Arkadaşlarım kalbimi çok fena kırdı...

Evlendikten sonra hamile olduğumu öğrenince son aylarda işten ayrıldım. Eşimle çocuğumuzu kendimin yetiştirmesini planlamıştık çünkü.
Bebek doğunca sürekli etrafımda akıl veren, karışmak isteyen aile büyüklerinden kimse kalmadı. İlk çocuğumdu, bilgisiz ve korkaktım. Bir bardak suya muhtac günlerce banyo yapamadan, saçımı taramadan, uykusuz yorgun günler geçirdim. O günlerde dostum arkadaşım kardeşim sandığım insanların nasıl da bir bir kendilerini kenara çektiklerini gördüm. Oysa onlarla dertleşmeye, seslerini duymaya bazen bir mesajlarını okumaya ne kadar da ıhtıyacım vardı... Bir zaman hala irtibatta kalabilmek için çok uğraştım onlarla, sonra daha üzücü şeyler yaşadım senin gibi....
O zaman anladım ki, ye kürküm ye dünyası... Koy bakalım facebook'a sağda solda cirit ararken resimlerini, Yunan adalarında fılan ayak resimlerini!! Bak bakalım kaç beğeni alıyorsun o ruhsuzlardan....
Bir müddet çok üzüldüm, sonra anladım ki öyle dost olmaz olsun, zaten hiç yokmuş benim için. Hepsini sildim gitti bir kalemde...
Eskilerden hiç değişmeyen bir dostumun kıymetini daha iyi anladım, kardeşten öte oldu benim için...
Yeni dostlar edindim, az sayıda ama en azından biliyorum ki, benim o günlerimde yanımdaydılar, iyi günlerimde de olmayı hakediyorlar.
Artık üzülmüyorum, hayat böyleç indanlar böyle.....Onlar için çabalamanı pek tavsiye edemeyeceğim sana....

çok zor günler yaşamıssın canım ya hemde hamileyken allah bilsin böle dost olmaz zaten onlara göre sen koşacan her şeylerini sana gelince zamanları yok yazıklar olsun der geçeriz biraz hafifledim gördükçe yazdıklarını faceden korkaklar yüzüme deselerdi keşke basitlik cahillik

Sen de önemseme onları
Yeni arkadaslar edın
Eglenmene bak gercekten bosver

Arkadaşlık...artık çıkarcı olmuş herkes..tayinim çıktı yakın arkadaşım diye bildiğim insan fesatlıktan hayırlı olsunu bile zorla söyledi düşünün artık...cocuğum hastalanır arayıp sormaz..ben takmıyorum öylelerini siliyorum etrafımdan

Bazı arkadaşlıkların son kullanma tarihi oluyor maalesef. Boş yere üzme kendini anlamışsın kime değer vermen gerektiğini. Önüne bak derim, hayat bu insanlara üzülmeye değmeyecek kadar kısa.

Aynılarını yaşadım doğum yaptım etrafımda kimse kalmadı günlerce dediğin gibi banyo yapamadım yemek yiyemediğim zamanlar oldu ağlayarak eşimi arayıp eve geldiği ve benim 2 lokma bişey yemem için adamın işi gücü bırakıp koşup geldiği zamanlar oldu dost mu nerde akraba hele kayınvalide ah ah...o kadar benzer şeyler yaşamışız ki.. Dediğin gibi tatil resimlerimi koyuyorum lüks otellerde beğeni gelmiyor dost sandığım fesat insanlardan..

Çok şaşırdım gerçekten aynı şeyleri yasamısız....
Bir sure sonra oğlum buyuyunce sıkıntıdan ben de gıttıgım gezdıgım yerlerı taglemeye resım koymaya basladım
En yakın can arkadasım bır sure sonra profılıne, " heyyy evhanımları ohh valla ımrenıyorum sıze, oturdugunuz yerde keyfınız yerınde ohh be" tarzında bırsey yazdı. Sonra da baska bırsey yaptı. Inanamadımm o gundur bugundur kullanmıyorum facebook vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…