Arkadaşlarımı diğerlerinden kıskanıyorum :(

Kesinlikle yanımda yer etmeyecek tiplerdensiniz. Bu gibi insanları yanımda kesinlikle tutmam,arkadaşlık etmem.
Saçmalık bana göre çünkü. Herkesin yeri farklıdır, belki arkadaşınız yabancılık çekmesin yalnız kalmasın diye o şekilde davrandı , siz yakını olduğunuz için bu şekilde hissedeceğinizi düşünmemiştir belki, nerden biliyorsunuz?
Dışardan biri olarak böyle düşünüyorum, belki yardımcı olur.
Arkadaşınızın böyle düşünmesini ister miydiniz

O zamanında benim bir arkadaşımı benden kıskandığı için konuşmamı bile istemiyordu. sonra sevgilisi oldu simdi umurunda değil. demekki tek sorun bende değil.

O insanların sizin malınız olmadığını kabullenin, geçer.
Ne demek kıskanıyorum. Dünya da insanlar da sizin etrafınızda dönmüyor.
Hayatımda asla tutmak istemeyeceğim insan tipi.

O zamanında benim bir arkadaşımı benden kıskandığı için konuşmamı bile istemiyordu. sonra sevgilisi oldu simdi umurunda değil. demekki tek sorun bende değil.

evet tek sorun sende değil, demek ki arkadaşın da sorunlu. onun sorunlu olması senin de olabileceğin anlamına gelmiyor. yaptığın şey çok saçma. kendini telkin et ve değiş.

O zaman tam birbirinizin arkadaşısınız , kıskanmaya devam

Öncelikle kendi kendine mutlu olmayı bilmen lazım..Bütün meselen bu..Kendine yetmelisin....

Cidden çok itici bir durum ya. Bence biran önce çeki düzen verin kendinize. Sizin gibi davranan bir komşumu ve arkadaşımı tamamen sildim bu sebepten.

Biri görüştüğüm komşularımın benle samimi konuşmasını hazmedemeyip dışlamaya çalıştı aklı sıra. Diğeri de her samimi arkadaşımı türlü oyunlarla kendine bağlayıp benden uzak tutmaya çalıştı. Herkes layığını buldu.

Lütfen bu durumunuzu ilerletmeden torpuleyin.

Karşı tarafa zarar verme gibi bir durumum yok ne ediyosam kendime ediyorum ben

ve bu durumdan nasıl kurtulacağım kendimi nasıl düzelteceğim bunun için yazdım buraya ama sağolsun ablalar yardım etmekten çok azarlıyorlar

Karşı tarafa zarar verme gibi bir durumum yok ne ediyosam kendime ediyorum ben
Ama belli ediyorsunuz durumunuzu. Suratınız düşüyormuş. Anlaşılıyor yani. Siz öyle yapıyorsunuz diye değil de böyle duyguların sonu buna varabiliyor diye verdim örnekleri.

sevgiliniz ya da eşinizi hayata küstürebilirsiniz o halde

En nefret ettiğim insan tipi. Ben geçen sene 2 kişi tanidim ve cok sevdim. Hep beraber takilirdik ve arkadaşlarımı gercekten çok sevdim. Arkadaşlarım zaten birbirlerinin çok iyi arkadaşları ben araya dahil oldum. (Birinin ismi zeynep digeri ayşe olsun)

Ayse nin ilgi hastası oldugunu fark ettikçe ondan bi parca uzaklaştım ama zeynep ile daha da samimi olduk. Bu ayşe başladı kiskanmaya zeynep i aman allahım yok öyle birşey. Her fırsatta zeynep ile takilmami aramizdaku samimiyete kinle hasetle bakmay başladı. Evine gidince hayırdır evinden cikmiyorsun dedi düşünün. Minibuste ağlamış zeynep e sadecr beni seveceksin diye. Böyle aşırı hastalıklı bi durum. Zeynep de bildiginiz saf bi kız parmağında oynatıyor kızı kız bisey demiyor. Zeynep ara bulmaya çalıştı ama olmadı aşırı yıprandı kız. Zeynepin yapisik ikizi okulda. Ölümüne tiksindim iplemedim takmadim zeyneple devam ettim en son kendi kendine küstü telefonlardan sildi tek kelime konusmuyor ve yemin olsun doğru düzgün bi sebebi yok. Daha dogrusu var. Benden ilgi görmedi. O yüzden uzaklasti çok guzel oldu ancak arkadasimi düzgün göremiyorum o ilgi budalası yüzünden velhasil bu öyle kocayı kiskanmaya dalan pekte benzemez bunun kökeninde ilgi budalalagi var ilgi hastasi olmak var. Konu sahibi elinizden geldigince bu huydan vazgecin çünkü dışardan çok itici gözüküyor. Allah herkesi ayselerden korusun...

Bir insana bu kadar çok bağlanmayın.. dünya insanlarla dolu... Sadece bir kişiye bağlı kalarak arkadaşlık etmeyin.. 3^ 4 arkadaşınız olsun... birbirleriyle tanıştırmayın.. haftada üç gün misal ayrı ayrı takılın.. bu düşüncenizden kurtulursunuz zamanla..

Sizi daha yakın gördüğü için sizinle degil misafir olarak gordugu diğer davetlilerle bi tık daha fazla ilgilenmiş olamaz mi?

Görüş açınızı değiştirin onlar sizin sevgiliniz değil arkadaşınız yaptığınızın çirkin birşey olduğunu kabullenip anlamak yeterli olacaktır bu da sizin elinizde

Belli edersen uzaklasirlar senden.
Surat atma sen de katıl sohbete.
Kendi kendine yet önce.
Unutma en iyi arkadaşın kendinsin.

Kesinlikle en tahammül etmediğim şey! Hastalık seninki kıskançkık boyutunu geçmiş ve bu gidişle insanlara zarar vermeye başlarsın. Kardeşimden biliyorum bizzat bana kıskançlıkları yüzünden zarar vermeye başladı. Psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum mutlaka!

Ben bu sebepten bir arkadasimla iliskimi kestim gorursem Selamlasirim o kadar...acaba simarikmiyim?

Benim sebebim surekli onun yaninda olmam iyi kotu gununde derdini dinlemem birseyler paylasmam yakin olmamiz ama benim tanistirdigim baska bir arkadasim onlara yilda bir sefer falan geliyor aman aman ne hazirliklar ne ozenmeler gunlerce bahsetmeler...bendede hayirdir ne is? Durumlari oluyor ...peki bana neden ozen gosterilmiyor? Halbuki ben daha cok seviyordum hem ailesini hem kendisini?

Bilemiyorum sanirim simariklik ama kabul edecegim bir durum degil pay las mam...ama daha cok sever diger kiz o arkadsimi umrunda olur o baska ona ne yapayim ama gordugum kadariyla ben daha cok seviyorum ve uzuluyorum...

Konu sahibesi bende sizi sorayim oradan benim hikayemde benmo haksizim gibii duruyor?

Ayrica arkadasiniz baskasini gorunce sadece onunla ilgilenmesi sizi onemsememsi gibi bir durum varsa vuda sizin kiskanmaniza sebep olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…