B
buse45
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buse45
-
şimdi nasıl sölesem bilemiorum erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdim o esneda azcık ön kısmına gelmiş tamda 2 gün sonra adetim başlayacaktı tam 2 gün sonra adetim başladı acaba ben hamilemiyim lütfen yardımlarınıza ihtiyaçım var
hamile olup olmadığını kan testiyle anlayabilirsin.spermler hareketli hücrelerdir bunu sakın unutma.
ben diğer konuya değinmek istiyorum.
ters ilişki kadar kadını aşağılayıcı iğrenç bir muameleye nasıl razı gelirsindaha 20 yaşındasın yazık değilmi sana
sağlık açısından sakıncalarını saymaya gerek yok herhalde..
cnm sana katılıyoırum demek istememişdim ama sen duygularıma tercuman oldun ......
evet aşkın sağlığından önemlimiki seni seven biri bunu istememli zaten benim ilk svegilim 14 yaşındayken olmuşdu ve benden 7 yaş büyüktü ama asla bu tarz bişey olmadı olmadığı gibi konuşması dahi birkere keçmişti 18 yaşıma gelince evlenmeyi düşünüyorduk bana evlenmeden olmasın demişdi dokunmadı bile isteseydi yapardı..
erkekleri bu konuda anlamak imkansız zaten.bir çoğu bütün kızlar onlarla yatsın yaşamadığı şey kalmasın istiyor,evlenirken de bekaret diye tutturuyorlar.ne perhiz ne lahana turşusuysa..
dırımkızı senin karşılaştığın kişi gerçekten ender bulunun kişilik sahibi erkeklerdenmiş a.s.
arkadaşlar yorumlarınızın için teşekkürler sorularınıza gelince saygıdeğer arkadaşlarım erkek arkadaşımla ters ilşkiye girdim çünkü ikimizde kendimizi tutamadık bekaretimi korumak için ters ilişkiye karar verdik ne kadar doğru yanlış bilemiyorum ama ilk ve son oldu bu zaten ters ilişkiyi bende tasvip etmiyorum yalnız dediğim gibi ikimizde çok kötü durumdaydık tek bekaretimimi korumak için erkek arkadaşım istemedi
erkekleri bu konuda anlamak imkansız zaten.bir çoğu bütün kızlar onlarla yatsın yaşamadığı şey kalmasın istiyor,evlenirken de bekaret diye tutturuyorlar.ne perhiz ne lahana turşusuysa..
dırımkızı senin karşılaştığın kişi gerçekten ender bulunun kişilik sahibi erkeklerdenmiş a.s.
arkadaşlar yorumlarınızın için teşekkürler sorularınıza gelince saygıdeğer arkadaşlarım erkek arkadaşımla ters ilşkiye girdim çünkü ikimizde kendimizi tutamadık bekaretimi korumak için ters ilişkiye karar verdik ne kadar doğru yanlış bilemiyorum ama ilk ve son oldu bu zaten ters ilişkiyi bende tasvip etmiyorum yalnız dediğim gibi ikimizde çok kötü durumdaydık tek bekaretimimi korumak için erkek arkadaşım istemedi[/QUOT
kötü durumdan kastın neydı yaptıktan sonra daha kötü olmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?