Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Yassmiy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
326
112
103
28
Daha önceki konularımda erkek arkadaşımdan bahsetmiştim size.4 seneyi geçkin bir zamandır beraberiz.Mesafeli güzel bir birlikteliğimiz var.Onu çok seviyorum,omunda beni sevdiğinden şüphem Yok.Lakin sevgiyle her şeyi olmayacağını düşündüğüm günlerdeyim.Öncelikle hala bir işi Yok sevgilimin ve ben mezun oluyorum bu yıl.Erken diyeceksiniz ama zaten işe girip birikim yapana,düzen kurana kadar 2-3 yıl geçecek.Çok çabalıyorum ama olmuyor diyor bana.Sevgilim çok iyi niyetli,ve öyle işini bilen kendini savunan tiplerden değil bu durum beni ziyadesiyle üzüyor.Çevresindeki insanlar işin gücün Yok hala diyor ve dönüp cevabını veremiyor.Birde ben İzmirdeyim.Erkek arkadaşımda bana 2,5 saat uzaklıkta 1,5 Aydır görüşmedik ve benim sınavlarım biteceği için bu hafta gelecekti beni görmeye.Bende heyecanlandım ona göre plan yaptım onun geleceği gün arkadaşlarımla plan yapmadım.Ve bugün bana çok önemli bir işinin çıktığını gelemeyeceğini söyledi.Ben sorun değil tatilden sonra görüşürüz deyince tamam inşAllah dedi.Ama laf saydırmamak için kendimi zor tuttum.Çok farklı olduğumuzu daha çok hissetmeye başladım.Çok seviyorum ama artık yoruluyorum.Güçlü dursun kimseye kendini ezdirmesin diyorum ama öle biri değil.Herkesi düşünür yine de kendini düşünmez.Hı birde Öyle çok süpriz yapan hediye alan birisi değil.Doğum günlerimde sadece alır.En fazla yılda iki kere.Kınamayın lütfen insan küçücük bişey de olsa bekliyor.Sözde,mesajlarda aşırı romantik.Bazen ayrılıp yoluma bakmayı düşünüyorum,bazense onsuz yapamam diyorum.Koskoca 4 yıl oldu,bu yıl çok tahammülsüzleştim.Sizden ricam kırıcı olmadan,olgunlukla düşüncelerinizi paylaşmanız.Şimdiden sabırla okuyup cevaplayacağınız için teşekkür ederim :)

Sevgilinizle sizin beklentileriniz çok farklı. Bu saatten sonra adamın kişiliğini değiştiremeyeceğinize göre ikiniz de daha fazla üzülmeden yollarınızı ayırın. Geçen 4 yıla acıyacağınıza gelecek 40 yılınıza acıyın.

Bir abla tavsiyesi: her şeyi içinize atmayın, konuşun. Zira patlamanız daha şiddetli olur.

Bence eğer olmayacağını hissediyorsanız ne kadar zor olsa da şimdiden kesin bir karar verin ve yolunuza o şekilde devam edin.

Olmayacak bir ilişki için gecen 4 seneyi düşünmenin bir anlamı yok, yaşanacak bir ömür var önünüzde. Hediye, sürpriz çok önemli ayrıntılar değil bence ama kendini ifade edemeyen ezdiren bir yapıda olmasi sıkıntı ayrıca iş konusunda gercekten ne kadar gayretli? Emin olamıyorsanız, icinize sinmiyorsa ayrılmak en dogal hakkiniz, özellikle evlilik gibi bir düşünceniz varsa ileride mantığınızı devre dışı bırakmayın

İşi olmayan adam hediye falan alamaz sürekli yanınıza gelemez herşey paraya bakıyor sonuçta
Ama geleceğe dair kaygılarınız fazlaysa ona göre yön verin ilişkinize
Ben öyle yüksek maddiyatlı bir hediye beklemiyorum.Yanıma geliyor maddiyatı öyle kötü değil kardeşlerine sürekli bişeyler alıyor misal.

Olmayacak bir ilişki için gecen 4 seneyi düşünmenin bir anlamı yok, yaşanacak bir ömür var önünüzde. Hediye, sürpriz çok önemli ayrıntılar değil bence ama kendini ifade edemeyen ezdiren bir yapıda olmasi sıkıntı ayrıca iş konusunda gercekten ne kadar gayretli? Emin olamıyorsanız, icinize sinmiyorsa ayrılmak en dogal hakkiniz, özellikle evlilik gibi bir düşünceniz varsa ileride mantığınızı devre dışı bırakmayın
Tabiki öyle ama insan bazen bekliyor.Ben mesela bir şey görünce onun seveceği bişeyse küçükte olsa alırım.Cimri biri kesinlikle değil.Çok çabalıyorum iş konusunda sen görmüyorsun,bilmiyorsun diyor.Sabret biraz lütfen diyor bana

Bence eğer olmayacağını hissediyorsanız ne kadar zor olsa da şimdiden kesin bir karar verin ve yolunuza o şekilde devam edin.
Şöyle ki bazen kesin olur ayrılamam diyorum ,ama bazen de öyle bir hal alıyorum ki bitir gitsin lavinia diyorum

Şöyle ki bazen kesin olur ayrılamam diyorum ,ama bazen de öyle bir hal alıyorum ki bitir gitsin lavinia diyorum
Bence hiç kimseye “ayrılamam,ben onsuz yapamam” gibi düşüncelerle bağlanmayın. Bu aşk veya sevgi değiş. Takıntılık. Eğer içinizde şüpheler var ise bazı şeyleri gözden geçirmek gerek.

Beklentileriniz ile karşınızdaki kişi örtüşmüyorsa bu işi sürdürmenin anlamı olmaz.
Öncelikle sevgi dediğiniz gibi herşeye yetmiyor.
Gözünü kör edecek kadar aşık değilsiniz bu belli zaten anlattıklarınızdan.

Buradan yola çıkarak, işinin olmayışı ve çabalamayışı (ben bunu anladım) sizi bunaltmış.
Buna ek olarak, sizi gerektiğinde 2. plana atabilen bir yapısı var anladığım kadarıyla.
Buna şahsen ben de tahammül edemezdim.
Önemli olan bir ilişkide ne istediğiniz ve karşılığında ne gördüğünüz.
Eğer bir birinize denk değilseniz zorlamayın zaten, sonu öyle ya da böyle hüsran olacaktır.

Beklentileriniz ile karşınızdaki kişi örtüşmüyorsa bu işi sürdürmenin anlamı olmaz.
Öncelikle sevgi dediğiniz gibi herşeye yetmiyor.
Gözünü kör edecek kadar aşık değilsiniz bu belli zaten anlattıklarınızdan.

Buradan yola çıkarak, işinin olmayışı ve çabalamayışı (ben bunu anladım) sizi bunaltmış.
Buna ek olarak, sizi gerektiğinde 2. plana atabilen bir yapısı var anladığım kadarıyla.
Buna şahsen ben de tahammül edemezdim.
Önemli olan bir ilişkide ne istediğiniz ve karşılığında ne gördüğünüz.
Eğer bir birinize denk değilseniz zorlamayın zaten, sonu öyle ya da böyle hüsran olacaktır.
Aslında aksine çok fazla 1. Plana atıyor.Ancaj bu hediye ve buluşma konusunda 2. Plandayım evet.Çok seviyorum ama gözümü kör edecek kadar aşık değilim maalesef.Bende aşırı savunmacı,fena sinsi biri değilim ama hakkımı yedirmem.Konuşurum yani.Ama o sessiz bazen fazla iyi niyetli ve buda Hem beni hem onu yıpratıyor

Bence hiç kimseye “ayrılamam,ben onsuz yapamam” gibi düşüncelerle bağlanmayın. Bu aşk veya sevgi değiş. Takıntılık. Eğer içinizde şüpheler var ise bazı şeyleri gözden geçirmek gerek.
Öyle bir insan için ölüp bitecek biri değilim.Ama hayatımdaki ilk insan.Yaklaşık 4,5 yılı devirdik beraber.Belki de alışkanlık İnan'ın bilmiyorum ama zor geliyor biraz

Öyle bir insan için ölüp bitecek biri değilim.Ama hayatımdaki ilk insan.Yaklaşık 4,5 yılı devirdik beraber.Belki de alışkanlık İnan'ın bilmiyorum ama zor geliyor biraz
Tabii ki zor ama büyük çıkmazlara girmeden önce ki son anlarınızda olabilir. Bence kendi başınıza kalıp her yönden ilişkinizi düşünün ve yolunuza öyle devam edin.

Tabii ki zor ama büyük çıkmazlara girmeden önce ki son anlarınızda olabilir. Bence kendi başınıza kalıp her yönden ilişkinizi düşünün ve yolunuza öyle devam edin.
Ben sensiz yapamam diyor,yapamazda kimsesi Yok biliyorum.Düşünmeye ihtiyacım var bunu ona ifade ettiğimde her şeyi senin için yapıyorum benim her şeyin sensin söz veriyorum çabalamaya devam edeceğim böyle şeyler söyleme diyor

Ben sensiz yapamam diyor,yapamazda kimsesi Yok biliyorum.Düşünmeye ihtiyacım var bunu ona ifade ettiğimde her şeyi senin için yapıyorum benim her şeyin sensin söz veriyorum çabalamaya devam edeceğim böyle şeyler söyleme diyor
Bilemiyorum yani sizin hayatınız ama bilemiyorum.

Back
X