sağol yorumun için, aynen göndereyim derse tamam diyeyimParayi iste derim o zaman. Yani tasinirken paraya ihtiyac cok oluyor malum, sen simdi niye sikintiya gireceksin ki.
okul bir şekilde hallolur sizi gerçekten seviyorsa üniversite sınavına hazırlanır kazanır, böylece sizi ne kadar sevdiğini de görmüş olursunuz hem. Huyu güzelse gerisi hallolur bir şekilde, takmayın kafanıza. Her şey gönlünüzce olsun :)aynen bizim durum işte.zaten normal tanışsak her şey güzel olsa bile şu okul mevzusu sorun olur da, bir de bu var.sağol yorumun için
umarım sizi yanıltmaz karşınızdaki kişi sizin gördüğünüz gibidir. hakkınızda hayırlısı olsuno güveni verdi bana, iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.zaten en iyi huyu bu, rol yapmayan biri.sağolun yorumunuz için
bi görüş diyosun yani, o istemedi aslında hatta hep konuyu değiştirdi uzun bir konu.dayısı ölmüştü gidemiyordu ben ısrar ettim.kimseye hissetmediğim bir şefkat hissediyorum nedense.Para miktari nedir? Buyuk bir miktarsa geri iste derim.
Internetten tanismayi ben onaylamiyorum, hem bana gore degil; hem de genel olarak tehlikeli, sapigi, manyagi, garibi, evlisi var.
Yakindan tanisin o zaman. Soyle bulusun, senin oldugun yere gelsin. Hic bulusmaktan bahsetmedi mi?
Madem bu kadar heveslisin, bulus, iyice tani bak ondan sonra sevginin pesinden git. Ama mutlaka yuz yuze bir bak.
Bu arada ben bu insani hic begenmedim. Bir erkek, flort ettigi, yuzunu gormedigi bir kadindan nasil para isteyebilir aklim almiyor.
Ev meselesi denemen icin iyi bi firsat baklm yardm ederm dicekmitekrar sağol yorumun için, dışarıdan yorumlar çok iyi oluyor.arkadaşlarıma bile para kısmını anlatamamıştım
olabilir belki gizemli diye bu kadar çekici geldi, belki yakından tanısam soğurum o da olabilir.neyse ki yazmadım o şehri zaten ondan önce de düşünüyodum sonlara yazdım.sağol yorumun içinAllah kurtarmış bak telefondan falan tanışmaya çok yakın bakmam ama hani neden olmasın derim arkadaşımızın arkadaşıyla tanışıyorsak bu niye olmasın diye ama onun sana gelmesi gerekirken sana tercih yaptırmış bu senin tüm hayatını etkiler sen sadece biraz da gizemli olduğu için heveslenmişsin bu işe parayı da geri göndersin para bu almayı bildi sonuçta.ama normal bir dogum günü mesajı atabilirsin takma bunu hiç
evet işte bana çok ters geliyodu internetten tanışıp konuşmak.insanları eleştirirdim çünkü.ama bahane değil hayatımda bu kadar konuşmaktan zevk aldığım biri olmamıştı gerçektenİnternetten tanismanizi ne kadar cok kafaniza takmissiniz. İki lafinizdan biri bu olmus adama karsi. Bence bu bir bahane olmus sizin icin ardina siginacaginiz.
Gorsmek isinide bikac defa dile getr yine ama o gelsn baktn yan ciziyor yol ver gitsin..neler duyuyiruz telde tanisp dolandirilanlarmi neler neler buda baglamis seni kendine isinde basarili olmus..para isteyecek kdr yani...ama en ufak seyde silmiste..yok ya hic olumlu yonu yok bana gorebi görüş diyosun yani, o istemedi aslında hatta hep konuyu değiştirdi uzun bir konu.dayısı ölmüştü gidemiyordu ben ısrar ettim.kimseye hissetmediğim bir şefkat hissediyorum nedense.
işte nereden tutsam elimde kalıyor, ben doğru dürüst insanlara benim sevdiğim biri var diyemiyorum bile o nasıl iş dicekler diye ki ben de öyle derdim.sağol yorumun için tekrarGorsmek isinide bikac defa dile getr yine ama o gelsn baktn yan ciziyor yol ver gitsin..neler duyuyiruz telde tanisp dolandirilanlarmi neler neler buda baglamis seni kendine isinde basarili olmus..para isteyecek kdr yani...ama en ufak seyde silmiste..yok ya hic olumlu yonu yok bana gore
ne güzel allah mutlu etsin eşinle:)sağol yorumun için iyi oluyor buraya yazmakBi adamın internetten tanıştığı bir kızdan para kabul etmesi çok aşırı mantıksız . internetten knşmak ayrı mantıksız .. Benimde başıma gelmişti interneetten tanşmştm 2 kere de gelmişti üniversityeyi benim şehirde yaz diyordu ama ben istemedim yazmadm ayrıldım belki yazsaydm oraya gider hayatımı kendi ellerimle değiştirirdim . Ama iyikide değiştirmedim çünkü onunla ayrılır ayrılmaz eşimle çıkmaya baaşladıkk ve evliyiz :) konuşmaktan zevk almak bi yana kanlı canlı karşılıklı konuşup anlaşabilmek bambaşka
yoo özel değil, facebook ta siyasi bir tartışma vardı bir gazetenin sayfasında, o sayede.ben zekasını beğenmiştim o tartışmada, sağol yorumun için.Güvenme internetden tanıstıklarına diyeceğim ama mutlu evliliği olan dostluk kuranlarda oluyor en iyisi sen arkadasca konus muhabbet et ama cok da kaptırma kendini duygularına kapılıp mantığını da elden bırakma yani bu arada özel değilse nasıl tanıstınız ?
ne güzel allah mutlu etsin eşinle:)sağol yorumun için iyi oluyor buraya yazmak
inşallah, bugüne kadar hayatıma girenlerin hep bir şeyine kusur buldum.yok yavaş yürüyor, yok siyasetten anlamıyor, yok mıymıntı.herkes bana masal kahramanı aradığımı söylüyor ama ben bu konuştuğum kişide bulmuştum aradığımı.ama mantıklı olmalıyım ileride insanlara diyemem internetten tanıştık da diye.çok sağol yorumun içinsağol cnm . İnşallah sende hayırlısıyla mutlu olanı doğru olanı bulursun . Başka şehirde ilişki yürütmekde zor . tanımak zorr . insan gezmek dolaşmak yüz yüze olmak ister başka şehirde olan biriyle bunlar da zor . Belki karşına daha iyi bir seçenek çıkacaktır ki elbet çıkacaktır ..
inşallah, bugüne kadar hayatıma girenlerin hep bir şeyine kusur buldum.yok yavaş yürüyor, yok siyasetten anlamıyor, yok mıymıntı.herkes bana masal kahramanı aradığımı söylüyor ama ben bu konuştuğum kişide bulmuştum aradığımı.ama mantıklı olmalıyım ileride insanlara diyemem internetten tanıştık da diye.çok sağol yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?