Tam olarak napabiliriz bunun için? Bekar tanıdıklarımızın fotoları mı lazım?Arkadaşlar artık evlenmek istiyorum yıpranmadan evlilik istiyorum yardımcı olur musunuz
Yıpranmak derken?Valla kocayı bilmem ama kendi kendinizin sahibi olun.Arkadaşlar artık evlenmek istiyorum yıpranmadan evlilik istiyorum yardımcı olur musunuzArtık kocamın olmak istiyorum kocama ait olmak istiyorum
kendi kendinizin sahibi olun lafına çok güldüm
Mart ayıyla birlikte kadınlara da bir şeyler oluyor bu sıraArkadaşlar artık evlenmek istiyorum yıpranmadan evlilik istiyorum yardımcı olur musunuzArtık kocamın olmak istiyorum kocama ait olmak istiyorum
Kısmetse olur hemen başvur kdkdkskskArkadaşlar artık evlenmek istiyorum yıpranmadan evlilik istiyorum yardımcı olur musunuzArtık kocamın olmak istiyorum kocama ait olmak istiyorum
Şimdi kime aitsiniz ?Arkadaşlar artık evlenmek istiyorum yıpranmadan evlilik istiyorum yardımcı olur musunuzArtık kocamın olmak istiyorum kocama ait olmak istiyorum
Yapma bak küfür edecek. Salon çizgisinden kayacak
Hahahahaha olur mu yaaa tam bir ev kızı, koklanmamış gonca oYapma bak küfür edecek. Salon çizgisinden kayacak
Desenize biz yıprandığımızla kaldık.Ama üyenin bir kocası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?