Erkek İnfertilitesi arkadaşlar yeni geldim yardım eder misiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gozbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
6
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba.opuyorumnanaktan
2.5 senelik evliyim bebeğim olmuyor. sperm sayı ve hareketlilik az.
1 sene önce varikosel oldu. hala sonuç alamadık. tam teşhisatlı bir muayene olmak istiyorduk.
önerilerinizi ve doktor tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum.zemuszemus

bende 2,5 yıllık evliyim ve bebek için tedavi oluyoruz.... varikosel ameliyatı hakkında tam bir bilgim yok.. benim eşimde çokşükür öyle sorun çıkmadı.. eşimdeki sorun sperm azlığı ve hareketsizliği 15milyon sperm var yüzde 30da hareketli spermi var.... bende birşey çıkmadı çok şükür... şimdi doktorum ilaç tedavisine başladı.. umarım tez zamanda dilediğin bebeğe sahip olrsunuz.. allahım gönlünüze göre versin..

benim eşim de varikoseldi hem de çift taraflı ve ilerlemişti bayağı morfoloji %1 di ileri hareket de azdı.3 ay önce ameliyat oldu fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde şimdi çok şükür hamileyim istersen eşini bi götür tek kuruş bile vermedik ve çok lüks tek kişilk odada kaldı eşim.hastanenin ameliyat binası süper.ekip halinde giriyo doktorlar ameliyata yani doktor ismi önemli değil.netten bi bak istersen

ameliyattan sonra ilaç tedavisi de önemli..kendi akışına bırakmamak lazım..daha kısa sürede sonuç alınır..

çok sevindm. Allah hayırlı etsin inşallah.
ameliyattan sonra ilaç aldınız mı? ben de 3 ve 8 aylar arası aha hamileyim diye çok bekledim ama olmadı. dediğin hastaneye bakcam teşekkür ederim.

ilaç ta kullandık ama sonuç alamadık. özellikle eşim çok kötü oldu sonuçlarda. her teste yükseldi diye yaptırdık ama. dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…