Arkadaslarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.

Neden sizin hayatınızla bu kadar ilgilensinler ki sizin kuruntunuz olmadığına emin misiniz?

Bazı insanlar evlenince herkes beni kıskanıyor triplerine girebiliyor ...

Sosyal medyadaki düşman çatlatma postları bu psikolojiyi doğruluyor herkes dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor

Ben sosyal medyada hava yapacak fotograf paylaşmıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. 20 tane fotografım var oda 5 yıldır sosyal medya kullanıyorum. Dünya etrafımda dönüyor demiyorum ama arkadaslarım laf sokuyor bir çoğu hiç bir şey yapmamama ragmen.

Kendim zengin olsam kocam da zengin olsa ve sevdiğim biriyle evlenmiş olsam herkes kıskanıp çatlayabilir umrumda olmaz ayrıca siz neden takıyorsunuz ki ? Aklıma gelen son şey bile olmaz yani dünyada kocamdan baaşka dost yok triplerine girmem kendim gibi zengin kankilerimle konken oynarım : )))

ya boşver engelle gitsin sen mutlu ve refah içindeki hayatının tadını çıkar onları niye takıyosun ?

Eşiniz ne iş yapiyor? Kaç yaşinda?Yillik geliri ne kadar? Nasil bir semtte oturuyorsunuz?

Sizin mesleginiz ne? Kaç yaşindasiniz?

" kredisiz hazir " evinizin ve arabanizin degeri nedir?

Bunlari bilmeden kiskanilacak bir durumunuz olup olmadigina karar veremeyiz.

sizi kıskanan arkadaslarinizn sosyoekonomik durumlari ne kadar kotü? Kiskancliktan kendilerini yiyecekleri kadar fark varsa nasil ayni sosyal cevredesiniz?

Evliligi kiskanma durumlari genelde , evliligi yolu ile statü atlamis kizlara karsi olur. Ayni mahallenin diger kizlarinin karsisina cikmayan talip cikinca layik görmezler filan.

Ama sizin kendi aileniz de varlikliymis, kiskanacak bisey olmamali? Ayni sosyoekonomik /sosyokulturel cevre icinde evlilik yapmak cok dogal, arkdaslariniz da bu cevrede degiller mi?

Siz kendinizi biliyorsanız takmamayı da bilmeniz gerekiyor.. Bu durumda yapacak yorum yok size bağlı bu durum

Zaten aileden varlıklıysanız, kimsenin gözüne batmaz ki lüks hayatınız ? Benim kuzenim tatillerde miamiye gider, biz kemere gideriz kızı hiç yadırgamayız gözümüze sokuyor vs demeyiz onun normali o. doğduğundan beri zengin dengini bulsa evlense yine aynı yere belki daha iyisine gidecek yine eleştirecek bişey yok.

İnsanlar karşıdaki insan aileden zengin olsa bile evleneceği kişinin zengin olmasını istemiyor. Halbuki denksinizdir. İlla surundugunuzu görmek isterler. Size laf attıkları an siz de atın. Dengimi buldum sevdim evlendim size ne deyin. Zor olmamali

Ben burda hava yapmıyorum bazı eleştiriler çok agır. Babamın tonla dairesi var ve babamla konuşmuyorum birçok aile problemim oldu. Orta semtte oturuyordum. Ama durumumuz iyiydi. oturduğumuz bina bizimdi. Paraya değer vermedim. Ailemden destek görmedim. Öyle gösterişli bir hayat yaşamıyorum. Çok lüks tatillere felan gitmiyorum. Sürekli gezmiyorum. Eşim hep çalışıyor. Bende evdeyim genelde yalnız takılıyorum. Oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Tamamen yalnızlık içindeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…