Doğuma Hazırlık arkadaşlar yorumcu sitesine üye olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tatlım tabiki sen tedavine göre yap nede olsa herhangi bir bilimsel şeyi yok bir sitenin yaptığı birşey 16 sıyla 17 sini birbirine bağlayan geceyi geçir öle yap olmazsa sen kaydirigubbakcemile3 ama geceyi geçir sabaha karşı olsun burdaki takvime görekaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar yanlış anlayan olmasın ben kimseye tarih falan vermiyorum yorumcu com sitesinden bakıyorum üyelik aldım boşa gitmesin arkadaş başlık açmış ona bakınca isteyene bakayım dedim yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk sayfada yazmışım canım bak

bakayım canım yalnız hamile kaldığın tarihi biliyorsan yazsan iyi olur iki türlü takvim var hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi sonuç veriyor ama ben diğer sata göre olanada bakayım

canım erkek çıktı yalnız dediğim gibi hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi olur

canım erkek çıkıor hatta bir gün önce bir gün sonrasına da baktım erkek kesin sonuç bakalım tutturacak mı yorumcukaydirigubbakcemile3

merhaba canımm,rica etsem banada bakabilirmisin..hamile kaldıgım tarih 17 şubat dogum tarihim 16.05.1079.dogum saatimi inana tam bilmiyorum ama öglen 12.15 arası gir istersen.cevabını bekliyorum.teşekkürler..

canım senin bebişin cinsiyeti belli olmuştur dimi bu zamana şubat diyosun kaydirigubbakcemile3

bakalım tuttu mu

kız çıktı canımkaydirigubbakcemile3

kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım zahmet olmazsa banada bakarmısın?SAT:19 NİSAN 2009... KESİN TARİH İSE 27 nisan.saatini tam hatırlamıyorum ama akşam 9 ile 12 arası herhalde ...DOĞUM TARİHİM:30.08.1976. SENDE ÜZÜLME İNŞALLAH SENİNDE SAĞLIKLI GÜZEL BİR BEBEĞİN OLUR...

amin inşallah canım opuyorumnanaktan

tabiki bakarım canım kaydirigubbakcemile3

kız çıktı canım saatten emin olmadığın için o saat aralığının hepsini denedim hep kız çıktıkaydirigubbakcemile3

ısis arkadaşım bir de bana baksan sana zahmet

Doğum tarihim; 23.05.1983 /Gece saat 3 civarı
SAT tarihim ; 03.07.2009
Hamile kaldığım tarih ya 18.07.2009 ya da 21.07.2009 ikisinden biri ama 18 olması daha muhtemel. /Saat 12 ya da 1 civarı

Şimdiden teşekkürler...ınşallah Rabbim sana da sağlıklı bir evlat verir ıNŞALLAH...

ISIS canim ya bana da bakabilirmisim arkadasim

dogum tarihim 23/04/1984 gece saat 3de
hamile kaldigim tarih 08/05/2009
SAT 27/04/09

Canim sende üzülme dilerim rabbim sanada en kisa zamanda hayirli
bir evlat nasip eder dualarim seninle :Saruboceq:

isis canım banada bakabilir misin??

dogum tarihim:29/11/1981
hamile kaldığım gün:11/04/2009
a.s.şimdiden tşk..

canım AMA BENİMKİ ERKEK ...HEMDE %100.Bende kız istiyordum ilk çocuğum erkek ama olsun yeterki sağlıklı olsun yani yanlış çıktı yorumcu bana.... öptüm seni hoşçakal

Banada baksan sana zahmet...:icecream:

Dogum Tarihim: 25.05.1987 saat 14:11
Hamile kaldigim tarih: tam emin degilim ama büyük ihtimal 16-20 haziran arasi
SAT 03.06.2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…