Arkadaslarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman neden lüks yaşıyorsunuz diyor akrabalarınız madem evde yalnız takılıyorsunuz ? Babanız Ağaoğlu mu , tonla dairesi olan başka birini tanımıyorum.

Yıllık geliriniz nekadar? Nerede yaşıyorsun? Araba markan ne ? Hangi markalardan alışveriş yaparsın? Ev ve araba dışında neyin var ? Mesela tekne.. ?
Bütün bunlar ortalama yada ortanın bi tık üstüyse eğer eski çevren çok varoşmuş onlara lüks geliyor..

Şimdi evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evlenen kızların pek kıskanılacağı olmaz, pek tercih edilen bir durum değil çünkü. e maddi durumum aileden iyii diyorsunuz, bu da o zaman ekstra bir özellik katmamış. bence siz kıskanıldığınızı sandığınız için mesafe koymuş garip hallere bürünmüşsünüz arkadaşlarınızda bu nedenle uzaklaşmış sizden...

Sıdıka dizisi izleyeyim en iyisi...

Sizin ailenizinde maddi durumu eşinizinkine denkmis ama söylenen seyler, tavırlar öyle değil gibi? Akrabalarınız ev icin evlenmediğinizi anlamıyor mu hic eviniz vs yokmusta, ailede zorluk görmüş gibi parasi icin evlendin demesi akrabanın ilginç. Herkes düşünse akraba nasil düşünür.Böylelerse görüşme zaten görüşmüyormuşsun sorun ne

Ya aklıma geldi bir arkadaşım vardı taa liseden. Okul biter bitmez zengin bir kocayla evlendi. Hiç de çalışmadı. Evde oturuyor. Sosyal medya paylaşımları çok...nasıl desem...
Geçen instagramda yeni cicilerim diye balenciaga ayakkabılarını atmış kutusuyla falan
Mesela bu görgüsüzü ben takipten çıktım ama arkamdan beni kıskanıyor falan diyormuş.
Sizinki de o hesap olmasın.

Hatayi kendinizde ve arkadaşlarınızda arayin o vakit. Kaç senelik evliyim. Çok şükür maddi durumumuz da yerinde. Tipim de (her ne kadar yaslilik emareleri tasisam da) yerinde. Bekar,evli,çocuklu bir sürü arkadaşım, 2-3 tane de kapı gibi sağlam dostum var. Benden önce evlenen de oldu benden sonra evlenen de oldu. Ne ben onlarla arama mesafe koydum ne de onlar benden uzaklaştılar. En iyi günlerimizde de en kötü günlerimizde de hep omuz omuzaydik. Ben gibi aksi ve somurtkan biri bile ilişkilerini iyi yürütebiliyorsa varın gerisini siz düşünün

Yani resmen zengin koca buldum, gezip tozup yiyip içiyorum, bu yüzden arkadaşlarım benimle konuşmuyor ama benim de çok umrumda değil demek ister gibi konu açmışsınız, arkadaşlarınızın yaptığından çok isabetli kararınızdan vs bahsetmişsiniz, onlara da buradaki gibi hissettirdiyseniz o yüzden sizden uzaklaşmış olabilirler.

Konudan bagimsiz bana para verseler giymem ben onlari be bir banami itici geliyor bilemedim

Hayırlısı olsun

Zenginin malı zugurdun çenesini yorar diye bir söz var, siz maalesef dinleyeceksiniz

Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım.
Zaten ailenizin maddi durumu iyiymiş,babanızın tonla dairesi varmış akrabalar niye böyle düşünüyor?
Aileden zengin olmasaydiniz hazirdan eve arabaya kondun falan demeleri belki mantıklı olurdu da şimdi çok saçma değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…