Doğuma Hazırlık arkadaşlar yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pelinda82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
24
8
8
42
şuanda hamileyim 1 ayım kaldı ama biz hala isme karar veremedik eşim ayça ismini beğeniyor bende melis ya da pelin istiyorum acaba ayça melis nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Ayça çok güzel ve kibar bir isim. Melis ve Pelin için aynı şeyi söyleyemem. Anlam olarak hoş değiller... Araştırmanızı öneriyorum.

"Çocuğa tanrı ismi konulmamalıdır. Melis, Yunan mitolojisinde 'tanrıça' demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir."
(alıntı)

Pelin ismi de uyuşturucu pelin otundan geliyor.

Birkaç önerim:
Ayça Hilal
Ayça Nihal
Ayça Zuhal
Ayça Berin/Berrin
Ayça Sinem
Ayça Selin
Ayça Sedef
Ayça Gül

Benimde ayça melis daha çok hoşuma gidiyor melis in anlamınıda bal arısı, bal, tatlı şey, sevgili diye biliyorum şişman, tembel kadın anlamını bilmiyordum açıkçası yunan mitolojisinede bakmadım tanrıca anlamına geldiğini bilmiyordum kafam karıştı şimdi aslında ela, buse ve elif de hoşuma gidiyorda elif şu anda o kadar çok varki o yüzden melis güzel diyordum

Ayça çok güzel ve kibar bir isim. Melis ve Pelin için aynı şeyi söyleyemem. Anlam olarak hoş değiller... Araştırmanızı öneriyorum.

"Çocuğa tanrı ismi konulmamalıdır. Melis, Yunan mitolojisinde 'tanrıça' demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir."
(alıntı)

Pelin ismi de uyuşturucu pelin otundan geliyor.

Birkaç önerim:
Ayça Hilal
Ayça Nihal
Ayça Zuhal
Ayça Berin/Berrin
Ayça Sinem
Ayça Selin
Ayça Sedef
Ayça Gül
Melis ismini fetva hattına sordum uygun değilmiş teşekkür ederim şimdi eşim Ayça Ceren diyor bende Ceren pelin ezgi arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel yakisir

Ayca pelin
Ben pelin ismini severim. Kulaga cok guzel geliyor kibar.
Ezgi ayca ile yakismiyor. Yoksa ezgi de guzel.

Ceren ve melis de cok var zaten krese bi baslayacak 10 kizdan 5i ayni isim.
Pelin eskiden modaydi ama simdi populeritesi azaldi ama hala cok guzell bi isim bwnce

Melis ismineden vazgectik şu an
Ayça pelin
Ayça Ceren
Ayça ezgi
Ayça buse
ve eşimin pek hoşuna gitmese de Ayça ela
ne dersiniz arkadaslar

Melis ismineden vazgectik şu an
Ayça pelin
Ayça Ceren
Ayça ezgi
Ayça buse
ve eşimin pek hoşuna gitmese de Ayça ela
ne dersiniz arkadaslar
Ayça sesli harfle bitiyor ya söyleniş kolaylığı ve kulağa hoş gelmesi açısından
yanındaki isimde sesliyle başlayıp sesliyle bitmemeli bence.
Bu yüzden Ezgi , Buse ve Ela yı düşünmeyin derim :KK5:
Ayça Ceren çok güzel :KK36:
Ama siz Pelin ismini çok seviyorsunuz sanırım kullanıcı adınızda da Pelin var :KK28:

Back
X