- Konu Sahibi yasminapdr
evet ben yeni bir konuyla tekrar karşınızdayım.. bu sefer de eşimle yaşadığım tartışma. ben çalışıyorum eşimde çalışıyo ve bizim paramız ortak. aybaşında toplarız paramızı bir yere ordan harcamamızı yaparız. ben şimdi eşimin ailesinin huyunu bildiğim için bu kararı alırken dedimki bak bi yere para vereceksen falan benimde haberim olsun.. o da tamam dedi. ve paraları birleştirdik. neyse konuya geleyim. bugün okuldan geldikten sonra bilgisayarımı açtım ve karşımda bi banka numarası vardı eşimin kardeşinin olduğu yerin şube kodu..çağırdım, paramı gönderdin kardeşine dedim bu anlamamış gibi yaptı tekrarladım. evet dedi. ne kadar dedim söyledi büyük miktar olduğunu. ben çıldırdım. bana sormadan nasıl gönderdin ben sana bana sormadan bişey gönderme demedimmi diye. bağırıp çağırdı sandalyeyi yere fırlattı. bende konuşmuyorum onunla.
huzurumuz bozuldu yine. kardeşide çalışıyo bu arada. maaşıda oldukça yüksek. yani ben göndermesine bişey demem ama o parada benimde hakkım varsa ben akşama kadar kafa patlatıyosam para kazanmak için o da bi yere para verirken bana sormak haber vermek zorunda