canım ben üyeyim ama doğum tarihin gün ay yıl olarak birde doğum saatinide istiyor sadece bu bilgilerle bakamadımCADIARZU
doğum tarihim 05.04.1985
sat 20 temmuz
hamile kaldığım gün 31 temmuz saat:09.00
doğum saatimi bilmiyom valla illede gerekir diyosan sen kafandan at bişey işte
çok teşekkür ederim
canım cinsiyeti erkek çıkıyorkaydirigubbakcemile3 muhtemel doğum tarihi 23.04.2010 ay ne güzel 23 nisanda doğarsa:lepi:
doğum saati olayına gelince garanti olsun diye tüm saatleri tek tek denedim hep erkek gösterdi yani ordan bir şüphe yok :lepi:
kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bol bol dua et
kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm banada bakarmısın
doğum tarihi ve saati 21.10.1982 15.00 17.00 arası
sat 30 mayıs
kızlar yorumcuda iki takvim ar birisi hamile kalmadan önce hesaplamak için doğum tarih saati son adet tarihi ve adet dönemi süresi ( yani 28 günde bir 30 günde bir diye belirtin)
size yumurtlama günlerinizi ve hangi saatlerde ilişkiye girerseniz olacak bebek cinsiyetini gösteriyorbuyrunnnnnnnnn
birde hamile olupta cinsiyet için bakılan takvim var ondada doğum tarihi saati ve hamile kaldığınız tarihi istiyor sata gerek yok buyrunnnnnnnnn
yukarıdaki bilgilere göre belirtin bende bakayım bir aylık üyelik aldım işe yarasın kaydirigubbakcemile3
canım erkek bebek için
Zahmet olmazsa bana da bakar mısın?
doğum tarihim 28.10.1981 saat 13:45 filan
sat :2 haziran 2009
ne zaman hamile kaldığımı tam bilmiyorum.
şimdiden teşekkürler.
Tamam canım belli olunca yazarım. Çok teşekkürler.canım kız çıkıyor kaydirigubbakcemile3
kızlar birde burda baktığımız arkadaşlar cinsiyeti öğrenince yazsın bakalım ne kadar tutturma oranı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?