• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslarim hediye almadı

Zaten doğum günü sadece eve çağırılınca kutlanan birşey değildir, önemli olan o güzel gününde düşünülmek, küçük de olsa sürpriz bir hediyedir
Ya bunu anlatmaya calistim yok hicbisey yapmadılar. Elbette üzüleceğim çünkü ben hep bişeyler yapmaya çalıştım hiç olmadı pasta yaptım götürdüm

Yakın arkadaşlarım da dahil kimse doğum günümü bilmez kutlanmasını hiç sevmem kimseninkini de kutlamam sadece çocukların kurtlanırsa gitmişsem hediye alırım sevindiririm. Boş yere kafaya takıyorsunuz siz de onlara hediye almayın kutkamayın demek ki onlar sizin kadar önemsemiyor doğum gününü. ay bence çok sıkıcı ya her yıl ne alayım diye düşünmek aynısı olmasın falan filan... çocuklar için güzel bir şey ama büyükler için yaşlanmanın kutlanması da garip geliyor bana.

Bende arkadaşlarıma çok hediye almışımdır jest yapmışımdır beğendikleri bi eşyamı takımı vermişimdir ama aynı itinayı göremeyince gereksiz şeyleri bıraktım bi işyerinde doğumgünlerinde arkadaş grubumuzda para toplanıp çiçek yollanır ona katılıyorum siz de yapmayın

Yakın arkadaşlarım da dahil kimse doğum günümü bilmez kutlanmasını hiç sevmem kimseninkini de kutlamam sadece çocukların kurtlanırsa gitmişsem hediye alırım sevindiririm. Boş yere kafaya takıyorsunuz siz de onlara hediye almayın kutkamayın demek ki onlar sizin kadar önemsemiyor doğum gününü. ay bence çok sıkıcı ya her yıl ne alayım diye düşünmek aynısı olmasın falan filan... çocuklar için güzel bir şey ama büyükler için yaşlanmanın kutlanması da garip geliyor bana.
Siz sevmiyosunuz diye kimse sevmesin mi? Ben seviyorum boyle seyleri arkadaşlarimda seviyo. Buna ragmen dusunmemeleti koydu

Siz de bundan sonra onlara almazsınız doğum günlerini kutlamazsınız olur biter bu kadar dert etmenize gerek yok.

Annem babam dahi olsa nasıl gidip bana neden hediye almadın diye sorayım Allah aşkına bunun samimiyetle ne alakası var. Üstüne basa basa karşılık beklediğim için değil dedim beni düşünmediklerini düşünüyorum yoksa yoldan buldukları güzel bir taşı getirseler mutlu oluyorum
Siz kiminle nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz bence. Bana neden hediye almadınız diye sorun demedim zaten. Samimiyet ne onu da çok bilmiyorsunuz sanırım. Yakın arkadaşlarım beni herhangi bir konuda üzse bunu dile getirir, neden üzüldüğümü açıklarım. Gerçekten çocuk gibi davranıyorsunuz. İletişim kurmak yerine, üzerinden ne kadar zaman geçmiş, olayı kafanızda büyütmüş, yapılan yorumları da beğenmiyorsunuz

Siz sevmiyosunuz diye kimse sevmesin mi? Ben seviyorum boyle seyleri arkadaşlarimda seviyo. Buna ragmen dusunmemeleti koydu
Madem yakın arkadaşlarınız buna kırılacağınızı da bilirlerdi unutmazlardı demek ki sizin kadar önemsemiyorlar ya da sizi tanımıyorlar Çok üzüldüyseniz söyleyin yüzlerine

Doğum günün kutlu olsun da demediler mi?
İlla ki whatsapp grubunuz vardır
Ordan "kırıldım size yaa doğum günümü kimse : ( " deseydin ne diyecekler bakardın

Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Doğum günü özel günler dahil kimseye hediye almam kimseden beklemem gül gibi gecinip gidiyoruz arayip kutluyorlar bu yeter .

Hediye almasini Tek bekledigim kişi eşim :KK53:

Back
X