• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslarim hediye almadı

Ben doğum günümün kutlanıp kutlanmamasına, hediye gelip gelmemesine takılmam. Önemsiz geliyor. Normalde başkalarınınkini kutlarım. İçimden gelirse hediye alırım, hatta bazen çooook içimden gelir el emeği bir şeyler yaparım.

Ne var ki 2 senedir hiçkimsenin doğum günüyle ilgilenmedim. Sınavlarıma kafa yorduğum için tarihleri atladım. Unuttuğum çok oldu. Arkadaşlarım karşılık beklemediği için olmalı herhalde, benimkini kutladı... Ciela bizi sevmiyor dememişler neyse ki

Herkes özel günlere aynı anlamı yüklemez. Herkes ince düşünmez. Düşünülmesini de istemez. Bu kadar kafa yormayın

Bacım sizin doğum gününüz haziranmis ya, son bir bucuk yildir her yer kapali yasaklar var. Siz yasaklarda mi kutladiniz onlarin özel gününü?🙄

Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Hediye karsilik beklendigi icin alınmaz. Adi üstünde hediye. Hediye aldiniz diye karsinizdaki insanların Hediye almasını bekleyemezsiniz. Bunu onlara sakin belli etmeyin. Bana biri boyle birsey yapsa bana bugune kadar aldığı bütün hediyeleri geri veririm, bir daha Hediye almamasini, kendisine aldığım bütün hediyelerinin onda kalmasını cunku hediye oldugunu, icimden geldigi icin aldığımı ve karşılık beklemediğimi soylerim.

Belkide arkadaslarin benim gibi dusunuyorlar : kutlama yoksa hediyede yok ;-). Kutlama olunca insanlar zahmete girmis oluyor onun icin bir dogum gunu degil bi davete bile bos gitmemeye özen gösteririm.

Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Kutlu olsun dedilerse niye mutlu olmuyosunuz

Çöp de getirseler konu başlığı muhtemelen değişirdi 🤣🤣🤣🤣🤣 yahu herkes kendi derdinde . Ekonomik sıkıntı desen diz boyu. Millet sizi mi düşünecek

Almasınlar daha iyi ya, özellikle doğum günü hediyeleri beni çok yoruyor. Biri bana alınca ben de mutlaka alma zorunluluğu hissediyorum ve tarih kovalıyorum aman unutmayayım diye.

Yakın arkadaşlarıma zaten normalde de bir şey beğenirsem alırım illa özel güne gerek yok.

Şöyle düşünün bir daha siz de onlara almak zorunda kalmazsınız artık.

Km
Sizinki karsilik beklemekten ziyade ufak bir şeyle düşünüldüğünü görmek.insanoğlu böyle işte ister istemez bekleniyor,ne yalan söyleyeyim ben hediye alıp cabalayip bir şeyler için ugrasiyorsam ben de beklerim aynı şekilde düşünülmeyi.herkes maşallah ne olgun kimse beklentide değil😀

Doğum günü hediyesi kadar sacma bişey yok.
Al al bitmiyor

Haziran'da dogum gununuzmus. Yasaklardan dolayı biraraya gelememissiniz o gun, sonradan buluştuğunuzda da kimse hediye getirmemiş ve siz buna çok icerlemissiniz, doğru anladıysam olay bu. Sanırım nasilsa doğumgününüz geçti diye biraz savusturmuslar, bişey almaya gerek görmemişler. Bundan sonra siz de onlara almazsiniz olur biter.

Ennn yakın 2 arkadaşım 15 yıldır hayatımda. Ben onların tc sini bile bilirim. 4 gün önce doğum günümdü ikisi de unuttu.

Ertesi gün grubumuza birisi yazdı diğeri aa dimi ya hadi kutlu olsun dediler eyvallah dedim geçtim. Yıllardır ayrı şehirlerdeyiz özel günlerde hediye işini bırakalı çok oluyor. Ama mesela geçen birimiz bi töşört görmüz üçümüz için de almış.

Dün buluştuk 1 sene üzerine. Bi yerde oturup pasta keselim dediler dedim mümkün değil çatal falan kullanamam. Biri yaktı çakmağı üfledim geçtik.

Gerçek arkadaşlıklarda bu tarz şeyler problem olmaz olmamalı.

işe dengeli olmakla başlayın.
"hediye önemli değil bir çöp alsalar yeterdi" cümlesi ösym türkçe testinde yukarıdaki cümlede anlam bozukluğunu bulun soruları arasında çıkacak türden.
beklentiniz varsa kırıldığınızı nazikçe belli edersiniz.
yok önemli değilse unutur gidersiniz.

İnternet alışverişi? Kargocular ve kuryeler çalışıyordu tabii hediye almak isteyene :)
Sanirim baştan beri bir konuyu anlamadığımı idrak ediyorum mesajinizla. Aydınlanma yaşadım🤣 Herkes niye hediye demis diyorum. Benim anladigim şey, konu sahibi onlara kutlama yapmis bunlar bunu es geçmiş seklindeydi. Merci efendim 🤗😍

Back
X