Arkadaslarimdan vazgecmeli miyim?

Kendini daha iyi ifade etmekten kastin su huyunu begenmiyorum ya da bu davranisla beni kirdin tarzi konusmalarsa evet haklisin bunlarin hicbirini diyemedim.Cunku karsimdaki insanlar en ufak bir elestiryi bile kaldiramayan insanlar.Bir keresinde cok ustume gelindi tam patlama yasayip her seyde beni sucluyorsunuz demistim bir hafta yuzume bakmamisti bunu soyledigim kiz.

Gercekten yaptiklarimin degerini bilseler hic gocunmam tekrar yaparim.Bende artik yoruldum.Insan bir karsilik bir sey bekliyor.
Aynen öyle.Ben de hep yaparken onlar benim dostlarim zaten gereken bu diye düşünerek yaptim yaptiklarimi.Sonra baktim tek tarafli bir fedakarlik var ortada inan cok yoruldum uzaklastim daha rahatim.Kendisinin birsürü hareketine ses cikarmadim hep alttan aldim.Ben bir kere kendisine mesajda cevap vermedim diye demedigini birakmadi ki zaten artik benden uzaklasssin diye yapiyodum.İnan onlar bu kadar hassas degil,biz yapsak onlarin yaptigini cooooktan bitirmislerdi arkadasligi böyle ince ince düşünmeden.Gercekten iyi niyetimizi sömürüyorlar.

Valla haklisiniz ne diyim.Kac yillik evlilikler bitiyor bir lise arkadasi ne ki

zaten arkadaş değilsiniz ki

Seni sen olduğun için sevmeyen sevmesin gitsin bende bunu diyorum tribini nazını çekmek zorunda değilsin kimsenin
Arkadaşın hatalı mı sana göre bunu uygun bir dille dile getirirsin biterse biter

Lütfen aman 5 yıl aman arkadaşlarım yok fedakarlık yaptım deme kes bitir.

Tam 21yıllık ilkokul arkadaşım var vardı desek daha doğru attığı kazıklar hayatının tüm problemlerine beni sokması vs vs ehh dedim bitti engelledim telinden çok olmadı karşılaştık taşıma aracında kalktım gittim .

15 yıllıkta can dediğim kardeşim dediğim bi insan vardı en ihtiyacım olduğu zaman olmadı yanımda kuru bi geçmiş olsun dedi telefonda sonrada kaynanasınla sorunlarını anlattı pansumana gidiyorum sonra ararım seni dedim o son konuşmamız oldu . Evimden çıkmayan insan belki su isterim diye gelmedi işte sen düşün 1,5 yıl olucak nerdeyse düşman oldu bana . Geçen hafta düğünde aynı masadaydık masanın bi ucunda o bi ucunda ben yokmuş gibi davrandım .

Sen endeğerlisin senden değerli kimse yok sana zarar verdiğini düşündüğün insanları sil gitsin inan bana daha mutlu olucaksın

Tek bir bakış açısı ile değerlendirmek elbette yanlış ama olaylar konu sahibinin anlattığı gibi ise doğrudan kestirip atmayı doğru buluyorum. Benim görüştüğüm hiç lise arkadaşım yok ama görüştüğüm Üniversite arkadaşlarım çok var.hatta ailece çoluk çocukla da görüşürüz .
Lise arkadaşlarımın çoğu zorba ve çıkarıcılardı (bana göre tabi). Ben de çözümü pek samimi olmayarak onları umursamayarak bulmuştum.

Seni uzeni birak gitsin diyorsunuz yani.Cok dogru.En azindan hayatimda bunu da tecrube edinmis olurum.Bana deger verenlerle yola devam ederim.Cok tesekkur ederim,sanirim ben fazla duygusalim herkes benim gibi cabuk kirilir diye korkuyorum.

Bu arkadaşlık çoktan bitmiş
Onlarla mutlu değilsen sürdürmenin anlamı yok
Benimde sürekli fedakarlikta bulunup karşılığında ayni fedakarligi görmedigim 3 arkadaşım oldu.hepsi birbirinden ayrı , birbirleri ile baglantilari yok.hepsinide sildim attım.sonrasinda geldiler birşey yokmuş gibi ama ben ilgisiz davranarak uzak tuttum kendimden.sonucta icimde o eski sevgim kalmamıştı.
Bitmiş bitmiştir

Eeee yazma kuzum,arama sorma hiç,sil at demiyorum ama yazma hiçbir şekilde.
Senin gerçek arkadaşların değillermiş,benim lisede olup hala devam eden güzel dostluklarım var ama bazısıyla hiç konuşmuyorum bile .
Olur yani böyle sallama hiç.Zaten bir süre sonra onlar yazar,daha kıymetli olursun,insanoğlu böyle

Yanlarında ya da konuşurken içinden geçeni düşündüğün şeyi bile soyleyemiyorsan nasıl arkadaşlık o zaten yararı değil zararı var kangren olMuş kes at kurtul

hiç kafana takma aksine eğer hayatondan çıkarmazsan pişman olursun ben 8 senelik arkadşımı çıkarttım hayatımdan lisedeki hemen hemen hepsini sildim oda can çiğer oldum dedğim kişilerdi boşuna tutarsın hayatında bende öyleydim üni de ay onlar aramıyor ben arayım felan hikayeye ya resmen kullanmak sildikten sonra hayatımda kafamda rahatlama oldu sana tavsiyem bekletme senden özür de dileseler huylu huyundan vazgeçmez....

Ben ortada cok samimi 3 arkadas goremedim.

ayrıl arkadaşlarından

Ben, beni aramayan akrabalarımı bile arayıp sormuyorum artık. Öyle arkadaşım olacak hey yavrum hey, adlarını anmam. Arkadaşlık eeğil çünkü bu, başka bir şey.

canım onlar seninle hiç arkadaş olmamış ve vazgeçmişler zaten, sen arayıp sormayıp mesaj atmadığında bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…