- 7 Aralık 2018
- 7.151
- 18.375
- 248
- 28
- Konu Sahibi hayriyezeynep
-
Güya geyik muhabbeti yapıyorlar işte.Aslinda benim anlayamadigim su..
Normal sartlarda bir erkek esini bile cok nadir dinlerken nasil oluyorda bir baskasinin iliskisini bu kadar hevesle dinleyebiliyor.
Sıkılması gerekmez mi.? Cok ilginc..
Ahh bende çok yaparım bu hatayı. Ama nafile insanın mizacı gibi huyu gibi bir şey sanki. Ne demişler konuştuklarımdan çok pişman oldum sustuklarımdan hiç pişman olmadı. Dizginleyelim kendimizisonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl aşabilirim bu konuyu?
Aslinda benim anlayamadigim su..
Normal sartlarda bir erkek esini bile cok nadir dinlerken nasil oluyorda bir baskasinin iliskisini bu kadar hevesle dinleyebiliyor.
Sıkılması gerekmez mi.? Cok ilginc..
Ben asla özelimi anlatmam, özellikle evliliğim ile ilgili olan bir şeyi en yakın dostlarımla bile paylaşmam.o an dayanamıyorum konuşuyorum ama dikkat ediyorum insanlar çok temkinli herkes ben gibi her şeyini dökmüyor hemen ortaya.
Eskiden "Derdini anlatmayan derman bulamazmış" derlermiş.. Şimdilerde anlatırsan derdine dert eklenir...Kimseye anlatmıyorum...Eşime ya da bazen anneme anlatırım konusuna göre onlarada anlatamazsam duvara anlatırım ama başkasına büyük konuşmayayım da asla..!sonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl aşabilirim bu konuyu?
sonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl aşabilirim bu konuyu?
Anlatmam. Birak arkadaslarimi ablalarima bile anlatmam. Anlatinca rahatlayan insanlardan degilim ben. Aksine ne kadar cok kisi bilirse o kadsr cogaliyormus gibi hissediyorum.sonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl d
gel kadinlar klubune anlat :)sonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl aşabilirim bu konuyu?
Ne güzel Allah başınızdan eksik etmesin.aynı yaşlsrda benim de halam var ama ne kadar az konuşursan o kadar iyi.Benim dostum sırdaşım eşim ve halamdır
Kalbimi kafamı tamamen özgürce güvenle onlara açarım, hiç pişman etmediler sağolsunlar
Ben 36 halam 71 yaşında, halamın da ben de çok sırrı vardır evladı bile bilmez, asla kimseye anlatmam
O hatayı ben de yaptm ilk zamanlar. Ama herkes bizim gibi iyi niyetli değil ki. Herkes fesat fırsatçı. İyini de kötünü de kimseye anlatmasonra da anlattığıma pişman oluyorum.bir kız arkadaşıma anlattım kocasına anlatmış.anlatmaması gereken şeyleri bile anlatmış.sürekli sorar gözlerini kısar süzer dinlerken hatta.diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki.Dertleşsem gidip bir başkasına anlatırlar vs.ben öyle değilim işte ben yapamıyorum da başkasının derdini sıkıntısını 3.kişiye anlatmayı.Anlatma huyumdan nefret ediyorum.Nasıl aşabilirim bu konuyu?
Yürek dolusu aminNe güzel Allah başınızdan eksik etmesin.aynı yaşlsrda benim de halam var ama ne kadar az konuşursan o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?