- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Kendini daha iyi ifade etmekten kastin su huyunu begenmiyorum ya da bu davranisla beni kirdin tarzi konusmalarsa evet haklisin bunlarin hicbirini diyemedim.Cunku karsimdaki insanlar en ufak bir elestiryi bile kaldiramayan insanlar.Bir keresinde cok ustume gelindi tam patlama yasayip her seyde beni sucluyorsunuz demistim bir hafta yuzume bakmamisti bunu soyledigim kiz.Huysuzluğun belli oluyor:)
Kimine yakışıyor:)
Arkadaşlığa gelince durumu tek bir pencereden değerlendirmek hata eğer konu sahibi kendini daha iyi ifade etmiş olsa yabu arkadaşlık gidebildiği yere kadar gidecek ve bitecekti yada daha samimi saf bir dostluk kurulacaktı
Bana kalırsa var konu sahibidede hata
Aynen öyle.Ben de hep yaparken onlar benim dostlarim zaten gereken bu diye düşünerek yaptim yaptiklarimi.Sonra baktim tek tarafli bir fedakarlik var ortada inan cok yoruldum uzaklastim daha rahatim.Kendisinin birsürü hareketine ses cikarmadim hep alttan aldim.Ben bir kere kendisine mesajda cevap vermedim diye demedigini birakmadi ki zaten artik benden uzaklasssin diye yapiyodum.İnan onlar bu kadar hassas degil,biz yapsak onlarin yaptigini cooooktan bitirmislerdi arkadasligi böyle ince ince düşünmeden.Gercekten iyi niyetimizi sömürüyorlar.Gercekten yaptiklarimin degerini bilseler hic gocunmam tekrar yaparim.Bende artik yoruldum.Insan bir karsilik bir sey bekliyor.
Valla haklisiniz ne diyim.Kac yillik evlilikler bitiyor bir lise arkadasi ne kiBu kadar bağımlı, bu kadar insanların peşinde koşturan tiplerden olmayın ya... Altı ustu arkadaş çekmek zorunda mısınız? Universitede bir kul yok mu arkadaş olabileceğiniz? Hoş yalnız bile kalsanız huzursuz, mutsuz olduğunuz arkadaşlıklar içerisinde olmaktan iyidir.
Kuzenım 10 senelik çocukluk arkadaşını sildi, gerekiyorsa silinir nedir yani. Sizin gibi insanlar genelde arkadaşlık ilişkilerinde olsun, ikili ilişkilerde olsun mutsuz olurlar. Şu "5 sene mi çöpe mi atayım" mantığından çıkın artık, sırf bu kafa yuzunden birçok kişi mutsuz olacağı evlilikler bile yapıyor.
Arkadaslıgınızı kestınız dıye neden hayatınızdan 5 sene gıtmiş olsun yahu? Aldığından fazla veren, sürekli fedakar, taviz veren, milletın peşinde koşturan tiplerın ben deger gordugunu görmedim henuz.
Liseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur
Seni sen olduğun için sevmeyen sevmesin gitsin bende bunu diyorum tribini nazını çekmek zorunda değilsin kimseninKendini daha iyi ifade etmekten kastin su huyunu begenmiyorum ya da bu davranisla beni kirdin tarzi konusmalarsa evet haklisin bunlarin hicbirini diyemedim.Cunku karsimdaki insanlar en ufak bir elestiryi bile kaldiramayan insanlar.Bir keresinde cok ustume gelindi tam patlama yasayip her seyde beni sucluyorsunuz demistim bir hafta yuzume bakmamisti bunu soyledigim kiz.
Tek bir bakış açısı ile değerlendirmek elbette yanlış ama olaylar konu sahibinin anlattığı gibi ise doğrudan kestirip atmayı doğru buluyorum. Benim görüştüğüm hiç lise arkadaşım yok ama görüştüğüm Üniversite arkadaşlarım çok var.hatta ailece çoluk çocukla da görüşürüz .Huysuzluğun belli oluyor:)
Kimine yakışıyor:)
Arkadaşlığa gelince durumu tek bir pencereden değerlendirmek hata eğer konu sahibi kendini daha iyi ifade etmiş olsa yabu arkadaşlık gidebildiği yere kadar gidecek ve bitecekti yada daha samimi saf bir dostluk kurulacaktı
Bana kalırsa var konu sahibidede hata
Seni uzeni birak gitsin diyorsunuz yani.Cok dogru.En azindan hayatimda bunu da tecrube edinmis olurum.Bana deger verenlerle yola devam ederim.Cok tesekkur ederim,sanirim ben fazla duygusalim herkes benim gibi cabuk kirilir diye korkuyorum.Lütfen aman 5 yıl aman arkadaşlarım yok fedakarlık yaptım deme kes bitir.
Tam 21yıllık ilkokul arkadaşım var vardı desek daha doğru attığı kazıklar hayatının tüm problemlerine beni sokması vs vs ehh dedim bitti engelledim telinden çok olmadı karşılaştık taşıma aracında kalktım gittim .
15 yıllıkta can dediğim kardeşim dediğim bi insan vardı en ihtiyacım olduğu zaman olmadı yanımda kuru bi geçmiş olsun dedi telefonda sonrada kaynanasınla sorunlarını anlattı pansumana gidiyorum sonra ararım seni dedim o son konuşmamız oldu . Evimden çıkmayan insan belki su isterim diye gelmedi işte sen düşün 1,5 yıl olucak nerdeyse düşman oldu bana . Geçen hafta düğünde aynı masadaydık masanın bi ucunda o bi ucunda ben yokmuş gibi davrandım .
Sen endeğerlisin senden değerli kimse yok sana zarar verdiğini düşündüğün insanları sil gitsin inan bana daha mutlu olucaksın
Ben ortada cok samimi 3 arkadas goremedim.Liseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur
ayrıl arkadaşlarındanLiseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur
Liseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?