• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarımdan bıktım!!!!

yazdıklarını okuyunca hıc yabancı gelmedı bana benım yasadıklarımı kısaca ozetlemıssın cnm.benım o A.adındakı arkımda ole heryere oturup yemz ıcmez ,hanımefendıye pahalı yer olucak ıllakı.ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s.......a....anladın sen onu :64:sırf gosterıs meraklısı gorgusuz.bugune kadar ben onu cok cektım o daha benı bı kere cekmedı .haa bı kere cekmsdı oda calsdıgı magazanın personal kartıyla .yanı ındırımlı kartla .bı o dur yanı bugune kdr hesap odeyısı .bı yerde bıseyler ıcıerz yanındada sıgara fılan ıcerz.bu sıgarasını hıc bır sekılde masaya koymaz .benım sıgaradan ıcerız .ole 1-2 de ıcmez her otrudugun yerde yaktıgında ztn paket bıter .ogun onlarda kaldıgım gunde tam 3 paket sıgara parası odedım dusun yanı . kendı malı okadar degerlıdırkı hıc bırseyını vermez sana ,bırgun oturuyorz yıne kupesını cok begendım ,altın gumus degıl yanı aksesuarcıdan aldıgımz plastık kupeler .neyse dedım kı A.versene sımdı takıym aksama kdr ewe gecınce verırım dıye .bu hemen oradan aaa sacmalama bılmıyormsn benım bole seylere karsı temzlık hassaslıgımı dedı ,ama benım epılator aletımle heryerının tuyunu temzlıyınce o temzlık hassaslıgına gırmıyo,kendı malım degerlı demıyorda suna .neyse ben erk arkıma anlattım olayı ,erk arkımla ortak taksıde gırerk bırsey almsdık odeme yapcaktım,para fılan kalmdı .erk arkım dedı sen ne yaptın parayı suzan bole bole anlattım .erk arkım o kızdan uzak durcaksn dedı o kız senı kullanıyo bunu gormuyormsn dedı .ben yınede ona sert cıktım benım arklarımı sen secmıyceksn ben karar verırım kımden uzak durcagıma .ama zamanlada bende arkıma karsı sogumaya basladım.hem bu harektlerı yuuznden ,hemde bu nısanlısından ayrılınca yoldan cıktı .nısanlısına ınat hergun koluna bırını taktı her gece clublerde .sonra bana bı telefon actı .suzan bugun ne oldu bılıyormsn dıye .ne oldu askın dedım ,bugun hıc tanımadgın bırıyyle yattım dedı .cok sasrdımm ve sınrlendım bayag saydım kendıne gel naptıgını sanıyorsn sen ıyıce yoldan cıktın .dıe azarladım bunu.sımdı konusmuyo benımle azarladım dıe ,onu kucuk gordugumu kotu gordugumu dusunuyo ondan sırf bu sebeblerden dolayı kactıgımı dusunuyo .eet bu yaptıklarıda var ,ama daha oncekı o menfaatcı hallerınde bozulupda uzaklastım ben ondan .hala da bılemz suzan bana nıye ıncıldı demez .ben bugune kadar yaptıklarımın hıc bırını yuzune kakmadım.ben bole seylerı soylemeye cekınırım ama o da yaptıgı menfaatcılıgı hıc anlamdı .eger sorsaydı sen nıye bole uzaklastın benden deseydı bır bır anlatıcaktım .ama sormadı ,cunku o baska adamla yattıgı gece tartsdık yaa ,o sırf oyuzden ondan elımı etegımı cektım sanıyo ıste onun aklı bu kadarda kuştu.
anlattıklarını okuyunca yuh artık dedım ama aynıpotonsıyele sahıp bı suru arkdşım var
...sen bnce o kızla bıdaha göruşme tanımadıgı bırıyle bırlıkte oluo falan bunları erkek arkın bılse allah korusun senden de şüphelenır o yuzden uzak dur derım;)olaylara guzel yonlerınden bakmışsın çok guldum okurken açıkçası bı o kadarda sinirlendım:32:boşver takma kafanı hıç arkdşın yoksa ben artık 7/24 burda gibiyim konuşuruz olmadı görüşürüz bnmde konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var malum çok dertlıyım arkdş konusunda:61:

böyle ınsanlara gıcık oluyorum yemelerıne ıcmelerıne hıc bısye demem ama ınsna bı ucundan tutar karsı tarafı hızmetcı gıbı getır gotur ıslerıne kulanırlar benımde arkadasım vardı esımın arkadsının karısı daha dogrusu agzı cok pıstı hep belden alta konsurdu yolarımı ayırdım bıze gelmısdı bıgun gecenın 11 de kıznla hanıma neden geldın demısım derım tabı o saate habersız gelrısen ınsna korkar halınle sımdık ne gelıro ne gdıor kısaca canım yolunu ayır o tıp ınsanlar ıle hamıleyım dıorsun yazık deılmı kendıne hem onlara hızmetcılık et hem ayakda canın cıksın kendıen acımazsanda bebegıne acı annesı acıkca soyle suratlarına adam gıbı gelıp gıdeceklerse gelsınler senı hızmetcı ayagına kulanıcaklarsa hıcc gelmesınler canım
aynen ya hizmetçi gibi kullanmaya kalkıolar aklı sıra benı ..ama kım hızmetçi göstericem ben onlara sölicem yuzlerıne karşşı ışlerıne gelirse...

anlattıklarını okuyunca yuh artık dedım ama aynıpotonsıyele sahıp bı suru arkdşım var
...sen bnce o kızla bıdaha göruşme tanımadıgı bırıyle bırlıkte oluo falan bunları erkek arkın bılse allah korusun senden de şüphelenır o yuzden uzak dur derım;)olaylara guzel yonlerınden bakmışsın çok guldum okurken açıkçası bı o kadarda sinirlendım:32:boşver takma kafanı hıç arkdşın yoksa ben artık 7/24 burda gibiyim konuşuruz olmadı görüşürüz bnmde konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var malum çok dertlıyım arkdş konusunda:61:

cnm bnm ztn onu cıkardım hayatımdan ,onun suan yanında olan arkları ıyı gun arkları ,ve benı kesın arayacak adım gıbı bılıyorum,arayacagı gunu dort gozle beklıyorum sırf ,o yuzune soyleyemedıklerımı soylemek ıcın ıcımde kaldı valla :9:cok kalabaalık arkadslıktan ztn hoslanmam samımı gelmemstr hıcbırzman bana .vardır okuldan fılan arklarım ama ole oturupda derdımı paylasmam ,dostum dıe bıldıgım 3 ınsan vardı.birirni cıkardım ıkı kaldı .dıger ıkı arkım 8 yıllık arkarkadaslarım .ama onlar kesınlıkle bole degıller ve cok alcak gonullulerdır.ben senın derdıne yardımcı olmaya calsrken sen bana yardımcıyı olmaya calstın :9: ne yazıkı hepımızın hayatından bole bırılerı gelıp gecıyor yalnz degılsn yanı herkez aynı dertten muzdarıp:D cnm bnm cook tesekkur ederım herzaman konusurz dertlesırız bende dınlerım senı dedıgın gıbı gorusrz de hemde cok guzel olur :68:

cnm bnm ztn onu cıkardım hayatımdan ,onun suan yanında olan arkları ıyı gun arkları ,ve benı kesın arayacak adım gıbı bılıyorum,arayacagı gunu dort gozle beklıyorum sırf ,o yuzune soyleyemedıklerımı soylemek ıcın ıcımde kaldı valla :9:cok kalabaalık arkadslıktan ztn hoslanmam samımı gelmemstr hıcbırzman bana .vardır okuldan fılan arklarım ama ole oturupda derdımı paylasmam ,dostum dıe bıldıgım 3 ınsan vardı.birirni cıkardım ıkı kaldı .dıger ıkı arkım 8 yıllık arkarkadaslarım .ama onlar kesınlıkle bole degıller ve cok alcak gonullulerdır.ben senın derdıne yardımcı olmaya calsrken sen bana yardımcıyı olmaya calstın :9: ne yazıkı hepımızın hayatından bole bırılerı gelıp gecıyor yalnz degılsn yanı herkez aynı dertten muzdarıp:D cnm bnm cook tesekkur ederım herzaman konusurz dertlesırız bende dınlerım senı dedıgın gıbı gorusrz de hemde cok guzel olur :68:
hepimizin ihtiyacı var sanırım geri donsunlerde 2 çift laf edelım dıe ama bence hiçbiri değmiyor...ya burdakı ınsanların derdını okuyunca özelliklede eşleriyle olanları kendı derdımı unutuyorum artık sardım bu sıteye kımseylede görüşmüorum evden cıktıgım bıle az...teksille ugraşmanda çok hoşuma gitti bnde bı zamanlar ist. ticaret unıversıtesınde moda teksil okuyordum ama bıraktım hala içimde uktedır...herneyse yanlız olmadıgım iyi oldu bir gun görüşmek dileğiyle hoşçakal:)

Back
X