Eşim Benimle İlgili Nevarsa Annesi ve Ablasına Anlatıyor. Attığım Adıma Kadar...

bende o kadar şikayetçiyim ki bu konudan daha dün birbirimize girdik eşimle kötüleme tarzı birşey değil ama sürekli her gün nerde4ydik nereye gidicez, evimizin ışığı onların evden gözüküyo kv arıyo bazen ışığınız niye yanmıyoo yahuu sanane belki banyodayım belki yatak odasındayız belki dışarı çıktık vs vs üzerimde sürekli bir çift göz resmen. Ama suç eşimde hergün ne yaptığının ayrıntısını verirse rapor halinde kadın ışığı görmeeyince şaşırıyoooo üüüff çok bunaltıcı eşimden soğuyucam bu gidişle :( ana kız ben bile böyle rapor sunmuyorum oturup karşılıklı dedikodu yapıyolar resmen

Aynen.. Geçenlerde bir olay oldu, ev ile ilgiliydi ve aramızda kalması gereken birşeydi... Eşimle ilgili yani.. Bende hemen sordum. Şimdi anne mi arayıp "anne eşimin böyle böyle bir durumu var, ne yapalım" desem ne düşünürsün dedim. Bana güvenebilir misin dedim.. Haklısın aşkım dedi. Zaten yeminler etti son olayımızdan sonra anlatmıyorum diye ama inanamıyorum ki...

Erkeğin dedikoducusu da hiç çekilmez yaa bu ne... Ona neymiş silikondan falan tövbe yarabbim. Erkek bu yaa duysa da duymazdan gelecek öyle şey olur mu...

benim eşimde öyle ağzında bakla ıslanmaz hemen herşeyi anlatırdı soruncada işin doğrusunu öğrenmek için anlatıyorum derdi çok kavgalarımız oldu bu yüzden allahtan bıraktı dedikodu işlerini çünkü kendi işlerinden artık fırsat kalmıyor dedikoduya :52:

Sdc benimki boyle degilmis demek ki.
En mahremimizi bile, ablasinin agzindan duydum ya, ne dese fayda etmiyor artik.

arkadaşlar ben 3 buçuk senelik evliyim. ve bu 3 buçuk sene benim için 35 sene gibi geçti. eşimin ailesinin yüzünden hiç mutlu olamadık hep sorun hep kavga.
ama ben artık bu şeylerde eşimin suçlu olduğunu anladım. annesi babası ablası ne kadarda olsa eşime benle ilgili bişey söyleseler onları susturabilir yada bana bunları taşımaz. ne konuşursan konuş otur dedikodumu yap (ki zaten yapıyor ) ama bana bunu getirme. arada laf getirip götürme huyundan kurtul laf taşıma. dolup dolup gelip benimle kavga etme ama yokk bir karış surat gelir çocuğa sara bana sarar kavga ederiz 2 saat sonra ben gitmeye karar verince( ki son 1 senedir tek düşündüğüm şey ayrılmak) gelip sarılmalar etmeler unutalım bi daha olmaz demeler cart curt . hep aynı senaryo değişmedi gitti.

en son olayları anlatayım. ya benimle ilgili ne varsa günlük raporumu veriyor onlara ya. nasıl sinir oluyorum anlatamam.

ya geçende kardeşim geldi bursadan. görümce falan teyzemlerde oturuyoruz. kardeşim resim çekilmişti eşiyle altında sütyeni parlamış bende dedimki sellektörler yanmış dedim. görümcede "ayy çok merak ediyorum zaten onları yapıldıktan sonra nasıl oldu bi ellicem utanmasam dedi" bizz şok kardeşim bana kızdı abla utanmıyomusun yaptırdığım silikona kadar anlatıyosun buna dedi bende ablacım valla ben anlatmadım samimi değilizki neden anlatayım dedim. eşim biz kardeşimle telefonda silikon olayını yaptırmadan önce konuşurken duymuştu. yani ben söylemedim kendisine kendisi duymuş konuştuklarımı. anlıycanız yememiş içmemiş gitmiş anlatmış kardeşimin silikon yaptırdığını.

ve dün ben arkadaşıma gittim çocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam çocuğu almaya gittim içeri girdim oturuyoruz görümcem "ee naptınız zeynebin çocuklarına internetten ikeadan çocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 buçuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.

gece 11de işten çıktı bizi almaya geldi yolda söyledim " sen benimle ilgili ne varsa ayrıntısıyla neden anlatıyosun. bilmek zorunda değiller. beni evde bulamadılarsa arkadaşında de oolsun bitsin neden ayrıntılı rapor veriyosun dedim" haliyle çıldırdı ne var bunda sen kendini ne sanıyosun. anneme bi gittin kavga arıyosun falan filan. dedimki" baak burda ablana annene vs bişey demiyorum suç sende anlatma ya anlatma kardeşimin silikonuna kadar anlatıyosun bıktım 3buçuk senedir senden dedim " şok oldu tabi. ben anlatıyorum kendiniz anlatın bana atın suçu falan diye sıyrılmaya çalışıyo.
arkadaşlar bıktım artık ya vallahi billahi bıktım yoruldum. derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Bende de aynı model koca var.
Şuan Annemdeyim boşanma kararı aldım ve pisikolojik destek görüyorum .
İnsan kocasına güvenemicekse kime güvenecek.
Berbat bir duygu bunu yaşayan bilir okuyan hayal edip üzülür.
Annesi Ablası sanki kendi oğulları haklıymış gb birde biz seni istemiyoruz deyip beni Ailemi rahatsız ettiler ediyorlarda .
Kocam anlatıyor herşeyi onlarıda salıyor üzerimize kendi susup kenarda izliyor .
Sonrada ben anlamıyorum ne dediğinizi deyip susuyor .
Çıldırır insan böyle kocayla Aile çocuklarının evliliklerini düşünmeyip kadına yükleniyor birde biz herşeyden haberdarız oğlum bana anlatır bak bir örnek vereyim sana : Annesi ile benim huyum çok farklı herşeyimize karışıyor oğlunu paylaşamıyor dedimki ,Annenle aynı evde yaşayamayız gelsin bakarım ama fazla değil kızlarına da gitsin bu onun ve benim senin iyiliği için . Evi barkı kocası var oğluna sarmış.
Gitmiş Annesine Ben Anana bakmak dedi demiş kadın isyanlarda tüm çocuklarına ağlamış hepsi üstüme geldi

arkadaşlar ben 3 buçuk senelik evliyim. ve bu 3 buçuk sene benim için 35 sene gibi geçti. eşimin ailesinin yüzünden hiç mutlu olamadık hep sorun hep kavga.
ama ben artık bu şeylerde eşimin suçlu olduğunu anladım. annesi babası ablası ne kadarda olsa eşime benle ilgili bişey söyleseler onları susturabilir yada bana bunları taşımaz. ne konuşursan konuş otur dedikodumu yap (ki zaten yapıyor ) ama bana bunu getirme. arada laf getirip götürme huyundan kurtul laf taşıma. dolup dolup gelip benimle kavga etme ama yokk bir karış surat gelir çocuğa sara bana sarar kavga ederiz 2 saat sonra ben gitmeye karar verince( ki son 1 senedir tek düşündüğüm şey ayrılmak) gelip sarılmalar etmeler unutalım bi daha olmaz demeler cart curt . hep aynı senaryo değişmedi gitti.

en son olayları anlatayım. ya benimle ilgili ne varsa günlük raporumu veriyor onlara ya. nasıl sinir oluyorum anlatamam.

ya geçende kardeşim geldi bursadan. görümce falan teyzemlerde oturuyoruz. kardeşim resim çekilmişti eşiyle altında sütyeni parlamış bende dedimki sellektörler yanmış dedim. görümcede "ayy çok merak ediyorum zaten onları yapıldıktan sonra nasıl oldu bi ellicem utanmasam dedi" bizz şok kardeşim bana kızdı abla utanmıyomusun yaptırdığım silikona kadar anlatıyosun buna dedi bende ablacım valla ben anlatmadım samimi değilizki neden anlatayım dedim. eşim biz kardeşimle telefonda silikon olayını yaptırmadan önce konuşurken duymuştu. yani ben söylemedim kendisine kendisi duymuş konuştuklarımı. anlıycanız yememiş içmemiş gitmiş anlatmış kardeşimin silikon yaptırdığını.

ve dün ben arkadaşıma gittim çocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam çocuğu almaya gittim içeri girdim oturuyoruz görümcem "ee naptınız zeynebin çocuklarına internetten ikeadan çocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 buçuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.

gece 11de işten çıktı bizi almaya geldi yolda söyledim " sen benimle ilgili ne varsa ayrıntısıyla neden anlatıyosun. bilmek zorunda değiller. beni evde bulamadılarsa arkadaşında de oolsun bitsin neden ayrıntılı rapor veriyosun dedim" haliyle çıldırdı ne var bunda sen kendini ne sanıyosun. anneme bi gittin kavga arıyosun falan filan. dedimki" baak burda ablana annene vs bişey demiyorum suç sende anlatma ya anlatma kardeşimin silikonuna kadar anlatıyosun bıktım 3buçuk senedir senden dedim " şok oldu tabi. ben anlatıyorum kendiniz anlatın bana atın suçu falan diye sıyrılmaya çalışıyo.
arkadaşlar bıktım artık ya vallahi billahi bıktım yoruldum. derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Allah kolaylık versin çok zor bir durum.

Eski eşim annem rüyamda gördü diyordu.

Bosbogaz erkek de ekstra cekilmiyor seni anliyorum...

Ay yazdım geri sildim. Taa 7yil önceki konuyu nerden buldunuz

Benim konum aynı , Annemin evindeyim Eşim Almanyada bana okadar Ailesi hakatet etti Ailemede Ana kuzusu dedi kardeşim Annenin eteklerine saklanıyorsun dedi, ortalığı karıştırıp kadınları üzerimize salıyorsun dedi ,ben bitti dedim benim burnumu sürtmek için Türkiyeye gönderirken başına gelecekleri düşünmedi .
ŞİMDİ MESAJ ATIYOR SENİ SEVİYORUM hatırlatmak istedim diyo gelde cevap ver buna .

selam kızlar. bu konuyu görünce yaşadığım krizi paylaşmak istedim. benim eşim de her şeyi kız kardeşine anlatıyor. gerçekten delirmek üzereyim ne olur akıl verin!!!!!! üstelik kardeşiyle aram iyi değil en son defalarca tembih etmeme rağmen çocuk için tedavi olduğumuzu söylemiş artık dayanamıyorum ya delirmek üzereyimmmmmmm

Kızlar siz eşlerinize istediğiniz kadar tembih edin anlatacak olduktan sonra anlatır adam anlatmasa da anne baba ve kardeşleri didik didik sorar öğrenir. Zelşiklr kadın milleti olarak bizler çok fenayız erkeği konuşturmayın çok iyi yapıyoruz.
İşin enteresan yanı anlattığı kişiler de saklamıyorlar bunu buda aslında bir nevi güzel haberiniz oluyor. Haberiniz olduğunda sizde ona göre adım atmalısınız eşlere herşeyi söylemeyin yada onun yaptığı gibi onun aile içindeki özelleri söyleyin anlatın her yerde duyunca kötü olduğunu anlar ve bir daha yapamaz bence

Kızlar siz eşlerinize istediğiniz kadar tembih edin anlatacak olduktan sonra anlatır adam anlatmasa da anne baba ve kardeşleri didik didik sorar öğrenir. Zelşiklr kadın milleti olarak bizler çok fenayız erkeği konuşturmayın çok iyi yapıyoruz.
İşin enteresan yanı anlattığı kişiler de saklamıyorlar bunu buda aslında bir nevi güzel haberiniz oluyor. Haberiniz olduğunda sizde ona göre adım atmalısınız eşlere herşeyi söylemeyin yada onun yaptığı gibi onun aile içindeki özelleri söyleyin anlatın her yerde duyunca kötü olduğunu anlar ve bir daha yapamaz bence
insan eşine nasıl söylemez arkadaşım. çocuk tedavisini beraber görüyoruz sonucta. bu söylenir mi bence yatak odası sırrı vermek bu. atlatamıyorum gerçekten..

Sende onun kız kardeşinin ya da eşinin özelini , kendi ailene anlat ve pot kırmalarını iste.
Bakalım ne hissedecekler :cool:

Boyle bir erkegı ne sevebilirim ne sevısebılırım ne saygı duyabilirim ne de hayat arkadası olarak görebilirim. Sızın adınıza cok uzuldum, adamın karakter leş.

selam kızlar. bu konuyu görünce yaşadığım krizi paylaşmak istedim. benim eşim de her şeyi kız kardeşine anlatıyor. gerçekten delirmek üzereyim ne olur akıl verin!!!!!! üstelik kardeşiyle aram iyi değil en son defalarca tembih etmeme rağmen çocuk için tedavi olduğumuzu söylemiş artık dayanamıyorum ya delirmek üzereyimmmmmmm
Keşke kendiniz için yeni bir konu açıp,yıllanmış konuyu hortlatmasaydınız. Mune Mune gelip bir ihtar çeker heralde. Di mi Mune Mune

insan eşine nasıl söylemez arkadaşım. çocuk tedavisini beraber görüyoruz sonucta. bu söylenir mi bence yatak odası sırrı vermek bu. atlatamıyorum gerçekten..
Çocuk tedavisini kast etmedim genel anlamda söyledim ben onu dikkatli okursanız okuduğunuzu anlarsınız ne için söylediğimi ki çocuk tedavisi olayının bahsini bile geçirmedim.
Ki böyle bir eşiniz varsa zaten herşeyi anlatmak başlı başına yanlış. Evet eşimizle değilde kiminle konuşacağız dertleşecepiz diye düşünüyoruz ama adam böyle ise ve değişmiyorsa yapacak pekte birşey kalmıyor bence anlatmamaktan başka.

Eski konuyu hortlatmasaydınız keşke (eski eşim de annesine anlatırdı ve ayrıldık, dayanılamaz bir durum) iyi günler

Back
X