O zaman neden lüks yaşıyorsunuz diyor akrabalarınız madem evde yalnız takılıyorsunuz ? Babanız Ağaoğlu mu , tonla dairesi olan başka birini tanımıyorum.Ben burda hava yapmıyorum bazı eleştiriler çok agır. Babamın tonla dairesi var ve babamla konuşmuyorum birçok aile problemim oldu. Orta semtte oturuyordum. Ama durumumuz iyiydi. oturduğumuz bina bizimdi. Paraya değer vermedim. Ailemden destek görmedim. Öyle gösterişli bir hayat yaşamıyorum. Çok lüks tatillere felan gitmiyorum. Sürekli gezmiyorum. Eşim hep çalışıyor. Bende evdeyim genelde yalnız takılıyorum. Oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Tamamen yalnızlık içindeyim.
Konudan bagimsiz bana para verseler giymem ben onlari be bir banami itici geliyor bilemedimYa aklıma geldi bir arkadaşım vardı taa liseden. Okul biter bitmez zengin bir kocayla evlendi. Hiç de çalışmadı. Evde oturuyor. Sosyal medya paylaşımları çok...nasıl desem...
Geçen instagramda yeni cicilerim diye balenciaga ayakkabılarını atmış kutusuyla falan
Mesela bu görgüsüzü ben takipten çıktım ama arkamdan beni kıskanıyor falan diyormuş.
Sizinki de o hesap olmasın.
Ben de sevmiyorum. Bir de en ucuzu 5bin lira o ayakkabıların. Zengin olsam dahi vermem o parayı ya 5bine 7bine ayakkabı mı olurKonudan bagimsiz bana para verseler giymem ben onlari be bir banami itici geliyor bilemedim
Of gerçekten çok itici ya gram sevmiyorum :)Konudan bagimsiz bana para verseler giymem ben onlari be bir banami itici geliyor bilemedim
Güzel olsa belki ama ayağına korkuluk geçirmiş gibi ya nasıl seviyorlar hayret ediyorum :)Ben de sevmiyorum. Bir de en ucuzu 5bin lira o ayakkabıların. Zengin olsam dahi vermem o parayı ya 5bine 7bine ayakkabı mı olur
Hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
Zaten ailenizin maddi durumu iyiymiş,babanızın tonla dairesi varmış akrabalar niye böyle düşünüyor?Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım.
Anlattığı kocası Okan Yalabık ise evet o olabilirseni taslarlar konu sahibesi demeye geldim
Bu arada profil fotografindaki sizmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?