arkadaşım 7 kilo daha vermek istiyosun bu zor bişey diil 40 gün için. bunu seni cesaretlendirmek için diil gerçekten inandığım için söylüyorum. yaklaşık 5-6 günde 1 kilo veriyo olsan 40 günde 7 kiloyu da verebiliyosun. ki bu da kolay bişey. sana protein diyeti öneriyorum. herhangi bir protein diyeti olabilir. normalde aldığın kalori miktarını azalt ve daha az kaloriyle beslenmeye başla. ve günde 20 gr protein al.(aldığın şeylerin paketlerinde yazar; protein miktarı,kalori hesabı) bunlar dışında ben liste uygulayan biri diilim ama eski halime göre 6 kilo verdim. ve bunu da listesiz yaptım. ayrıca bir spor edin kendine. spor alışkanlığı kazan bu 40 gün boyunca. örneğin hergün 1 saat yürü vb. uyumadan 3-4 saat önce yemeyi kes ki ertesi güne kilo vermiş olarak kalkabil. ayrıca şunu da bil: bir günde bir kilo verilmez her gün tartılıp da moralini bozup eskisi gibi olmaya başlama. günde 2,5 litre su iç metabolizmanı canlandırıp,kilo verdirsin. dikkat edersen yaparsın. sadece alışkanlıklarını, şu anki yaşantını, mideni değiştirmen lazım. umarım başarırsın...