Arkadaşlar yumurtlama testime bakar mısınız

krtll75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
31
8
1
26
kızlar yumurtlama testim sanki 23 günü daha koyu geldi ama bilemedim bakarmısınız yumurtlama olmuş mu ? Kasıklarım belim çok agrıyor

Eklentiler

• 748C1E34-B8B2-4F54-9531-4BC7BC69F8DB.webp
    748C1E34-B8B2-4F54-9531-4BC7BC69F8DB.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 65
Pamuğum iki çizginin de kop koyu olması gerekiyor, henüz yumurtlama olmamış bence

Hımm normalde 19 20 21 yumurtlama olurdu bu kez böyle oldu bende bilemedim neyse hayırlısı olsun ya 🥰 çok teşekkür ediyorum canım

Hımm normalde 19 20 21 yumurtlama olurdu bu kez böyle oldu bende bilemedim neyse hayırlısı olsun ya 🥰 çok teşekkür ediyorum canım
Bence siz yine de değerlendirin. Bende de böyle oldu. Ama yumurtlamıştım doktora gitmiştim

Dün doktora gittim progesteronum 0.44 çıktı , evet yumurtlama olmamış sanırım
sıkmayın canınızı belki gelecek ay olur önemli olan yumurta olmaması değil zaten bazen de yumurta çok büyüyor çatlamıyor kiste dönüşüyor o daha büyük problem

sıkmayın canınızı belki gelecek ay olur önemli olan yumurta olmaması değil zaten bazen de yumurta çok büyüyor çatlamıyor kiste dönüşüyor o daha büyük problem
Kesinlikle . Ya ben evliliğimin 2 ayında düşük yaptım ama kendiliğinden düştü yeniydi ilaç ameliyat vs olmadı . Neyse daha yeni 1 sene oldu işte düşün yapalı daha olmadı gebelik . Gün aşırı da düzenli ilişkiye giriyoruz yani . Bende doktora gittim şehir hastanesine kana baktılar ultrason hepsi temiz çıktı . Sadece tüplere bakıcaklar cuma günü gidio randevu alacağım hayırlısı ile güzel sonuç alırım tüpler için . Sonrasını Allah Kerim ne diyecekler

Back
X