Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Adamın kötü yönleri senin fazla gözüne batar olmuş. Kesinlikle kötü biri değil beklentin yüksek senin öyle hissettim. İyi bir işi olsun o da ister sonuçta evde yatmıyor. Bir de şöyle yap eğer istiyorsan tabi sen git gör sen ilişkiyi eski rayına oturt eski duygular canlansın. Ama bir karar almadan iyice düşün. Onunla nasıl onsuz nasıl olur?

Adamın kötü yönleri senin fazla gözüne batar olmuş. Kesinlikle kötü biri değil beklentin yüksek senin öyle hissettim. İyi bir işi olsun o da ister sonuçta evde yatmıyor. Bir de şöyle yap eğer istiyorsan tabi sen git gör sen ilişkiyi eski rayına oturt eski duygular canlansın. Ama bir karar almadan iyice düşün. Onunla nasıl onsuz nasıl olur?
Zaten kötü biri değil.Çok çok iyi biri.Evet beklentim yüksek olduğu için bu durumdayım bencede haklısınız.Benim yanımda hep o vardı.Ben herkese her şeyini anlatabilen insanlardan değilim hep içimde Yaşarım.Zaten bu durumdada arkadaşlarıma anlatamayacağım için siz değerli üyelerin fikirlerini almak istedim.Ben bir şey olunca hemen ona anlatmak istiyorum.Heöen her şeye anında çözüm bulan biri kesinlikle değil ama hep sığınacağım liman benim için.Onunlaykrn bu aralar sancılı geçiyor ama onsuz da nasıl olur düşünemiyorum

Ama doğum günlerine ne kadar önem verdiğimi biliyor,Yıldönümü Yada sevgililer gününü kutlamayız biz.Sadece Doğum günü kutlarız e onda da çok çabasız gelmişti bana.Bilmiyorum belki de beklentim farklı olduğu için hayal kırıklığına uğradım.Dedim ya onun Doğum gününden 2 ay önce planlar yapıyorum heyecanlanıyorum

Anlıyorum, diyorum zaten beklentilerle ilgili bir durum. Bu durum sizi bu kadar üzüyorsa bunu belirtin, anlamıyor ve hala önemsemiyorsa da artık yapacağınız bir şey kalmaz.

Anlıyorum, diyorum zaten beklentilerle ilgili bir durum. Bu durum sizi bu kadar üzüyorsa bunu belirtin, anlamıyor ve hala önemsemiyorsa da artık yapacağınız bir şey kalmaz.
Belirtemiyorum.Maddi konuları,hediye söylemlerini babama bile söyleyemem ben.İstediğim büyük bir şey değil.Mesela sürekli kıyafet yada bileklik resimleri atıyorum Hangisini alayım güzel mi diye.Sadece evet güzel al diyor ama bir kere o alsın bana yollasın istiyorum.Kargo açmayı çok seviyorum bunu biliyor. En son 2 yıl önce kargo geldi ondan.İnanın maddiyat umrumda değil sadece küçük jestler istiyorum.Sizce çok mu istediğim

Back
X