• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslarim hediye almadı

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...

Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Karşılığını bekleyeceğiniz hediyeleri hiç almasaymışsınız keşke 🤷🏻‍♀️

Karsilik beklediğim sey hediye degil dusunce bu yuzden dedim bi cop alsalardı yeterdi diye.
Yetmeyeceğini siz de biliyorsunuz biz de biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım hiç. O zaman da ben onlara şunu bunu aldım onlar bana çöp aldılar diye konu açardınız. Düşünce arayıp kutlamaktır zaten, gerisi karşılık beklemektir.

yani böyle durumlarda ben almıştım diye düşünmemek gerekiyor.

çünkü her insan ince düşünmez,düşünceli davranmaz. yani nezaketen de olsa alayım bir şey,o bana almıştı diye düşünmüyor her insan. ha düşünmek zorunda da değil.

ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım,çünkü nezaket kuralıdır BANA göre. çam sakızı çoban armağanı bir şey götürmeye çalışırım hep.

ama birine hediye alırsam bunu karşılık beklemeden yaparım, yani kendi nezaketim ve hayat görüşümden dolayı alırım. başkasının bana almasına gerek yok.

samimiyetlerini hissettirsinler yeter.

daha önce verdiğiniz hediyeleri karşılık bekleyerek verdiğinizi düşündüm, ama insan karşısındakini düşündüğü gibi o kişinin de kendisini düşünmesini bekler. şimdi öyle pat diye damdan düşer gibi söylemektense bir daha hediye almam ben olsam ya da eğer içlerinden biri bir başkası için hediyelik bir konu açtığında dokundururum lafı

Yetmeyeceğini siz de biliyorsunuz biz de biliyoruz birbirimizi kandırmayalım hiç. O zaman da ben onlara şunu bunu aldım onlar bana çöp aldılar diye konu açardınız. Düşünce arayıp kutlamaktır zaten, gerisi karşılık beklemektir.
Pardonda beni nereden taniyosunuz? Hicte oyle konu acmazdım ben bana koparilip verilen ufacık yapragi bile kurumda yillarca saklarım.

Zaten doğum günü sadece eve çağırılınca kutlanan birşey değildir, önemli olan o güzel gününde düşünülmek, küçük de olsa sürpriz bir hediyedir

yani böyle durumlarda ben almıştım diye düşünmemek gerekiyor.

çünkü her insan ince düşünmez,düşünceli davranmaz. yani nezaketen de olsa alayım bir şey,o bana almıştı diye düşünmüyor her insan. ha düşünmek zorunda da değil.

ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım,çünkü nezaket kuralıdır BANA göre. çam sakızı çoban armağanı bir şey götürmeye çalışırım hep.

ama birine hediye alırsam bunu karşılık beklemeden yaparım, yani kendi nezaketim ve hayat görüşümden dolayı alırım. başkasının bana almasına gerek yok.

samimiyetlerini hissettirsinler yeter.
Ya ben bana bisey alsinlar derdinde degilim biz her dogum gunlerimizde hediyelesiriz bu sene gık yok. Ben kosa kosa biseyler alirim veya yapmaya calisirim. Bunu dusunmemeleri garibime gitti.

Yakın arkadaşlarıma senelerdir doğum günü hediyesi almamışımdır, hediye de beklememişimdir. Benim için önemli olan o gün hatırlanmak, bi telefonumun çalması, olanak varsa da yanıma gelmeleri. Ha sıradan bi günde bir şey görürüm, içimden gelir alırım o çok ayrı. Bunda kafaya takacak çok bir şey göremedim. Vakti zamanında aldığınız hediyeleri karşılık bekleyerek mi aldınız? Ayrıca madem o kadar yakın arkadaşsınız, çok da üzülmüşsünüz, bunu direk söyleyebilirsiniz. Ha söyleyemem diyorsanız belki de o kadar yakın değilsiniz ya da siz de çocukça davrandığınızın farkındasınız.

daha önce verdiğiniz hediyeleri karşılık bekleyerek verdiğinizi düşündüm, ama insan karşısındakini düşündüğü gibi o kişinin de kendisini düşünmesini bekler. şimdi öyle pat diye damdan düşer gibi söylemektense bir daha hediye almam ben olsam ya da eğer içlerinden biri bir başkası için hediyelik bir konu açtığında dokundururum lafı
Ben hediyede degilim dusuncedeyim. Karsimdaki insani nazil duaunuyosam oyle dusunulmek isterim. Banane hediyeden yoksa ihtiyacım yok

Yakın arkadaşlarıma senelerdir doğum günü hediyesi almamışımdır, hediye de beklememişimdir. Benim için önemli olan o gün hatırlanmak, bi telefonumun çalması, olanak varsa da yanıma gelmeleri. Ha sıradan bi günde bir şey görürüm, içimden gelir alırım o çok ayrı. Bunda kafaya takacak çok bir şey göremedim. Vakti zamanında aldığınız hediyeleri karşılık bekleyerek mi aldınız? Ayrıca madem o kadar yakın arkadaşsınız, çok da üzülmüşsünüz, bunu direk söyleyebilirsiniz. Ha söyleyemem diyorsanız belki de o kadar yakın değilsiniz ya da siz de çocukça davrandığınızın farkındasınız.
Annem babam dahi olsa nasıl gidip bana neden hediye almadın diye sorayım Allah aşkına bunun samimiyetle ne alakası var. Üstüne basa basa karşılık beklediğim için değil dedim beni düşünmediklerini düşünüyorum yoksa yoldan buldukları güzel bir taşı getirseler mutlu oluyorum

Back
X