Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında dediğiniz gibi kişilik karakter önemli ama insan kendini ezik hissediyor demi.mesela onların hepsininde kendi evleri oyüzden istedikkleri gibi heryerlerini yaptırmışlar eşyaları yine öyle kılık kıyafet yani her anlamda üstünlük olunca kendini geri çekmezmi insan.Ben yapamadım mesela, çunku onlar anlayışlı değillerdi. Biryerlere giderken hep kendilerine göre planlar yaparlardı. Bir zaman sonra da bıraktım onlarla takılmayı çunku olmuyodu, yanlarındaki insanları onemsemeyip kendilerine göre mekanlar seçiyorlardı o yüzden bıraktım. Ama bu kişilik meselesi, hala baya iyi durumda olan arkadaşlarım var ama gayet ortak noktalarda anlaşabiliyoruz. Otobüse biniyoruz vs. Diğerleri asla binmezdi, heryere taksiyle gidelim derlerdi o yüzden de bana dokunurdu ucu bir zaman sonra. Yani uzun lafın kısası zenginlik değil de karakter önemli bu konularda..
aramda maddi olarak uçurum varsa görüşmem geliş gidiş yapmam ondaki bende olmayanlar beni üzebilir kıskançlığa itebilir kendimi aşağıda hissetmeme neden olabilir haliyle mutsuzluğumu bile sağlayabilir .. bu sebeple hiç öle aşırı zengin kimslerle arkadaşlık kurmadım hayatım boyunca böle ii.. davul bile dengi dengine ... mesela örnek vereyim görümcem çok zengindir ben ise orta halli bir gün mecburiyetten beraber bime girdik bana geldi dedi ki derindeniz sıvı yağ alacağım da hayatımda hiç bimden almadım sen bilirsin hangisini alsam dedi .. fena bozuldumarkadaşlar maddi durumu sizden çok daha iyi olan kişilerle arkadaşlık edebilirmisiniz.yani gidiş geliş yaparmısınız , kendinizi ezik hissedip geri çekilirmisiniz.yoksa umursamazmısınız.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Kılık kıyafetleriyle, eşyalarıyla, evleriyle ve yaptırdıklarıyla övünüyorlar mı devamlı? Övünüyorlarsa zaten hayatınızda gerekleri yok, yok onların umrunda değil de sadece sizin umrunuzdaysa bu durum, o kötü. İlk durumda insan geri çekilmeyi bırak kaçmalı zaten.aslında dediğiniz gibi kişilik karakter önemli ama insan kendini ezik hissediyor demi.mesela onların hepsininde kendi evleri oyüzden istedikkleri gibi heryerlerini yaptırmışlar eşyaları yine öyle kılık kıyafet yani her anlamda üstünlük olunca kendini geri çekmezmi insan.
aa konuyu yeni okudum yawarkadaşlar maddi durumu sizden çok daha iyi olan kişilerle arkadaşlık edebilirmisiniz.yani gidiş geliş yaparmısınız , kendinizi ezik hissedip geri çekilirmisiniz.yoksa umursamazmısınız.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
onların umrunda mı yada olurmu bilmiyorum bunu zaman göstercek ama benim umrumda olduğu kesin çünkü canım sıkıldı doğrusu. şuda varki halime şükederim bende ortahalli bir insanım kendi yağımızla kavruluyoruz ama onlar gibide değilim.Kılık kıyafetleriyle, eşyalarıyla, evleriyle ve yaptırdıklarıyla övünüyorlar mı devamlı? Övünüyorlarsa zaten hayatınızda gerekleri yok, yok onların umrunda değil de sadece sizin umrunuzdaysa bu durum, o kötü. İlk durumda insan geri çekilmeyi bırak kaçmalı zaten.
geride bişey kalmıyor be canım :)aynen şöyle
herkesle konuşurum ..sonra benimle konuşan ilgilenen olur % 70-80
sonra o konuşanlar arasında aklı başında gördüklerime yaklaşırım %60
sonra da artık arkadaş oluruz derken bakarım benim yaptıklarıma karşılık veriyorsa yani mesela derdini dinliyorum atıyorum o da benimkini dinliyorsa aynı özenle onu ayrı yere koyarım %20
yıllar geçer giden gider kalan sağlar benim %5-1 skadjsad
hemen hemen böyle![]()
Yani ben evli değilim o boyutu bilemeyeceğim, ama zor olur sanırım sürekli bunları ballandıra ballandıra yanınızda anlatıyorlarsa..aslında dediğiniz gibi kişilik karakter önemli ama insan kendini ezik hissediyor demi.mesela onların hepsininde kendi evleri oyüzden istedikkleri gibi heryerlerini yaptırmışlar eşyaları yine öyle kılık kıyafet yani her anlamda üstünlük olunca kendini geri çekmezmi insan.
Aynı şeyi ben size sorayım. Sizin maddi durumunuz çok iyi olsaydı; durumu sizden daha düşük olan biriyle arkadaşlık eder miydiniz. Bence eğer hoş vakit geçiriyorsanız ederdiniz.arkadaşlar maddi durumu sizden çok daha iyi olan kişilerle arkadaşlık edebilirmisiniz.yani gidiş geliş yaparmısınız , kendinizi ezik hissedip geri çekilirmisiniz.yoksa umursamazmısınız.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
kalıyor inan bana kalır...:)geride bişey kalmıyor be canım :)