Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle yanımda yer etmeyecek tiplerdensiniz. Bu gibi insanları yanımda kesinlikle tutmam,arkadaşlık etmem.
Saçmalık bana göre çünkü. Herkesin yeri farklıdır, belki arkadaşınız yabancılık çekmesin yalnız kalmasın diye o şekilde davrandı , siz yakını olduğunuz için bu şekilde hissedeceğinizi düşünmemiştir belki, nerden biliyorsunuz?
Dışardan biri olarak böyle düşünüyorum, belki yardımcı olur.
Arkadaşınızın böyle düşünmesini ister miydiniz![]()
O zamanında benim bir arkadaşımı benden kıskandığı için konuşmamı bile istemiyordu. sonra sevgilisi oldu simdi umurunda değil. demekki tek sorun bende değil.
O zaman tam birbirinizin arkadaşısınız , kıskanmaya devamO zamanında benim bir arkadaşımı benden kıskandığı için konuşmamı bile istemiyordu. sonra sevgilisi oldu simdi umurunda değil. demekki tek sorun bende değil.
Cidden çok itici bir durum ya. Bence biran önce çeki düzen verin kendinize. Sizin gibi davranan bir komşumu ve arkadaşımı tamamen sildim bu sebepten.
Biri görüştüğüm komşularımın benle samimi konuşmasını hazmedemeyip dışlamaya çalıştı aklı sıra. Diğeri de her samimi arkadaşımı türlü oyunlarla kendine bağlayıp benden uzak tutmaya çalıştı. Herkes layığını buldu.
Lütfen bu durumunuzu ilerletmeden torpuleyin.
Ama belli ediyorsunuz durumunuzu. Suratınız düşüyormuş. Anlaşılıyor yani. Siz öyle yapıyorsunuz diye değil de böyle duyguların sonu buna varabiliyor diye verdim örnekleri.Karşı tarafa zarar verme gibi bir durumum yok ne ediyosam kendime ediyorum ben
Sizi daha yakın gördüğü için sizinle degil misafir olarak gordugu diğer davetlilerle bi tık daha fazla ilgilenmiş olamaz mi?Merhabalar okadar kendimden nefret etmeye başladım ki bu duygu yüzünden. ne yapacağımı bilemiyorum kendime zarar veriyorum. Cok sevdiğim arkadaslarımı kıskanıyorum. ama bu kıskanclık onları cekememe gibi birşey değil. başka insanlarla yakın olduklarında elimde olmadan kaybetme korkusuyla kıskanclık gösteriyorum ve bunuda belli ediyorum. zaten ne yasarsam sevincim üzüntüm hep yüzümdedir saklayamam. mesela Dün yakın arkadasım doğum günüydü ve aslında pekde hazetmediğim bi arkadası ve annesi de katıldı. doğum gününü ben ayarladım ablasıyla cok büyük heveslerle. ama arkadasımla kız sürekli konustular ben dışlanmıs gibi oldum. arkadasım beni unuttu sanki ve acayip moralim bozuldu bütün gece surat astım kızı öldürmek istedim resmen. sanıırm hastalık boyutunda kıskancım. nasıl kurtulucam bundan?