arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

zetene

YA ALLAH YA FETTAH
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
217
7
48
Van
geçen ay dr gittim birşeyim olmadığını söyledi ve klomen verdi bende içime sinmedi kullanmadım bu ay 2 gün gecikmeli adet oldum :2: üzülüyorum tabi bu ay ramazana denk geliyor klomen kullansam mı ????????? dr gitmeme gerek var mı???? kendi başıma kullansam olur mu ???????? :18:

tekrar muayene olmadan kullanma klomeni, belki bu ay yumurtlayacaksın ve klomen kullandığında kiste dönüşür allah korusun tekrar muayeneye git derim

tekrar muayene olmadan kullanma klomeni, belki bu ay yumurtlayacaksın ve klomen kullandığında kiste dönüşür allah korusun tekrar muayeneye git derim

dr gitmekten yoruldum sanki ,klomen kullansam kist olacak ramazan ayıda geldi peki ne yapayım ben her ay umutsuzlukla geçiyor ağlıyorum çevrede konuşuyor :2:

dr gitmekten yoruldum sanki ,klomen kullansam kist olacak ramazan ayıda geldi peki ne yapayım ben her ay umutsuzlukla geçiyor ağlıyorum çevrede konuşuyor :2:

canım seni çok iyi anlıyorum ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama 3,5 senedir mücadelem devam ediyor. milleti salla gitsin. ben soranlar istemiyorum şu an diyorum, doğumdan korkuyorum felan diyorum. yeri geliyo hamile olunca öğrenirsiniz deyip tersliyorum. 1 düşük 1 de dış gebeliğim var. demekki henüz zamanı gelmedi diyorum. önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım kısmet tutacakmı. ama sana tavsiyem dr a gitmeden kullanma o ilacı. sonucu kötü olabilir

canım RABBİM yardımcın olsun zor bi imtihandayız 9 aydır evliyim ilk 3 ay gibi eşim korundu sonra denemeye başladık kaç kez dr gittim bişeyin yok dedi çok şükür çevre çok konuşuyore özellikle kayınvalidem dün kayısının olmamışını yiyordum (severimde)haber göndermiş bebek için yemesin haydaaaa anla yani

anam seninkide fenaymış valla yaaaa bana bebek konusu açıldı mı ben hemen diyorum allah isteyene versin susuyo benimki :)
canımmm soğan suyunu denesene içenlerin % 80 ni hamile kalıyor *

anam seninkide fenaymış valla yaaaa bana bebek konusu açıldı mı ben hemen diyorum allah isteyene versin susuyo benimki :)
canımmm soğan suyunu denesene içenlerin % 80 ni hamile kalıyor *

fena değil cahil işteeee soğan suyu içtim yaaa ama dayanabilirsem yeniden içmeyi düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…