Boşvermiş gibiyim ama insan hala inanamiyo bunca zamanın hatrına nasıl böyle davrandılar diyeKalpsizlermiş. Silin onları.
Tesekkur ederimöncelikle yaptığınız şey için sizi tebrik ederim ve kendi adıma teşekkür ederim
imkanı olmamayı anlarım ama verilen tepki çok kötü. ben olsam bana bu sebepten dolayı mesafe koyan insanları onlar aramadan aramam.
Üzülebilirsiniz ama kılınızı kıpırdatmayın.Boşvermiş gibiyim ama insan hala inanamiyo bunca zamanın hatrına nasıl böyle davrandılar diye
Çok haklısınızSiz bunlara hala arkadaş mı diyorsunuz ?
Adam yerine bile koymam böylelerini
Çok iyi baya toparladı kendini hopluyo kosuyo falan kayinvalidemin evi bahçeli olduğu için o bakıyor şu an bende her zaman yanına gidiyorumKöpek nasil simdi kiyamam
Fotoğraftaki hali biraz zayıf şu an baya kilo aldı şişmanladı falan boğazına yetişemiyoruz günde 4 öğün garanti yiyio geldiği günden beri sabah akşam süt içiyor hayvancılıkta yapıyoruz bizOyy cok tatliymis. Gözlerim doldu yemin ederim. Negüzel insanlik ölmemis
cok sevindimFotoğraftaki hali biraz zayıf şu an baya kilo aldı şişmanladı falan boğazına yetişemiyoruz günde 4 öğün garanti yiyio geldiği günden beri sabah akşam süt içiyor hayvancılıkta yapıyoruz biz
Yorumunuz için teşekkür ediyorum keşke tüm hayvanlara gücümüz yetebilse bende bu şekilde düşünüyorum aslında ama bazen kendimi sorguluyorum yorumlariniz vicdanımı bi nebze olsun dahada rahatlattiArkadaşı geç onlar insan bile değiller. Tamam herkesin kendine göre borcu var ama kimse de 10 liradan batacak değil. Bence ilişkiniz koptu diye hiç üzülmeyin, böyle ufacık bir şeyi bahane edip konuşmuyorlarsa ve zavallı hayvana 10 lirayı bile çok görüyorlarsa sizden uzak olsunlar daha iyi. Bu arada köpekte çok tatlıymış iyi olmasına çok sevindim. İyi kalpli insanların olduğunu görmek bile mutlu ediyor
Keşke herkes sizin gibi vicdanlı ve merhametli olsa, o zaman dünyada acı çeken bir canlı olmazdı. Siz her insanda olması gereken bir kalbe ve merhamete sahipsiniz. Umarım azınlıkta olan bu sayı daha da artar, herkes gücü yettiği kadar diğer canlılara da yardım ederYorumunuz için teşekkür ediyorum keşke tüm hayvanlara gücümüz yetebilse bende bu şekilde düşünüyorum aslında ama bazen kendimi sorguluyorum yorumlariniz vicdanımı bi nebze olsun dahada rahatlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?