- 12 Temmuz 2015
- 17
- 0
- Konu Sahibi meerrvveee93
Arkadaslar nisanlimls ayrildik takinti yaptim surekli affedersiniz aynada ic dudaklari hafif acip bakiorum delige bunun kizliga zarari varmi ve hafif ikininca delik buyuyo ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok sokulmadu fakat yuzeysel biseyler olmustu ve de ic dudaklari ayirip bakmayla bise olur mu ki ?Eğer vajina içine bir cisim girmediyse yırtılma olması mümkün değil. Ayrıca evleneceğiniz adama da dürüst olursanız "ya kanama olmazsa" stresine girmeye gerek kalmaz.
Nisanlinla birlikte oldun mu orasını anlamadım?
yani zarar vermez demi bidaha bakmicam ztn doktora gidemem ki..Kızlık zarını açıp baktığınızda göremezsiniz açıkçası. Çünkü vajina girişinin 3-4 cm içerisinde. Kendi bedeninizi tanımanız güzel bir şey tabi ama sürekli açıp bakmak anlamsız bu kadar şüpheliyseniz doktora gidip muayene olabilirsiniz.
Kendin anlayamazsin , daha önce zarsiz bi vajina gormediysenyok ama surtunme felan olmustu ve dokunma.. dudaklari ikiye ayirip bakmak zarar verirmi kizliga ikininca delik buyuyo
yani zarar vermez demi bidaha bakmicam ztn doktora gidemem ki..
ve de ilk gece kanama olmazsa napicam iliskiye girmedim hic ama ihtimal varmis kasilma olursa kanar mi ?
Kendin anlayamazsin , daha önce zarsiz bi vajina gormediysen
Muayene ol[/QUOTE
Kendin anlayamazsin , daha önce zarsiz bi vajina gormediysen
Muayene ol
Hayır vermezevet de ayirip bakmak zarar verir mi ?
tmm sagolun ve ilk gece kasinca kanama olur muHayır vermez
Sen yine de çok şee yapma
Çok ayırma
Zarın esnek değilse evet kanaman olurtmm sagolun ve ilk gece kasinca kanama olur mu
insallah yoktur kac kere acip baktim ondam dedim acaba zarar verdim mi diye kasilma olursa kanama olur demi sizce? yani ellemyle bozulcak bise dgl demi zarCnm için rahat olsun bir problem yok
Elleme dedigin iliskide parmagini iceri sokmadiysan bisi olmaz yirtilsaydi acisindan anlardin zaten ilk gece kasarsan iliski yasayamazsin o zamanda kanama olmaz tabiki rahat olman gerekir ama kizlik zarinin duruyo olmasi senin daha once bisi yasadigin gercegini degistirmez ki senin yasadiklarinda seni ilgilendirir seninle evlenecek adam iki bacak arasindaki bi et parcasi icn evlencekse evlenmesin daha iyi zaten sonra buraya iliskiye giremiorm die konu acarsin yasadigin seyin arkasinda ol madem oldu bitti kurcalayip uzatma durup durup acip bakma ayirip bakmayla bisi olmaz ama daha sonra dur bu genisleyip acilan sey ne die daha cok merak edersen daha farkli seyler yapabilirsin birak olsugu gb kalsin
Elleme ya da sürtünme ile hiç bişey olmaz sadece ilişkiye girersen zarar görür