Ben sosyal medyada hava yapacak fotograf paylaşmıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. 20 tane fotografım var oda 5 yıldır sosyal medya kullanıyorum. Dünya etrafımda dönüyor demiyorum ama arkadaslarım laf sokuyor bir çoğu hiç bir şey yapmamama ragmen.Neden sizin hayatınızla bu kadar ilgilensinler ki sizin kuruntunuz olmadığına emin misiniz?
Bazı insanlar evlenince herkes beni kıskanıyor triplerine girebiliyor ...
Sosyal medyadaki düşman çatlatma postları bu psikolojiyi doğruluyor herkes dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor
ya boşver engelle gitsin sen mutlu ve refah içindeki hayatının tadını çıkar onları niye takıyosun ?Ben sosyal medyada hava yapacak fotograf paylaşmıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. 20 tane fotografım var oda 5 yıldır sosyal medya kullanıyorum. Dünya etrafımda dönüyor demiyorum ama arkadaslarım laf sokuyor bir çoğu hiç bir şey yapmamama ragmen.
Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?