Doğuma Hazırlık arkadaşlar yorumcu sitesine üye olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
isis arkadaşım zahmet olucak ama bana da bakabılır mısın güzelimya

doğum tarihim: 26.05.1980
doğum saatim: 16:40
sat :02.05.2009

amin canım opuyorumnanaktan

erkek çıktı canımkaydirigubbakcemile3

bu arada en doğru bilgileri sen vermişsin ilişki saatinide istiyor :kedi::kedi: senin cinsiyet belli olunca özelikle yaz kaydirigubbakcemile3

canım AMA BENİMKİ ERKEK ...HEMDE %100.Bende kız istiyordum ilk çocuğum erkek ama olsun yeterki sağlıklı olsun yani yanlış çıktı yorumcu bana.... öptüm seni hoşçakal

evet kızlar bir tane yanlış sonuç oldu naniknanik

sağol canım bakalım tutturma oranı ne kadarmışkaydirigubbakcemile5

Banada baksan sana zahmet...:icecream:

Dogum Tarihim: 25.05.1987 saat 14:11
Hamile kaldigim tarih: tam emin degilim ama büyük ihtimal 16-20 haziran arasi
SAT 03.06.2009

canım erkek çıktı 16 dan 20 hazirana kadar tek tek denedim erkekkaydirigubbakcemile3

slm
bana da bakabilirmisin 1,5 aylık hamileyim
d.tarihim 28.12.1981 saat 09:00 ya da 09 :30
sat. 24.07.2009

canım kız çıkıyor yalnız ilişki tarihi değil sat verdiğin için iki tür takvim var ben ikinciye batım yorumcuda kaydirigubbakcemile3

isis arkadaşım zahmet olucak ama bana da bakabılır mısın güzelimya

doğum tarihim: 26.05.1980
doğum saatim: 16:40
sat :02.05.2009

canım erkek çıktı yalnız ilişki tarihi vermediğin için satla baktım büyük çoğunluk erkek ama küçük de olsa kız ihtimalide var kaydirigubbakcemile3

evettt canım tuttu .kızım olucak teşekkür ederim..

evet bir tanede tutturduk :lepi::lepi: bir yanlış bir doğru sonuç var şimdilik eğer çoğunluk tutursa bakalım burdan hep gold üyelik satın alırım:lepi:

kızlar sanırım herkese yanıt verdim arada unuttuğum yotur umarım kaydirigubbakcemile3

bu arada bugün adet günüm ve sanırım oluyorum sabah moralim bozuktu ama burda sizin bebişlerinizin cinsiyet tahmini için yorumcuya baktıkça moralim düzeldi Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza lın inşallah:1hug:

isis arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için pek bi sevindim ama doktorum kız dedi hayırlısı olsunda onemlı olan tabıkı sağlıklı olması, ya ilişki tarihi yazmadım istendığını bılmıyodum ama 16-18 mayıstı bu değştirir mi acaba küçük bi kız ihtimali var demişsınya hani zemuszemusbu arada 17+3 haftalık hamıleyım

hemen tekrar bakıyorum tatlım ilk sayfalarda açıklama yapmıştım canımyerimseniben

canım evet 17 ve 18 mayıs için kız çıktı kaydirigubbakcemile3

demek ki sat değil ilişki tarihi tutturuyor :1shok:

kızlar tekrar yazayım hamileyseniz e bebek cinsiyetine bakacaksak

tam doğum tarihiniz( gün ay yıl) doğum saatiniz ilişki tarihiniz ( tahmini gün aralığı verseniz de olur) ve ilişki saatiniz :1shok:kaydirigubbakcemile3

eğer hamile değilseniz ama bebek düşünüyorsanız tamini ilikşi saatleri ve günlerinin verildiği bir takvim daha var

onu içinde doğum tarihi saati sat tarihi ve adet döngü süreniz ( 28 gün mü 30 gün mi 21 gün mü)

tam bilgi verirseniz doğru sonuç olur hem siteyede haksızlık yapmamış oluruzvereliniortak

bu arada en doğru bilgileri sen vermişsin ilişki saatinide istiyor :kedi::kedi: senin cinsiyet belli olunca özelikle yaz kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler canım.. Hakkımızda hayırlısı... Sağ salim sağlıcakla gelsin inşallah... Prens de olsa Prenses de olsa başımızın tacı olacak... Benim bir erkek kardeşim var ve bana en zor zamanlarımda hep destek veren O olmuştur... Sığınacak bir liman, bir güven, yeri geldiğinde abi yeri geldiğinde baba oldu bana... O sebeple kızımın da bir erkek kardeşi olmasını çok isterim elbette...

29 Eylül'de randevum var ve doktor cinsiyeti söyleyebileceğini söyledi.. Kızımda da 12. haftada öğrenmiştik cinsiyeti... Muhakkak yazarım burdan belli olunca kız mı erkek mi diye...

Çok sağol..opuyorumnanaktan

hadi inşallah canım kaydirigubbakcemile3 umarım yorumcu tutturur kaydirigubbakcemile3

merhaba
banada bakabilirmisiniz acaba?
dogum tarihim 12 nisan 1980 13.15 gibi
sat 22 haziran
hamilelik tarihini bilmiyorum maalesef 2 yada 6 temmuz olabilir

merhaba banada bakarmısın..
SAT:24 temmuz 2009
DOĞUM TARıHıM:02.04.1984 SAT SBAH 07.00 SANIRIM
hamile kaldığım tarih 6 ağustos saat 17:00 çivarıı

canım bbanada bakarmısın doğum tarihim 24.10.1982 sat.gündüz 11.00 satım1 haziran ilişki tarihim tahminen 17 haziran bakarsan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…