o ettiği hakaretler için özür dileyene kadar..
O lafları yedirirdim ben olsam.

Nasip bi yol izleyim bilemedim.anasi simdi bide bu yetmezmis gibi birde aramadi etmedi diyr doldururda doldurur olay cikrir

Kocanın huyunu seninkini bilemem..

Benim karakterime göre yorumlarsam
Ben aramam eşimle de konuşmam çünkü karşımda benimle medeni bir şekilde konuşan adam yok..

Arife gecesi bile.sabah namaza kalkacak.diye orda yatti.insan demezmi evde cocuklarin var mubarek gun.yinede sesimi cikarmadim
Allah kolaylik versin kardesim ama senin isin bu kaynanayla zor gorunuyor vallahi..keske izin vermeseydin adam gibi evine gelseydi ! Baskin ol bence koyverme yoksa ortalik kv ye kaliyor !

Allah kolaylik versin kardesim ama senin isin bu kaynanayla zor gorunuyor vallahi..keske izin vermeseydin adam gibi evine gelseydi ! Baskin ol bence koyverme yoksa ortalik kv ye kaliyor !
Allah goruyo allahim cok.buyuk.benim annem olcak zorl gonderir.simdi diycekki sen kal dedin.

Allah goruyo allahim cok.buyuk.benim annem olcak zorl gonderir.simdi diycekki sen kal dedin.
Olay kocanizdan patlak veriyo sorumsuz ve annesi tarafindan cok simartilmis biri anladigim kadariyla ve halada devam ediyor o evden kopamamis..belki yola gelir esiniz ama kv den yuz buluyor..Birlestirecegi yerde habire gaz veriyo fikirsiz insanlara tahammul edemiyorum..

Olay kocanizdan patlak veriyo sorumsuz ve annesi tarafindan cok simartilmis biri anladigim kadariyla ve halada devam ediyor o evden kopamamis..belki yola gelir esiniz ama kv den yuz buluyor..Birlestirecegi yerde habire gaz veriyo fikirsiz insanlara tahammul edemiyorum..
Annesi cok sinsidir.yavas yavas isler.allah goruyoya kimsenin yaptigi yanina kalmiyo

Annesi cok sinsidir.yavas yavas isler.allah goruyoya kimsenin yaptigi yanina kalmiyo
Kalmaz hic merak etmeyin..ama ben olsam onunla mucadele ederdim sessiz sessiz kocami kendi tarafima cekerdim..o evde kalmasina izin vermeyin simdi tel acip cok kotuyum hastayim deseniz mesela cikip gelirmi ?

Zaten bebeklerden biri iki uc gjndur atesli.msj attim cocuk atesli diyr gormedi bende engelledim

Back
X