- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Karsi tarafi kirmamaya calistim hep.Beni uzen cok sey oldu ama icime attim aramiz bozulmasin diye.Cunku en ufak bir sey soyledigimde gunlerce tavir yapip konusmadiklari oluyorAyrılır yada ayrılmazsınız bunun kararını biz veremeyiz ama anlatığınıza bakılırsa arkadaşlık için arakadaş sizinkiler
Sizdeki eksik taraf ise düşündüklerinizi dile getiremiyorsunuz daha net olmalısınız
Neden bu kadar tölerans gerek varmıydıKarsi tarafi kirmamaya calistim hep.Beni uzen cok sey oldu ama icime attim aramiz bozulmasin diye.Cunku en ufak bir sey soyledigimde gunlerce tavir yapip konusmadiklari oluyor
Bende oyle dusunuyorum sonra 5 yilin hic mi hatiri yok diye geliyor aklima.Belki yasim kucuk o yuzden 5 yil cok uzunmus gibi geliyorHiç gerek yok. Ben lise arkadaşlıklarının çok sürdüğüne , sürsede eski samimiyetine inanmıyorum.( istisnalar müstesnadır)
Kaldı ki sizi sürekli değiştirmeye uğraşanlar için üzüldüğüne değmez. Bi daha arayıp sormaya gerek yok bence. Çok özleyen dostluğuna ihtiyaç duyan insan zaten arar.
Ohoooooo!Karsi tarafi kirmamaya calistim hep.Beni uzen cok sey oldu ama icime attim aramiz bozulmasin diye.Cunku en ufak bir sey soyledigimde gunlerce tavir yapip konusmadiklari oluyor
Bence de oyle.Sanirim duygusal olmayi birakip beni mutlu eden insanlarla yoluma devam etme vaktim geldi.Ohoooooo!
Kisilikler de oturmamış.
Küsmeler tripler..
Hayat yeterince zor.
Arkadaş, hayatı güzelleştirmek paylaşmak için var.
Her zamanki gibi kalemin sivri:)))))Aramayın sormayın .Neden aramıyorsun gibilerinden trip attıklarında bu zamana kadar yaptıklarını anlatan zehir zemberek bir mesaj atın sonra da basın engeli. Kımıl zararlısı gibi arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.
Lise arkadaşlarımdan bir tanesi ile bile görüşmüyorum bir eksikliğini de hissetmedim şimdiye kadar.
Biraz huysuz biraz da sivri dilliyim bu durum haliyle yazdıklarıma da yansıyorHer zamanki gibi kalemin sivri:)))))
Gercekten yaptiklarimin degerini bilseler hic gocunmam tekrar yaparim.Bende artik yoruldum.Insan bir karsilik bir sey bekliyor.Tamamiyle ayni seyi yasadim konularima bakarsan tamamiyle ayni ben cok kötü dönemlerden gectim hic güvenip anlatamadim elestirilmekten korktum,kendileri sürekli beni aradi sabah aksam dert dinledim fedakarlik yaptim resmen dertlerini dinlemek icin vardim ama kırılmasinlar diye hic bisey söylemedim hep devam ettim senin gibi.Ama artik dayanamadim hic yazmamaya basladim bisey diyemedigim icin onu da anlamadilar biriyle sonunda bagimi koparttim digeri de sonunda anlamaya basladi hepsiyle senin gibi beş alti senelik arkadasligim vardi ki bence de uzun ama böyle de biz cok yıpraniyoruz inan bana ben cok kötü oluyodum hep kendimden vermekten tecrübe eden biri olarak söylüyorum bence uzaklas inan kafan rahat olacak
Huysuzluğun belli oluyorBiraz huysuz biraz da sivri dilliyim bu durum haliyle yazdıklarıma da yansıyor
Aile haricinde şayet hayatımızdaki kişiler sürekli sorun üretiyor ve kullanılma hissi veriyorsa çözümüm hep kestirip atmak oluyor.
Hangi arkadaslik yaHu??Liseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?