Arkadaşlarıma anlatmadığim için buraya yazmak istedim. Birine adım attim

Aslında mesajları okuyunca fikir değiştirdim kahve olayını sallayın gitmeyin bakalım tekrar teklif edecek mi
Yanlış bir başlangıç yapmışsınız. Storylere cevap vermek yerine selam yazıp bir ortak konudan soru sorup muhabbet açsaydınız keşke. Damdan düşer gibi hayatında biri mi var olmamış pek. Adamın pek gönlü yok gibi. Bekle bakalım geri çek kendini. Kahve sözünü hatırlayıp soracak mı sana bekle.

Hiç kimseye anlatmadım. Aramızda bir şey olmadan arkadaşlarıma bile demicem sonra niye yaptın falan diyecekler. Daha önceden tanışıyoruz hatta görüşmüşlüğümüz var. Sürekli storisine yanıt veriyordum ben. Bu bana hiç yazmiyodu bende dün sordum bunu. Hayatında biri mi ? Yok dedi. Bende hiç yazmiyosun diye sordum.
Yanıt veriyosun sohbet edecek durum olmadı dedi. Bende bir şey demedim daha.
Sonra neler yapiyosun falan dedi biraz konuştuk.
Bir ara kahve içelim diye iki kere sordu. Akşam içme kararı aldık iş saatleri yüzünden ama gününü kararlastirmadik haberlesiriz hafta içi dedi.
Bilmiyorum sizce nasıl bir konuşma olmuş. Bulusursak ilerisi gelir mi acaba ya da ne düşündü acaba bu tepkimden.
Ama cidden içimde tutamadım. Çok kafaya takmıştım
İyi yapmışsın içinde kalacağına söylemişsin ancak ben pek ileriye gideceğini düşünmüyorum bence duygularınızı tam belli etmeyin arkadaş havasında olun buluşmanızda hakkınızda hayırlısı olsun

Hiç kimseye anlatmadım. Aramızda bir şey olmadan arkadaşlarıma bile demicem sonra niye yaptın falan diyecekler. Daha önceden tanışıyoruz hatta görüşmüşlüğümüz var. Sürekli storisine yanıt veriyordum ben. Bu bana hiç yazmiyodu bende dün sordum bunu. Hayatında biri mi ? Yok dedi. Bende hiç yazmiyosun diye sordum.
Yanıt veriyosun sohbet edecek durum olmadı dedi. Bende bir şey demedim daha.
Sonra neler yapiyosun falan dedi biraz konuştuk.
Bir ara kahve içelim diye iki kere sordu. Akşam içme kararı aldık iş saatleri yüzünden ama gününü kararlastirmadik haberlesiriz hafta içi dedi.
Bilmiyorum sizce nasıl bir konuşma olmuş. Bulusursak ilerisi gelir mi acaba ya da ne düşündü acaba bu tepkimden.
Ama cidden içimde tutamadım. Çok kafaya takmıştım
Yaptiginda bir sıkıntı yok ilgin varsa belli etmişsin seviyeli konusmussun zaten

Back
X