• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen

valla o zaman evlilikten beklentisi karşılanmamış ne diyeyim. bugün hep evlendikten sonra ertesi gün değişen adam konuları okuyorum beynim yandı. ya da siz size verilen sinyalleri hiç görmediniz, gözünüz aşktan kördü şimdi görmeye başladınız..
Keşke kör olmuş olsaydım gerçekten öyle mükemmel adam nasıl böyle oldu bilmiyorum ağzı bozuk hakaretli herşeye karışan bas ağrıtan kadın olsam tamm dicem

Onuda diyorum istemiyorsan bosanalim kimse bişey kaybetmez ikimizin de birbirine eyvallahi yok diyorum

Eşinizin yaşi kaç? 10 sene beklemiş, son 1 senede de baya uğraşmiş ama evlilik hayal kirikliği olmuş ya da beklediği gibi cikmamiş gorunuyor. 🙄

Ayrica eyvallahi olmayan boşanmak "istiyorsan" bosanalim diye soru sormaz. Boyle hakaretlere boşanma istiyorum ya da dusunuyorum der diyebiliyorsa...

Bunlar nasıl konuşma

Evet bunlar nasıl konuşma ya diyorum ben senin esinim farkindasindir heral diyorum şaka da mı yapmayalım diyor böyle şakamı olur ya kendine gel desemde ertesi gün ayni
Çok enteresan. Acaba sevgililik döneminde çok mu peşimizde koştu da evlenince soğumaya mı başladı diye düşündüm şu an. Karşınıza alın açıkca konuşun, kırılıyorum sebebini bilmek istiyorum. Eğer sevginde bir sorun varsa ya da sorunun sıkıntın varsa halletmeye çalışalım diye yoksa boşanma yolunu gösterin. Yani elde ettim artık benim kafasına mı girdi? Bu erkekler her yaşta böyle ne yazık ki

Eşinizin yaşi kaç? 10 sene beklemiş, son 1 senede de baya uğraşmiş ama evlilik hayal kirikliği olmuş ya da beklediği gibi cikmamiş gorunuyor. 🙄

Ayrica eyvallahi olmayan boşanmak "istiyorsan" bosanalim diye soru sormaz. Boyle hakaretlere boşanma istiyorum ya da dusunuyorum der diyebiliyorsa...
Eşim 34 bende 31 yaşındayım bosanalim diyede söylüyorum zaten

Sevmiyor malesef sevmeyen insan davranışları bunlar. Dışarda bile el ele yürümemek nedir. 10 yıllık ilişki diye mecburen evlenmiş gibi.

Hayır tabiki aslaa söz konusu dahi olamaz
Hmm acaba ten uyumunuz olmadığını mı gördü. Bu huysuz sevgisiz tavırları ondan olabilir. Birde ne bileyim 10 yıl sevgili olupta ilişki yaşamamak normal değil..

Keşke kör olmuş olsaydım gerçekten öyle mükemmel adam nasıl böyle oldu bilmiyorum ağzı bozuk hakaretli herşeye karışan bas ağrıtan kadın olsam tamm dicem
valla siz ne derseniz deyin, ben mükemmel bir adamın ertesi gün ya da 10 ay içinde yazdığınız cümleleri bir bir kuracak birine dönüşeceğine inanmıyorum eğer absürt bir durum yaşanmadıysa. 10 sene cinsellik yaşanmamış, 10 senenin sonunda evlenilmiş 10. ayda ilişki hayatımız zaten yok diyorsunuz, hiç normal gelmedi.

Sevmiyor malesef sevmeyen insan davranışları bunlar. Dışarda bile el ele yürümemek nedir. 10 yıllık ilişki diye mecburen evlenmiş gibi.

Hmm acaba ten uyumunuz olmadığını mı gördü. Bu huysuz sevgisiz tavırları ondan olabilir. Birde ne bileyim 10 yıl sevgili olupta ilişki yaşamamak normal değil..
Vallahi evlenmeye mecbur değildik sevmiyordu niye aldı sebep ne

valla siz ne derseniz deyin, ben mükemmel bir adamın ertesi gün ya da 10 ay içinde yazdığınız cümleleri bir bir kuracak birine dönüşeceğine inanmıyorum eğer absürt bir durum yaşanmadıysa. 10 sene cinsellik yaşanmamış, 10 senenin sonunda evlenilmiş 10. ayda ilişki hayatımız zaten yok diyorsunuz, hiç normal gelmedi.
Normal olmayan eşim zaten çünkü aileside öyle sevgisiz alıp bı gün öyle çocuklarının saçını sevim felan yok

Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü yada nasıl davranacagimi
Özsaygısı olan insanlar, "istiyorsan boşanalım" demez.
"Bana saygı duymuyorsun, seni boşuyorum." der ve boşanır.
Çünkü bu ilk söylediğim, size saygı duymasa da bu konudaki karar mercii yine de eşinizmiş gibi bir algı oluşturur. O isterse aile birliği bozulur, istemezse devam eder tüm hakaretlerine rağmen. Ne zavallıca değil mi?
Kendinize saygınızı kendiniz belirleyin.
Kendi hayatınızı böyle saygısız biri ile devam edecek şekle getirip kadere sığınmayın, on yıllık emek demeyin.
"Yıllar uzun, hayat çok kısadır."

Ben de cinsellikte bekledigini bulamadi diye dusunuyorum acikcasi baska elle tutulur bir şey yok cunku yani yazilanlarda. Adam 24 yasinda tanişmiş konu sahibiyle, daha once dogru durust cinsellik yaşamamiş oldugunu dusunsek, ee bi de cinselliksiz 10 sene konu sahibiyle sevgili olmuşsa ne hayaller kurulmuştur, gozunde buyudukce buyumustur. 😬 Ama tecrubesiz biriyle muhtesem ilk gece pek yaygin degildir sanirim.

Çok enteresan. Acaba sevgililik döneminde çok mu peşimizde koştu da evlenince soğumaya mı başladı diye düşündüm şu an. Karşınıza alın açıkca konuşun, kırılıyorum sebebini bilmek istiyorum. Eğer sevginde bir sorun varsa ya da sorunun sıkıntın varsa halletmeye çalışalım diye yoksa boşanma yolunu gösterin. Yani elde ettim artık benim kafasına mı girdi? Bu erkekler her yaşta böyle ne yazık ki
Yani her türlü yolu deniyorum onun o konuşma şekline canım cicim diyerek devam ediyorum senin bu konuşma şekline karşılık böyle konusim utanirsin belki diyorum yok yani anlamıyor hiç ne iyi konusmamdan ne kötü

Normal olmayan eşim zaten çünkü aileside öyle sevgisiz alıp bı gün öyle çocuklarının saçını sevim felan yok
e 10 yıl adam üzerinize titremiş, o zaman sevgisini gösterebiliyordu evlenince mi ailesi sevgisiz kendi anormal oldu
konuda çok eksik yerler var bence..

Özsaygısı olan insanlar, "istiyorsan boşanalım" demez.
"Bana saygı duymuyorsun, seni boşuyorum." der ve boşanır.
Çünkü bu ilk söylediğim, size saygı duymasa da bu konudaki karar mercii yine de eşinizmiş gibi bir algı oluşturur. O isterse aile birliği bozulur, istemezse devam eder tüm hakaretlerine rağmen. Ne zavallıca değil mi?
Kendinize saygınızı kendiniz belirleyin.
Kendi hayatınızı böyle saygısız biri ile devam edecek şekle getirip kadere sığınmayın, on yıllık emek demeyin.
"Yıllar uzun, hayat çok kısadır."
Sanırsam haklısınız ama bir çok verilen emek birden atmak da doğru degil

e 10 yıl adam üzerinize titremiş, o zaman sevgisini gösterebiliyordu evlenince mi ailesi sevgisiz kendi anormal oldu
konuda çok eksik yerler var bence..
Benim sevgim ağır geldi tasiyamadi galiba yada sorumluluk zor geldi

Sanırsam haklısınız ama bir çok verilen emek birden atmak da doğru degil
Emek falan yok, kangren olan yeri kesip atmazsanız, kalan hayatınızı da kaybedeceksiniz.
On yıla kıyamayıp, diğer on yılları da aynı geçireceğiniz gün gibi aşikâr.
Şayet boşanmayı düşünmüyorsanız ya da buna cesaretiniz yoksa, boşanma lafını bir daha kullanmayın ve bu Stockholm sendromuna alışın. Ne diyeyim başka.

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz??
10 yıllık ilişki sonrasında severek evlendik 10 aylık evliyim eşim bana karşı çok ilgisiz tuhaf tuhaf lakap takarak hitap ediyor ayrı yatmak istiyor beraber yatsak arkasını dönüp yatıyor öyle ilişki hayatımız zaten yok çocuk istemedigini her seferinde dile getiriyor zaten ben öyle bı şeyine karışan laf söz eden başında çar çar konuşan biri de değilim dışarı çıksak elimi tutmaz benden on metre ötede yürür milletin yanında bozar sizce neden ...
Niyeri ne boşanmakmi istiyor.bu şekikde bencede cocuk düşünmeyin .evliligin düzelir diyerekte sakin cocuk yapma öyle birsey yok .cocuk yoksa niye cekiyorsun ki sana bu şekilde davranan biri icin niye birseyler yapasin salla gitsin kendini ne sannediyor bulunmaz hind kumaşimi .cok sinir bozucu.hic sinirini bozma morelinide bozma .eger niyeti boşanmaksa air bi bo
Onuda diyorum istemiyorsan bosanalim kimse bişey kaybetmez ikimizin de birbirine eyvallahi yok diyorum
Bencede cocuk yokken boşanin onunlami ugraşican hic te sevmem kendini begenmiş erkekleri ya .boşver canim benim sen kendi hayatina bak takma düzelsin diyede birsey yapma .o senin icin birseylee yapsin

Back
X