- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
Konu sahibinin babası, kendi kardeşlerinin ağzına bakıyor, aileler çok iç içe yaşıyorlar.Öncelikle merhaba uzatmadan size aile yapımdan bahsesicem. Annem çok pasif korkak bir kadın. Hiç sesi çıkmaz. Bizi hep susturur. Hep sus sus laflarıyla büyüdük. Babamın 7 dairesi var dükkanı var maddi olarak durumumuz çok iyi ben hiç yokluk çekmedim hep marka giyinirdim lüks yasardım. Bunlar çatlardı. Babam dairesinin tekini kardeşlerine verdi bizden habersiz bölüştürdü. Sesimizi çıkaramadık. Onlar canı cigeri. Orta sınıf durumları var. Babam yılan kardeşlerine ölür. Kötü biri değil haksız oldukları halde hep kardeşlerini savunur bizi hiçe sayar. Kardeşlerinde tek amcam iyidir. Halalarım gibi yılan değil. Halalarım bana çok çektirdi hayatımı zehir etti babamda hep onları tuttu. Hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı. Halamın yılan gelini hep iftiralar attı.Ablamı hamile haliyle aglattı. Bu halamın gelini gerçekten deli bir çok kez hamileyken intihara kalkıştı. Şizofren hep yalan şeyler söylüyor. Mahalleyi birbirine kattı.Tüm sülaleyi karıştırdı. Kendi kuzenleri bile konuşmuyor.Babam onun yalanlarına ragmen konuşmuyoruz diye bize bagırıp çagırıp agzına geleni saydı.Zorla konuştuk. Kocası eşimle evlenirken eşime ikinizinde ... koyayım diye ikimize küfür etti. Eşimi zor tuttum. Babam onların yanında oldu. Eşim babamı ve halamları ve kuzenlerimi hiç sevmiyor. Babamla benim hatrıma görüşüyor. Şeytanın kılık değiştirmiş versiyonu kuzenlerim ve halalarım. Sürekli yalan iftira laf sokma derdinde bir şey dediğimizde babam onları tutuyor bize bagırıp çagırıyor hiç suçlu görmüyor. Kardeşlerimde benimle aynı durumda. Onlarda illallah etti. Annem hep sus hep sus. Artık doldum babam onları silersen beni silersin dedi. Her anneme gittigimde aglaya aglaya evime dönüyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Biz çok iç içe oturuyoruz. Oraya gelip bana ablama diğer kardeşlerime yapmadıklarını bırakmıyorlar. Eşimin ailesi düzgün kültürlü böyle cahil değil. Kaynanam beni kızı gibi sever. Kayınpederim desen önümde dönüyor. Akrabalarıda iyi kişiler. Ben evlenirken babamı doldurdular babam hiç bir şeyimi yapmadı. Eşim yardım etti maddi olarak. Artık çok doldum hepsini silicem babamıda bir tek kardeşlerimle görüşcem. Babamdan bile sogudum buraya çok şey yazarım onların pisliklerini ama uzatmak istemiyorum. Konuşmak yüzlerini görmek istemiyorum. Babamda onları tuttuğu için sildim hepsini.
“Tamam kıskanıyorlarsa görüşme o zaman, konuya ne yorum yapabiliriz görüşme uzak dur demekten başka” demiş herkes özetle. Ama işte kk malum...Haahhha burda bile kıskanmışlar. Kadın birebir söylenen cümleleri yazmış. Sizce arkadaşlarının söyledikleri normal mi? Basbaya kıskanmışlar işte.
İnce vardi ama neyseAnlattığı kocası Okan Yalabık ise evet o olabilirhatta kadın da Beren Saat mi ne
Tamam anladık hem zengin hemde güzelsin,,,Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
Çalışıyordunuz hani?Ben burda hava yapmıyorum bazı eleştiriler çok agır. Babamın tonla dairesi var ve babamla konuşmuyorum birçok aile problemim oldu. Orta semtte oturuyordum. Ama durumumuz iyiydi. oturduğumuz bina bizimdi. Paraya değer vermedim. Ailemden destek görmedim. Öyle gösterişli bir hayat yaşamıyorum. Çok lüks tatillere felan gitmiyorum. Sürekli gezmiyorum. Eşim hep çalışıyor. Bende evdeyim genelde yalnız takılıyorum. Oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Tamamen yalnızlık içindeyim.
Öğretmen oldugum için yaz tatili özel okulda çalışıyordum. Mülakata girdim atanırım diye düşünüyorum önümde 75 kişi varÇalışıyordunuz hani?
Evli bekar , kız erkek fark etmez. Art niyetli olduğunu düşündüğüm ya da enerjisi beni rahatsız eden insanlarla görüşmem. Kötü niyetli olan bensem onları kendimden onlarsa kendimi onlardan korumuş oluyorum.Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
Profil fotografi Hatirla Sevgiliseni taslarlar konu sahibesi demeye geldim
Bu arada profil fotografindaki sizmisiniz
1. Evlenince en iyi arkadaş eş olacak diye bir şey yok, buna inanırsanız ters bir şeyle kardilastiginizda kötü dusebilirsiniz Allah korusunMerhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?