• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşların bana dediği

Dedikodu yapmak için konu açmış birinin güncü tayfayı beğenmemesi peki. :deli:
Ortamlarda cool görünmeye çalışmaktan içiniz kurumuş belli ki. Yazık, yazıp rahatlayın azıcık.
Hanımefendi siz niye bu kadar gün mevzusuna taktınız?
Bence siz iyice kafa takmaktan gerilmissiniz
Sizin rahatlamaya ihtiyacınız var. Yap bi kısır kendine gel ay

Hanımefendi siz niye bu kadar gün mevzusuna taktınız?
Bence siz iyice kafa takmaktan gerilmissiniz
Sizin rahatlamaya ihtiyacınız var. Yap bi kısır kendine gel ay
Gün mevzusunu yazan da, canı sıkılıp konu açanda sizsiniz yalnız. Ben niye gergin olayım. :KK70:
Hadi iyi eğlenceler size.

Sanırım olay tamamen hayatı iyi yaşayıp yaşamamakla alakalı
Arkadaşımın babası eziyet çekerek vefat etti biraz da bunun için çok üzüldüm galiba
Evet yanında olmamı istedi kendisi ...
Vefat etti mi konunun başında hasta demiştiniz.
E ne güzel, ölmüş kurtulmuş vefat ettiyse .yani insan ömrü zaten yüz yıl yaşamaya elverişli değil ki. Hepimiz öleceğiz.
Allah hepimize çolugumuz çocuğumuz bize muhtaç değilken , tüm torunları görüp onlarla anılar yasamisken ölmeyi nasip etsin.
Bence en kötüsü zamansız ölüm . Benim arkadaşımın annesi kız yirmilerinin başındayken vefat etti koronadan:( şimdi kız evleniyor, her şeyi yarım. Her mutlu anda içinde bir ukte olacak - annem göremedi diye.
Ben böyle şeylere üzülüyorum. Ya da bir komşumuz üç çocuk sahibi , anlık bir ev kazasında vefat etti. Çocukları da çok küçük... Buna çok üzüldüm. Yani tabii ki ateş düştüğü yeri yakar ama ben böyle şeylere üzülüyorum, 80+ insanlar kendi yakınım değilse üzülmem yani gerçek anlamda

Evet tam da bu şekil söylediler aslında bosvermemi üzülmem gereken daha başka.seyler olduğunu söylediler.
Evet sevilmeyen biri
İlle ben o kişiyle de görüşücem diyorsan iki tarafı birbirine karıştırma. Ayrı ayrı görüş. Birbirlerini sevmiyorlar ve iletişimde kalmak istemiyorlar belli ki

Vefat etti mi konunun başında hasta demiştiniz.
E ne güzel, ölmüş kurtulmuş vefat ettiyse .yani insan ömrü zaten yüz yıl yaşamaya elverişli değil ki. Hepimiz öleceğiz.
Allah hepimize çolugumuz çocuğumuz bize muhtaç değilken , tüm torunları görüp onlarla anılar yasamisken ölmeyi nasip etsin.
Bence en kötüsü zamansız ölüm . Benim arkadaşımın annesi kız yirmilerinin başındayken vefat etti koronadan:KK43: şimdi kız evleniyor, her şeyi yarım. Her mutlu anda içinde bir ukte olacak - annem göremedi diye.
Ben böyle şeylere üzülüyorum. Ya da bir komşumuz üç çocuk sahibi , anlık bir ev kazasında vefat etti. Çocukları da çok küçük... Buna çok üzüldüm. Yani tabii ki ateş düştüğü yeri yakar ama ben böyle şeylere üzülüyorum, 80+ insanlar kendi yakınım değilse üzülmem yani gerçek anlamda
Evet çok geçmeden vefat etti..
Dediğiniz gibi bakıma muhtaç geride kalanlara insan daha çok üzülüyor.

Merhaba
Hemen konuya geçmek istiyorum
10 kişilik bir arkadaş grubumuz var.
Bu gruba dahil olmayan grubun da konuşmak istemediği,benim de gayet samimi konuştuğum biri var.
Bu kişi ile uzun yıllardır konuşuyorum herhangi bir yanlışını görmedim açıkçası ( neden böyle dedim çünkü bu gruptakiler bu kişi hakkında çok olumsuz düşünceye sahipler onunla çalışmak bile istemezler vs ama ben kendisi ile de çalıştım kendi hâlinde bakıma muhtac babasına bakan,hiç bir şekilde para harcamayan biriktirmeye çalışan biri vs )
Gecen gün bu arkadaşla konuştuğumda babasının iyice kötüleştigini,kendisini tanımadığını, doktorların da pek ümitli konuşmadıklarinı söyledi.ben çok üzüldüm bu duruma ve ne de olsa eskiden çalıştıkları için söylemem gerekir diye düşündüm
.gruba bunu söyledim fakat aldığım cevaplar sok ediciydi
İşte konuşmalar su sekildeydi
Kedimedi sen kendine üzül,
Babası gelmiş 80 yaşına artık miadi dolmuş yaşlı adam,
Buna üzülecegine kanser hastalarına ve çocuklara üzül dediler
Aslında böyle konuşma yapacak fıtratta insanlar da değiller.
Ya da bilmiyrum ben mi abartıyorum acaba?
valla ben daha bu ülkede başarılı,zeki,güzel,yakışıklı yada işe yarayan birinin sevildiğini görmedim tek bir insana bu kadar yüklenecek bu kadar yalnızlaştıracak kadar bencil gibi duruyor arkadaslarınız,çunku iyi niyetli bir insanın dusmanı bile olsa boyle yorumlar yapabileceğine inanmam,artı yalnızlaştırılan arkadaşınız bu gibi durumlarda onlara bu kadar acımasızmı eğer değilse sorun grupta,oyle görunmuyorlar demişsiniz ama kimse gorundugu gibi degildir ben bu gruplaşma kutuplaşma,öteleme yapan tiplere ayrı bir gıcıgım insan olan geçmiş olsun der allah şifa versin der yasli adam sonuçta.unutmayın bazen görünenler göründüğü gibir altında farklı sebepler aramayın.

valla ben daha bu ülkede başarılı,zeki,güzel,yakışıklı yada işe yarayan birinin sevildiğini görmedim tek bir insana bu kadar yüklenecek bu kadar yalnızlaştıracak kadar bencil gibi duruyor arkadaslarınız,çunku iyi niyetli bir insanın dusmanı bile olsa boyle yorumlar yapabileceğine inanmam,artı yalnızlaştırılan arkadaşınız bu gibi durumlarda onlara bu kadar acımasızmı eğer değilse sorun grupta,oyle görunmuyorlar demişsiniz ama kimse gorundugu gibi degildir ben bu gruplaşma kutuplaşma,öteleme yapan tiplere ayrı bir gıcıgım insan olan geçmiş olsun der allah şifa versin der yasli adam sonuçta.unutmayın bazen görünenler göründüğü gibir altında farklı sebepler aramayın.
Merhaba
Önceki yorumda yazmıştım
Arkadaşım bu gruptakiler gibi bir cevap vermezdi
Çok hırslı çok çalışkan biri kendisi.bu durum sürekli iki taraf için çatışma haline döndü
Gruptakiler laylaylom şeklinde birbiri ile yardımlaşarak paslasarak günü tamamlıyor
Ama bu arkadasim hep tekti .bu da üst yönetimin dikkatini çekti olay bu aslında
Yani evet bir gecmis olsun denmedi üstüne üzüldüğüm için eleştirildim

Merhaba
Önceki yorumda yazmıştım
Arkadaşım bu gruptakiler gibi bir cevap vermezdi
Çok hırslı çok çalışkan biri kendisi.bu durum sürekli iki taraf için çatışma haline döndü
Gruptakiler laylaylom şeklinde birbiri ile yardımlaşarak paslasarak günü tamamlıyor
Ama bu arkadasim hep tekti .bu da üst yönetimin dikkatini çekti olay bu aslında
Yani evet bir gecmis olsun denmedi üstüne üzüldüğüm için eleştirildim
şöyle söylim buna benzer bir olay benimde başıma geldi o yüzden yorum yaptım,herkes çoğunluk sevmiyosa arakadaşınızda sorun var şeklinde yaklaşmış konuya ama göründüğü gibi olmayabiliyor bazen.benimde üni.deyken arkadaşımın sevgilisi arkamdan hoş kız demiş diye arkadaşım bana düşman oldu kizın gözüne batmaya başladım sonra olmadık şeyleri bahane edip cımbizla çekti milleti doldurdu o kadar yalnız kaldımki,hocalarıma bile neler söylemiş sınavımı bile yaktı final haftasında yani bazen insanlar çok acımasız olabiliyor yorumlarına bakılırsa kötü olan gruptakiler, adama bi gebersin demedikleri kalmış,ben anlamıyorumki insanlar ne ara bu kadar kötü oldu,yaşlı tamam ama bunlarda denmez yani o zaman kendi babaları ölüncede aynı tepkileri siz verin aynı şekilde bakalım size hak vereceklermi, kötü sözde kalbin yansımasıdır ayrıca kalbinde olan insanın diline yansır.

Adam 100 yaşında da olsa,arkadaşınızın babası,üzülmesi gayet normal,sizinde bir arkadaş olarak üzülmeniz gayet insani.
Arkadaşlarıniz sevmiyor olabilir ama geçmiş olsun demekten imtina edecek kadar kötüler demek ki. Tabi ki kimse arkadaşınız kadar üzülemez ama şifa dilemekle kimsenin dili aşınmaz.

Herkes kendi yaşadığını bilir. Benim de eski yöneticilerimden biri bana her türlü mobbingi yaptı tam bi pislikti. O kadar çok haksızlığa uğrayıp ağladım ki sağlığım bozuldu o varken. Şimdi ölse göbek atarım yani o kadar aşağılık bi yaratık bence. Bu beni kötü mü yapıyo yoo hayır gerçekten de ona üzüleceğime küresel ısınmaya falan üzülürüm daha iyi.

şöyle söylim buna benzer bir olay benimde başıma geldi o yüzden yorum yaptım,herkes çoğunluk sevmiyosa arakadaşınızda sorun var şeklinde yaklaşmış konuya ama göründüğü gibi olmayabiliyor bazen.benimde üni.deyken arkadaşımın sevgilisi arkamdan hoş kız demiş diye arkadaşım bana düşman oldu kizın gözüne batmaya başladım sonra olmadık şeyleri bahane edip cımbizla çekti milleti doldurdu o kadar yalnız kaldımki,hocalarıma bile neler söylemiş sınavımı bile yaktı final haftasında yani bazen insanlar çok acımasız olabiliyor yorumlarına bakılırsa kötü olan gruptakiler, adama bi gebersin demedikleri kalmış,ben anlamıyorumki insanlar ne ara bu kadar kötü oldu,yaşlı tamam ama bunlarda denmez yani o zaman kendi babaları ölüncede aynı tepkileri siz verin aynı şekilde bakalım size hak vereceklermi, kötü sözde kalbin yansımasıdır ayrıca kalbinde olan insanın diline yansır.
Çok güzel özetlediniz
Yukarı da ki bir üye de tam tersi düşünceye sahip olmasa da o da çok güzel özetledi.insan geri de kalanlara üzülüyor bu hayatı yaşayıp görmüş geçirmiş torun tombalak sahibi biri için bu dünyadan kurtuldu denir ama sanırım ne kadar araları kötü olsada ki sadece iş gereği
Bı geçmiş olsun en azından denmeliydi

Back
X