- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Evet. Eşim için acil. Eşim askeri personel sürekli bazen 24 saati aşkın askeri araç kullanıyor. Ortopedik minder almıştı kendine. Kuyruk sokumu kemiği çok ağrıyor oturmaktan artık. O yüzden acilBoyle vakalar cok sik oluyor maalesef.
Mecburen gidip alacaksiniz,
acil bir seydir muhtemelen siz de bu zamanda siparis verdiginize gore.
Hayır not yok. Mesaj bile gelmedi. Ben internetten bakıp gördüm. Bir de utanmadan not bıraktık diyor mesaj attık diyor terbiyesizler. Gel al diyor. Ya hayır kendi memleketimde olsam biliyorım ne nerde buraya geleli 2 ay ya oldu ya olmadı. Onda da virüs başladı evden çıkmadım. Nerde nasıl gidicem. Otobüse binmek istemiyorum.Ama bu bir klasiktir, geldik bulamadık. Peki kapıya not bırakmışlar mı geldiklerine dair ?
Konuştum ama nafile. Yarın kapalı 1 mayıs işçi bayramı sebebi ile. Cumartesi tekrar arayacağımBenzer şeyi ben de yaşadım. Arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin. Biraz sert konuşun. Getirmek zorundalar
Gelip sizi bulamadıklarını ispatlamaları lazım. Günümüzde her siparişte cep numarası isteniyor ki kargocu da arıyor aramak zorunda.Konuştum ama nafile. Yarın kapalı 1 mayıs işçi bayramı sebebi ile. Cumartesi tekrar arayacağım
Acil olmasi kötü. O ürünü almasaniz iptal olsa, yeniden sipariş etseniz? Siparişinizden sonra 2-3 gün içinde elinize ulaşabildiyse bunu yapabilirsiniz.Evet. Eşim için acil. Eşim askeri personel sürekli bazen 24 saati aşkın askeri araç kullanıyor. Ortopedik minder almıştı kendine. Kuyruk sokumu kemiği çok ağrıyor oturmaktan artık. O yüzden acil
Aramak için numara alıyorsunuz dedim herkesi tek tek aramıyoruz dedi ya deli olmak üzereyim. Eşim inşallah görevden erken döner de arabamız askeriye de. Gider alır gelir.Gelip sizi bulamadıklarını ispatlamaları lazım. Günümüzde her siparişte cep numarası isteniyor ki kargocu da arıyor aramak zorunda.
Tüketici Hakem Heyetine mi şikayet ediyoruz yarın edeyim hemen ya da cumartesiTüketici hakem heyetine şikayet edeceğinizi söyleyin. Mesaj attıklarını, aradıklarını ispatlasınlar bakalım. İspatlayamazlar. Çünkü arasalardı size ulaşırlardı zaten
Kargo benim adıma eşim sürekli görevde olduğu için ben evdeyim benim adımı yazdıkÇok sık olan bir durum. Şikayet edin isterseniz ama sonuç alamayabilirsiniz.
Kargo eşinizin adına ise onun alması gerekiyor bu arada. Bazen adına kargo gelmiş kişinin kimlik fotokopisini görerek de yakınına verebiliyorlar kargoyu. Ama bu süreçte riske atmaya değmez. Eşiniz şubeden alsın.
Kargo benim adıma eşim sürekli görevde olduğu için ben evdeyim benim adımı yazdık
Eşimde 3 günden aşağı gelmez eve ya göreve gittiO zaman söylediklerim eşiniz için geçerli. Umarım ona teslim ederler.
Ama çok büyük nasıl getireceğim. 2 tane minder birde arkadaşı da sipariş vermiştiAsla getirmezler,yerini ogrenip gidip alin haritadan bakarsiniz
Belki cok yakindadir,bi yerini kontrol edin istersenizAma çok büyük nasıl getireceğim. 2 tane minder birde arkadaşı da sipariş vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?