Arkadaşlar Yardımcı Olurmusnuz...

selma34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
6
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar benim oğlum 20 yaşında ve nefes alma problemi vardı bununla birlikte estetikde oldu 1 hafta oldu ve alçıyı çıkarttırmak için doktora gitmiş dikişlerinide almışlar çok canı yanmış doktor pansuman yapıcam ama biraz acıyabilir demiş şimdi bana soruyo pansumanda neler yapılıyor diye estetik burun ameliyatı olan arkdaşlar yaşadıklarını yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

cnmmm baya bi bastırcak pansuman yaparken masaj yapıyor bastırarak:)biras canın acıyorrr sonuçta onca işlem görüyor burun hassaslaşıyor ama saniyelik bi agrııı abartılcak kdr deill:)

saol cnm bilgilerin için oğlum diyip duruyodu çok fena bastırıyor diye:)) acımış baya içine başka bi işlem yapıyormu peki

saol cnm bilgilerin için oğlum diyip duruyodu çok fena bastırıyor diye:)) acımış baya içine başka bi işlem yapıyormu peki

cnm ben açık amlyt oldum burun kesilen yerdeki dikişleri aldılar tampon çıktı bide bastırarak masaj yaptı doktor:)saniyelik bi acııı çok korkmasınnnnn :)benim burun içimde dikiş olmadıgından bşy yapmadı ama kapalı amlyt olupta içindeki dikişleri alıyorlarmı yada eriyen iple dikip kendiligindenmi düşüyor tam bilmiyorum cnm onu:)

benim oğlanda açık oldu canım içindeki dikişler kendiliğinden düşücekmiş öyle demiş doktor ama korkuyor gitmicem diyor:))

tabi cnm kendilignden düşcek hem içerde çok az dikiş var :)sadece uc kesilen kısımdaki 6-7 tane dikişi alıyor doktor geri kalan düşer kendiliginden:)en büyük zor kısmı atlatmış korkmasınnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Back
X