işte zor durumdaydı bende de vardı o sıra.şu var internetten birileriyle tanışanlara ben hep eleştirel gözle bakarım ama neden kimse bu çocuk gibi değil bilmiyorum.belki de yakından tanısam bundan da soğurum.siz olsanız napardınızKim olursa olsun para gonderme bu 1.
Ablan bence hakli.
Lakin madem bu kadar istiyorsun, kalbini takip et gitsin. Sonra icinde ukte kalacagina, yasa gor ne olursa olsun.
teşekkür ederim yorumunuz için, evet kabul ediyorum tuhaf duruyo uzaktan bakınca.insan içinde olunca olayın tam anlamıyor sanırımWalla ne diyim adami yakindan gormemissn bile para gondermen onunda kabul etmesi bana mantiksz geldi olmamasi gerekn bisi bence
işte ben de hep derdim internetten olmaz diye de bişeyler hissettim.evet öğretmenliği bitirdim kesinlikle korumaya çalışırdım etrafımdakileri.çok teşekkür ederim yorumunuz içinbüyük bir hata yapmak üzeresin, bikaç kez şansına, doğru yola girer gibi olmuşsun ama rahat duramamışsın. sen yazarken içimde bir negatif fikir oluştu bu kişiye karşı.
hem insanların nerden tanıştığı değil, ilişkiyi nasıl yürüttükleri önemli. kocaman insanlarsınız internetten ilişki mi yürür?
yarın atamam var dediğine göre öğretmensin. bir öğrencin gelip sana bunları anlatsa;
güvenme yavrum,inanma, iyi gözükmüyor sonu demez miydin?
bence derdin.
ben de diyorum.
let it go
Bicok ortak yonunuz var die iyi oldugu anlamina gelmez.madem sana karsi durust cikip gelsin yanina yuzyuze girusun.senin gelmeni bekliyor baksana o kdr seni dusunse kalkip gelir..yok bende olmaz gozuyle bakiyrm arkadasimteşekkür ederim yorumunuz için, evet kabul ediyorum tuhaf duruyo uzaktan bakınca.insan içinde olunca olayın tam anlamıyor sanırım
yok ablam sanırım beni korumak için öyle bir tabir kullandı.teşekkür ederim yorumunuz için, gönderirse tamam diyeyim o zamanParayı söke söke al.
Yüz yüze bir kaç kere görüşmeden ciddi adım atma, güvenme.
Ben de internetten tanıştım, internetten tanışanlar ortada kalmış olmuyor.
tekrar sağol yorumun için, dışarıdan yorumlar çok iyi oluyor.arkadaşlarıma bile para kısmını anlatamamıştımBicok ortak yonunuz var die iyi oldugu anlamina gelmez.madem sana karsi durust cikip gelsin yanina yuzyuze girusun.senin gelmeni bekliyor baksana o kdr seni dusunse kalkip gelir..yok bende olmaz gozuyle bakiyrm arkadasim
işte zor durumdaydı bende de vardı o sıra.şu var internetten birileriyle tanışanlara ben hep eleştirel gözle bakarım ama neden kimse bu çocuk gibi değil bilmiyorum.belki de yakından tanısam bundan da soğurum.siz olsanız napardınız
500 liraydı, yani işe başlayınca çok ihtiyacım olmaz ama şimdi diyorum o para olsa daha rahat ev tutarım, kısmam pek.bahsetti çok hem de.sürekli diyor gelicem diye de paras yoktu, 6 gün öncesine kadar da izni yoktu işe yeni başlayınca.ben şöyle düşünüyorum, bu adamın da benimle görüşmek istediğini hissettiğini biliyorum.ama yeterli değil çünkü çook çok isteyen bir şekilde para bulur gelir.gerçek olan bu ne yazık kiPara miktari nedir? Buyuk bir miktarsa geri iste derim.
Internetten tanismayi ben onaylamiyorum, hem bana gore degil; hem de genel olarak tehlikeli, sapigi, manyagi, garibi, evlisi var.
Yakindan tanisin o zaman. Soyle bulusun, senin oldugun yere gelsin. Hic bulsumaktan bahsetmedi mi?
o güveni verdi bana, iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.zaten en iyi huyu bu, rol yapmayan biri.sağolun yorumunuz içinne kadar iyi tanıyabilirsiniz ve güvenebilirsiniz sanal ortamda tanıştığınız birine o tartışılır .sanal ortamda insanların kendini tanıtma şekli ve gerçek farklı bence ben olsam güvenemezdim açıkcası ama size güven verdiyse duygularınızın peşinden gidebilirsiniz pek tabi
500 liraydı, yani işe başlayınca çok ihtiyacım olmaz ama şimdi diyorum o para olsa daha rahat ev tutarım, kısmam pek.bahsetti çok hem de.sürekli diyor gelicem diye de paras yoktu, 6 gün öncesine kadar da izni yoktu işe yeni başlayınca.ben şöyle düşünüyorum, bu adamın da benimle görüşmek istediğini hissettiğini biliyorum.ama yeterli değil çünkü çook çok isteyen bir şekilde para bulur gelir.gerçek olan bu ne yazık ki
aynen bizim durum işte.zaten normal tanışsak her şey güzel olsa bile şu okul mevzusu sorun olur da, bir de bu var.sağol yorumun içinSizin durumunuzda olan bir arkadaşım vardı, internette tanışmışlardı çocukla 1 sene yüz yüze gelmeden netten konuşmuşlardı, çocuğa para göndermişti hatta. Ailesi öğrendi ve kızı zorlayıp hemen ayrılmasını sağladılar kız üniversite okuyodu çocuk daha lise mezunu bile değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?