aynen, asla kabul etmezdim ne kadar ısrar etse de arkadaşım verdi diye yalan söylerdim yine etmezdim.çok çok teşekkür ederim yorumun ve iyi dileklerin için:)Allah karşına öyle birini çıkartırki bu dediklerinin hepsi alt üst olur :) kusur aramakta yanlış tabi kusursuz insan olmaz . Burda ne desek boş herşey kader . Bakalım daha kimlerle tanışacaksın neler olacak bu zamanların maceraların düşüncelerin duyguların bile tadını çıkartmalısın bence . :) Hiç birşeye olumsuz yönden bakma olmazsa bile ilerde burda başkası internetten tanıştığı biriyle ilgili yardım istediğinde senin bir fikrin olacak ve yazacaksın . Başına geldiği kadarıyla sende hayatı öğrenecek bildiklerini ileteceksin . Ve sonsuz mtluluğu inş bulursun . Ve o zamanda insanlara o mutluluğunu anlatırsın .Ama bence internetten birisi yanlış . Geçen birisiyle knştm internetten bbiriyle evlenmiş ve 3 gün evli kalıp boşanmış deidmki tanışmıyormuydunuz 6 ay kadar konuşmuşlar tanıyordum ama öyle olmuyormuş dedi . Çok şaşırdım yani . İnternnetten bu işler olmaz gerçekten olmaz ileri gitmek görüşmek istiyorum dmeişsin . Bence konuşma bile . Sonra pişman olacğaın şeyleri yapmamalısn . Senden para kabul etmesi de çok yanlış sen ondan kabul eder miydin bir bayan bile bunu kabul etmezken bir erkeğin kabul etmesi çok saçma .
işte planına göre atamam olunca görüşecektik hep.ben diyemem de o hep diyor maaşımı alınca vericem diye gönder derim o zaman, sağol yorumun içinCık cık cık olmaz. İnternetten tanışabilirsin bence bu normal ama ilişki dediğin şey yüz yüze yaşanmalı. Tamam okuldan tanırsın ya da ailecek tanıdığınız biri sevgilin olur ve bir sebeple uzak düşer ve ilişkinizi uzaktan sürdürürsünüz (bence bu şekilde bile zor. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur) o şekilde olabilir. Ama sadece internetten tanışıp ilişkini bu şekilde devam ettirmen ona güvenen yanlış. Bence nasıl ki burda derdini rahatça anlatabiliyorsan onunla da sanalda konuştuğun için rahatsın bu sana iyi geliyor.
Paraya gelecek olursak vermesini bekleme ev tutacağını söyle iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?