Arkadaslarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Hele zenginleri hiç!! Kendinize denk arkadaş çevresi edinin.

Ne dertler var dünyada Allahım.
Arkadaşlarınız kıskançsa mutlu etmiyorsa görüşmeyin, yeni çevre edinebilirsiniz. Mesela eşinizin arkadaşlarından çift görüşebileceğiniz kimse yok mu?
Yada maddi sorun da yok ne güzel değişik aktivitelere gidip yeni insanlarla kaynaşabilirsiniz. Resim kursu, dans kursu, fotoğrafçılık, ilginizi çeken bir spor kulübü varsa gidebilirsiniz. Mesela pilates yoga gibi derslerden çevre ediniliyor.
Ben çok zengin olsam ilk işim şehrin binicilik kulubüne üye olmak olurdu mesela kıskanmayacak zengin arkadaşlar bulurdum.

Konu sahibinin babası, kendi kardeşlerinin ağzına bakıyor, aileler çok iç içe yaşıyorlar.
Baba, eşini, kızlarını devamlı eziyor, bu insanlara da ezdiriyor.
Halalar ve çocukları hem çirkef hem babanın malından mülkünden nemalanıyorlar.
Geçen seneki konusu yukarda.

Konu sahibi öğretmen, atanamamış, ücretli öğretmenlik yapıyormuş daha önce.
Eşi diş hekimi; aileden zengin, mal mülk otelleri falan var ailenin.
Konu sahibinin durumu kötü değilmiş, ama evlenince daha iyi olmuş.
Her şeyden önce özgürleşmiş. Altına araba alınmış falan.
Eş durumundan sosyal çevre de değişmiş. Kv ve kp ile de arası gayet iyi.
Akrabalar dediği bu baba tarafı güruh. Kıskanmak değil duygu, haset.
Konu sahibinin iyi ve mutlu olmasını çekemiyorlar, can acıtmaya çalışıyorlar.
Eski arkadaşlarda da benzer şeyler var.

Konu sahibi bu insanlara çok da tın diyeceğine, dert etmiş, burada konu açmış.

Haahhha burda bile kıskanmışlar. Kadın birebir söylenen cümleleri yazmış. Sizce arkadaşlarının söyledikleri normal mi? Basbaya kıskanmışlar işte.
“Tamam kıskanıyorlarsa görüşme o zaman, konuya ne yorum yapabiliriz görüşme uzak dur demekten başka” demiş herkes özetle. Ama işte kk malum...

“Evlenince en iyi arkadasin esin oluyor”demenize istinaden demek ki arkadaslarinizi ihmal etmissiniz,havalara girmissiniz o yuzden size tavir almislar diyorum ben. Yoksa durduk yerde arkadaslariniz sizi hayatindan cikarmazdi. Demek ki onlara vakit ayirmamissiniz mesele az veya cok foto paylasmaniz degil

Tamam anladık hem zengin hemde güzelsin,,,

Size laf atmaya çalışan o insanlar gerçek arkadaş değildir.

Dolayısıyla hayatinizdan silinmeleri çok daha iyi olur zaten.

Sanane milletin yemesinden gezmesinden..

Çalışıyordunuz hani?

Amaaan canım ne demişler "zengine dokun geç fakirden sakın geç" mutluysan napacan elalemi? Babadan çok zengin arkadaşım var komşuları ve arkadaşları tarafından mobbinge uğradığını söylüyor. Doğru olabbilir yaşadıkların ama yalnız değilsin işte. Bizim millet zengini sevmez. Bir de güzelmişsin iddiana göre hiç şansın yok. Eşinle gez toz

Arkadaslarinizin yorumlari gercekten tuhaf .Sagliklı bi arkadaslik iliskisi varmiş gibindurmuyor.Ama sırf bunlardan yola çıkarak evlenince en iyi arkadaş estir.gibi bir sonuca varamayiz.Eş ile arkadaşlik edildigi dogrudur .Iyi anlasiyorsan hayat arkadaşısindir ama gercek arkadasin da yeri ayrıdır.Iyi bir kiz arkadaş esin yerini,es de iyi bir arkadaşın yerini tutmaz.ISize elinizdeki imkanlarla ilgilenmeyen ,sizi siz oldugunuz için seven bi arkadaş lazım.

Evli bekar , kız erkek fark etmez. Art niyetli olduğunu düşündüğüm ya da enerjisi beni rahatsız eden insanlarla görüşmem. Kötü niyetli olan bensem onları kendimden onlarsa kendimi onlardan korumuş oluyorum.
Ekonomik şartlar ortadab, işsizlik yüksek, zengin fakir arasındaki gelir dağılımı adaletsiz, orta gelirliler yok oldu bile... Yani demek istediğim insanlar kötü niyetli olmaya bilir ama etrafınızda zor şartlarda olan insanlar varsa bu söylemler de normal

Kulaklarınızı tıkayın. Umursamazsanız daha çok kıskanırlar Kadınların çoğunda bu var. Mesela kendi köyümde de çalışan kadınlar çalışmayanları çekemez. Lafını eder ben çalışıyorum sen oturuyorsun diye. Sen bildiğini yap, en iyisi

Valla arkadas konusu en son canimi sıkacağim sey. Cunku herkes fesatlasmis,en yakin sandigin arkadasinla bile mutlulugunu paylasamaz hale geliyor insan. Kaldi ki evlenip bir de sehir degistirince arkadaslik olaylarina farkli bir boyut geliyor. Hep soyluyorum, iki senelik evliyim ve en iyi arkadasim annem❤

1. Evlenince en iyi arkadaş eş olacak diye bir şey yok, buna inanırsanız ters bir şeyle kardilastiginizda kötü dusebilirsiniz Allah korusun
2. Güzel olmasan seninle evlenmezdi, diyen kişiye çok şükür güzelim. Çoğu insanin yüzü de içi de güzel değil, diyebilirdiniz kavga etmeden (Kavga, kalp kırmaya kesinlikle karşıyım).
3. Gelecek atamada atanacaginiza kesin gözüyle nasıl bakıyorsunuz?
4. İmali konuşan akraba/ arkadaş yanında evliliğinizle ilgili tek kelime etmeyin, sorarlarsa cevap vermeyin, gecistirin ya da konuyu dagitin. Bu bizi ilgilendiren bir şey, konuşmak istemiyorum deyin. Çözüldü gitti. Siz ne kadar açıklama yaparsanız yorum yapan kalitesizler olacaktir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…