• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarımın çoğu olayda rezil olduğumu ima etmeleri..

Bı örnek verebilir misiniz sınıftaki olayla ilgili
ingilizce soylemem gereken bir seyi turkce soyledim, bi anda muhabbete oyle girince herkes guldu ben de guldum. mesela bu.

Belki de gerçekten dalga geçiyolardır ve siz farkında değilsinizdir. Cem yılmaz gibi stand up tadında komiklikler yapmıyosam ve buna rağmen insanlar bana gülüp duruyosa dalga geçmektir bence bu. İnsanlara sert cevaplar verin güldüklerinde bence. Siz takmıyorsunuz belki ama bir şey demedikçe üzerinize gelmeye çalışan çok olur.
olabilir bu arada onu da dusunuyorum ama bu tepki koyabilecegim bir sey degil ki.yani sinifta bana gulundugunde tepki koymam da sacma olur yani acikcasi. bilmiyorum ya bugun sacmaladim mesrla kendim de fark ettim buna dalga gecildi yani ama ben de guldum o an icin tekrar bana hatirlatilmasi dalga gectiler demesi hos degil bence

Sizinle dalga geciliyorsa eğer arkadaşlarınızın olay yaşanırken tepki vermesi gerekir hem sizi o kötü durumdan çıkarmak hem diğer kişilere hadlerini bildirmek icin.

bence de rahatsız edici böyle söylemeleri, hani aranızda şakalaşma şeklinde hatırlatılsa gülmek için tamam da bu şekilde hoş değil.

Benim her söylediğime gülen bi patronum var. Ne desem adam gülüyor sonra da en büyük kk alemsin diyip çak yapıyor. Ne var yani dalga geçiyorsa da geçsin bana ne. İnsanları güldürmek sakalasmak kötü değil yani. Belki onlar öyle düşünmüyor ama sen demek ki böyle şeyleri takmıyorsun. Takmamaya devam et bence.

Bizim kültürümüzde hata aşağılanacak bir şeydir, diğer ileri ülkelerin aksine ders almayı ya da gülüp geçmeyi becerebilen insan sayısı çok azdır. Kendileri muhtemelen hayatı bu şekilde sürekli ne dedim, ayıp mı oldu diyerek yaşadıkları için sizi böyle umursamaz görünce anlayamamışlar. Yanlışlıkla Türkçe konuşmakla ilgiliymiş sanırım, ben yurtdışında yaşıyorum, bazen iş yerinde yaaaaaa, öyle galan diyorum konuşurken gülüp geçiyorum. Ne boş işler ya

Benim her söylediğime gülen bi patronum var. Ne desem adam gülüyor sonra da en büyük kk alemsin diyip çak yapıyor. Ne var yani dalga geçiyorsa da geçsin bana ne. İnsanları güldürmek sakalasmak kötü değil yani. Belki onlar öyle düşünmüyor ama sen demek ki böyle şeyleri takmıyorsun. Takmamaya devam et bence.
işyerinde herşeye gülüp sonra da patronla çakk mı yapıyorsun?bence mesafeli olmalısınnn doğru bulmadım.insanları güldürmek şakalaşmak bu değil çünkü.heryerde olmaz herkesle olmaz

Back
X