- 29 Temmuz 2025
- 21
- -2
- 1
- 22
- Konu Sahibi marmelatkardelen
2 dili var edebiyattan ilerlemek istiyor ama çok tıkandı artık atanması da akademisyen olmasıda nasıl vazgeçirebilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiside üniliYiğen diye bir sözcük yok, doğrusu yeğen . Bırakın okusun belki Türkçe öğrenir![]()
Neden vazgeçirmeye çalışıyorsunuz bırakın istediği bölümü okusun.2 dili var edebiyattan ilerlemek istiyor ama çok tıkandı artık atanması da akademisyen olmasıda nasıl vazgeçirebilirim?
Size sordu mu peki bunu? Konuların neden hep bir değişik senin hiç işim gücün yok mu?
Degisik derken? Gunluk hayattan seyler sordum neyini degisik buldunuz anlamadimSize sordu mu peki bunu? Konuların neden hep bir değişik senin hiç işim gücün yok mu?
Yazarken pek dikkat etmiyorum arkadasim :)Kendiside ünili![]()
Sana ne marmelat? İnsanların hayatına bu kadar müdahale etmen gerektiğini sana düşündüren ne? Halası/teyzesi olarak sen fikrini söyle sonra kenara çekil. Gençlere iş bulamazlarsa sizin başınıza kalacak muamelesi yapmayın. Sanki hepiniz tıp okudunuz da milletin başına ekşiyorsunuz2 dili var edebiyattan ilerlemek istiyor ama çok tıkandı artık atanması da akademisyen olmasıda nasıl vazgeçirebilirim?
Sizi ilgilendiren bir şey yok anası babası düşünür zaten. Size sorulursa fikir beyan edersiniz ama kimsenin tercihine müdahale edemezsiniz.2 dili var edebiyattan ilerlemek istiyor ama çok tıkandı artık atanması da akademisyen olmasıda nasıl vazgeçirebilirim?
Bu işler hassas işler, kimseyi ilgilendirmez. İnsanların ideallerine karışmayın. Kocaman insan tıkandığının bilincindedir veya tıkandığını düşünmüyordur. Şimdi üniversite tercih zamanıma geri dönsem “işsiz kalman imkansız, bu bölümü yaz” diye aklıma giren dershane hocalarıma önce okkalı bir tokat yapıştırırdım sonra da gönlümce tercih yapardım. Karışmayın.2 dili var edebiyattan ilerlemek istiyor ama çok tıkandı artık atanması da akademisyen olmasıda nasıl vazgeçirebilirim?