Slm kızlar 16 yıllık arkadaşlarımla aram kötü açıldı babam hastalandı kıştan beri onla uğraşıyoruz bu süre zarfında çalışyodumda çok yorucu günlerimiz oldu psikoloji olsun bedenen olsun mahvolduk en gücendiğim dostum dediğim insanlar doğru dürüst yanımda olmadılar tam tersi hiç ummadığım yeni tanıdığım iş arkadaşlarım bile daha iyi destek oldular biri hiç gelmedi bile ziyarete.. bi telefonla ve çok yakın oturuyoruz üstelik bende sitemlendim falan demez olsaydım benim anlayışlı olmam lazımmış annesinden öle bi laflar geldi falan onlalrında sorunları varmış da beni silmişler falan güya faceden ben onlara msajlar vermişim nası yaparmışım suçlu ben oldum ..ben onların en kötü zamanlarında hep yanlarındaydım insan sevdiğine sitemlenir şimdide sürekli bi laf sokma çok rahatsız oluyorum sordum dedim niye öle konuştunuz yanlış anlaşılma oldu dediler üstelemedim gelcez dediler yine gelmediler ve şimdide laf sokma falan bi suçum yokken siz olsanız naparsınız sessiz kalmak mı yoksa sormak mı ne oluyo diye...
Işin içine anne girdiyse sanırım yaşlar daha ufak:)
Bence hiç üstlerine gitme, belki sende çok rahatsız ettin, aramayan sormayan, senin zor gününde yanında olmayan kişiler senin hiç arkadaşın olmamış zaten, onlar seni nasil değersiz gorduyse , sende onlarla daha fazla bu dialoga girip daha fazla kendini uzme, biraz ergence geldi bana, zamanla çalışırsınız bu tip vakalara:)
bilirim o duyguyu canım çok üzücü yaptıkları biliyorum eğer için rahatlayacaksa geç karşılarına konuş, aynen böyle anlat onlara da duygularını içine atma
aradım sordum ilk duyunca dedim ben kimseye öle bişe yapmadım yanlış anlama dediler gelcez yanına biz senle ilgilenemedik falan dendi dedim beklerim her zaman kimse de gelmedi
Slm kızlar 16 yıllık arkadaşlarımla aram kötü açıldı babam hastalandı kıştan beri onla uğraşıyoruz bu süre zarfında çalışyodumda çok yorucu günlerimiz oldu psikoloji olsun bedenen olsun mahvolduk en gücendiğim dostum dediğim insanlar doğru dürüst yanımda olmadılar tam tersi hiç ummadığım yeni tanıdığım iş arkadaşlarım bile daha iyi destek oldular biri hiç gelmedi bile ziyarete.. bi telefonla ve çok yakın oturuyoruz üstelik bende sitemlendim falan demez olsaydım benim anlayışlı olmam lazımmış annesinden öle bi laflar geldi falan onlalrında sorunları varmış da beni silmişler falan güya faceden ben onlara msajlar vermişim nası yaparmışım suçlu ben oldum ..ben onların en kötü zamanlarında hep yanlarındaydım insan sevdiğine sitemlenir şimdide sürekli bi laf sokma çok rahatsız oluyorum sordum dedim niye öle konuştunuz yanlış anlaşılma oldu dediler üstelemedim gelcez dediler yine gelmediler ve şimdide laf sokma falan bi suçum yokken siz olsanız naparsınız sessiz kalmak mı yoksa sormak mı ne oluyo diye...
ayıp etmişler o zaman. bence sen de onlara çok değer verme baksana böyle arkadaşlık olur mu
çok değer verdim zamanında çok dinledim bi beni dinlemediler 3 -5 ay ölümcül hastalıkla uğraştık biz hafife alınacak iş değilldi benden anlayış beklenmesi bi de bu ortamda daha bende bitti
Hep öyledir kimse senin nasıl olduğunla ilgilenmez hep kendini sormanı bekler. bende bu yüzden kaç yıllık arkadaşıma darıldım kaç ay görüşmedim ve şimdi o kadar soğudum ki hiç bir cümlesi samimiyet uyandırmıyor sırf geçmiş günlerin hatrına küs kalmamak için.. yoksa bunlardan değil dost post bile olmaz
çok haklısın canım kesinlikle yanında olmalıydılar bu arada geçmiş olsun umarım düzelmiştir her şey
Her zaman onların derdi ön planda olamz ki dün onaysa ben çok ilgilendim bugün banaydı ama bi de o kadar laf yediğimle kaldım daha bitti bende de içim soğudu yani şunu diyorlar senin deridini takamam kusura bakma resmen bu yani
çok tşkr edrim cnm çok şükür iyyi şimdi babam dinlenme dönemi geçiriyor
çok kötülermiş cnm ya anlıyorum hep memnun etmeye çalıştık insanları galiba aferdersin salak gibi görüyorlar ha bu nasılsa hiç ses etmiyo ama sıra sana gelince her şeyin farkına varıp kendini ezdirmemeye başlayınca tabi rahatsız oluyorlar dünyanın nerdeyse en kötü insanı vefasız insanı yapıp bırakıyorlar iyi yapmışsın insan kötü günde belli oluyormuşBende de var aynı sorun. Sırf arkadaşlarımin yuzu gülsün diye facemden istediklerini islettiler onlar için kaç derece salladim saklabanlik sebeklik.. ama ben üzüntüluyken biri olmadı yanımda gavur evladına benzettiler galiba. Birinci oldum okulda selam vermediler. Bi yere benle cikinca yüzlerini güldüremedim , ben fotoğraf cekinmeyi cok severim bi fotoyu zorla çekiyordum. Ben yokken daha sen şakrak gördüm onları. Bana da baya laf soktular. Su an hic biriyle konuşmuyorum. Sunu farkettim zaten zor günleri tek geçiriyorum. Elalemin derdini dert edinen biriyim kendimi neye yipratiyorum ki? Iyi günümde bile kötü oluyorum. Allaha havale et. Birak. Sildim ben hepsini hayatimdan. Bana şeytan riyakar kinci ohooo neler demediler ki. Ama ilk defa takmadim. Hayat hep birilerini karsina çıkariyor çünkü. Böyle böyle yürüyor işler. Sende sil hepsini. Ne iyine ne kötüne faydalar e hani kardes kanka bacı can ciğer?
Hedef 55 ♡
çok sevindim canım Allah yardımcın olsun
çok kötülermiş cnm ya anlıyorum hep memnun etmeye çalıştık insanları galiba aferdersin salak gibi görüyorlar ha bu nasılsa hiç ses etmiyo ama sıra sana gelince her şeyin farkına varıp kendini ezdirmemeye başlayınca tabi rahatsız oluyorlar dünyanın nerdeyse en kötü insanı vefasız insanı yapıp bırakıyorlar iyi yapmışsın insan kötü günde belli oluyormuş
Canım sen onlara yol ver hastanıza acil şifalar diliyorum... Kötü gününde yanına olmayan iyi günündede yanında olmasın iş arkadaşlarınmış senin gerçek arkadaşların ben böyle düşünüyorum hiçte canını sıkmaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
tşkr edrim canım artık bundan sonra olmaz sürekli laf sokuyorlar seviye yerlerde artık
buz gibi oldum
Demekki artık biz gulecegiz. Kötü yerini bulur takma tatlım Benim, biz seni motive ederiz
Hedef 55 ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?