Doğuma Hazırlık arkadaşlar yorumcu sitesine üye olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nrrr_1985

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
290
10
643
40
arkadaşlar aranızda yorumcu sitesine üye olan varsa bebeğimin cinsiyetine bakabilir mi?
sat 20 temmuz
hamile kaldığım gün 31 temmuz

canım ben üyeyim ama doğum tarihin gün ay yıl olarak birde doğum saatinide istiyor sadece bu bilgilerle bakamadımCADIARZU

canım ben üyeyim ama doğum tarihin gün ay yıl olarak birde doğum saatinide istiyor sadece bu bilgilerle bakamadımCADIARZU

doğum tarihim 05.04.1985
sat 20 temmuz
hamile kaldığım gün 31 temmuz saat:09.00
doğum saatimi bilmiyom valla illede gerekir diyosan sen kafandan at bişey işte
çok teşekkür ederim

doğum tarihim 05.04.1985
sat 20 temmuz
hamile kaldığım gün 31 temmuz saat:09.00
doğum saatimi bilmiyom valla illede gerekir diyosan sen kafandan at bişey işte
çok teşekkür ederim

canım cinsiyeti erkek çıkıyorkaydirigubbakcemile3 muhtemel doğum tarihi 23.04.2010 ay ne güzel 23 nisanda doğarsa:lepi:

doğum saati olayına gelince garanti olsun diye tüm saatleri tek tek denedim hep erkek gösterdi yani ordan bir şüphe yok :lepi:

kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah doğru çıkar bi kızım var bide oğlum olmasını çok istiyorum tabi başta sağlıklı olsunda o daha önemli tabi
zaman ayırdığın için çooook sağol

kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bol bol dua et

inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bol bol dua et

sağol canım opuyorumnanaktan

inşallah doğru çıkar da oğlun olur yerimseniben iki arkadaşımada burdan bakmıştım ikisinede kız dedi yorumcu biri doğurdu kızı oldu biride cinsiyetini öğrendi kız dedi doktor tuttu yani:lepi:

slm banada bakarmısın
doğum tarihi ve saati 21.10.1982 15.00 17.00 arası
sat 30 mayıs

slm banada bakarmısın
doğum tarihi ve saati 21.10.1982 15.00 17.00 arası
sat 30 mayıs

bakayım canım yalnız hamile kaldığın tarihi biliyorsan yazsan iyi olur iki türlü takvim var hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi sonuç veriyor ama ben diğer sata göre olanada bakayımbuyrunnnnnnnnn

canım erkek çıktı yalnız dediğim gibi hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi olur yerimseniben

kızlar yorumcuda iki takvim ar birisi hamile kalmadan önce hesaplamak için doğum tarih saati son adet tarihi ve adet dönemi süresi ( yani 28 günde bir 30 günde bir diye belirtin)
size yumurtlama günlerinizi ve hangi saatlerde ilişkiye girerseniz olacak bebek cinsiyetini gösteriyorbuyrunnnnnnnnn

birde hamile olupta cinsiyet için bakılan takvim var ondada doğum tarihi saati ve hamile kaldığınız tarihi istiyor sata gerek yok buyrunnnnnnnnn

yukarıdaki bilgilere göre belirtin bende bakayım bir aylık üyelik aldım işe yarasın kaydirigubbakcemile3

selam benimkine bakarmısın 12.02.1981 doğum tarihim (saati 04:00 sanırım) hamile kaldığım tarih 14 haziran 2009 sat 30.05.2009

ducks canım kız çıktıbuyrunnnnnnnnn muhtemel doğum tarihide 07.03.2010

merhaba canım banada bakrmısın
doğum tarihim 5-5-1979
saati bilmiyorum malesef
son sat 3 eylül 2009 bu ay deniycez kısmetse geçen ay tutturamadımmmmm

Zahmet olmazsa bana da bakar mısın?
doğum tarihim 28.10.1981 saat 13:45 filan
sat :2 haziran 2009
ne zaman hamile kaldığımı tam bilmiyorum.
şimdiden teşekkürler.

canım erkek bebek için

canım adet döngün 28 günde bir olarak hesaplandı eğer farklıysa belirt tekrar bakayımyerimseniben

erkek bebek için 17 eylül ( yani yumurtlama günün ) sabah saat 5 :15 gece olursa kız olurmuşkaydirigubbakcemile3 18 eylül gece 12 de :lepi: yani burdaki takvime göre 17 eylül sabahından 18 eylül gecesine kadar erkek olma ihtimali var:lepi:

canım ben klomenle tedavi görüyorum adet dönemlerim değişe biliyo
14 eylülde çatlatma iğnesi olucam büyük ihtimalle
yani hemen hemen utuyo
bende 36. saatte yaparım
yani 16 sında olurmu yine 18 zaten benim için çok geçkaydirigubbakcemile3

Zahmet olmazsa bana da bakar mısın?
doğum tarihim 28.10.1981 saat 13:45 filan
sat :2 haziran 2009
ne zaman hamile kaldığımı tam bilmiyorum.
şimdiden teşekkürler.

canım kız çıkıyor kaydirigubbakcemile3

kızlar birde burda baktığımız arkadaşlar cinsiyeti öğrenince yazsın bakalım ne kadar tutturma oranı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…