arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
Bu aralar çok tuhafım sürekli söz, nişan haberlerini alıyorum arkadaşlarımın kuzenlerimin seviniyorum tabi onlar adına ama yine de içim bi tuhaf oluyo işte,,,

hani her genç kızın gelinlik hayali gelin olma hayali vardır ya acayip bi şekilde özendiğimi hissediyorum,,, Allah herkese hayalindeki gibi evliliği nasip eder inşallah,,, :123:

kızlar siz neler hissediyosunuz,,, ben ne zaman evleneceğim diyomusunuz,,,, :16:

bu sene biiiiir sürü arkadaşım evlendi. hatta bu hayatta evlenmez, 40ına kadar gezer tozar dediğim adamlar bile evlendi... ben körs körs evde oturuyorum sevgilim bile yok :1:

seviniyorum onlar için ama kendim içinde birazcık içim burulmuyor değil...

Ben en çok kendi yalnılığımdan şikayet ederim. Evlenmek yuva kurma hayalim hep vardı. Belli yaşlarda evlilik gözümü korkutsada isteyince olmayan birşeymiş. Çok isterdim evlenmeyi ama nasip işde olmayınca olmuyor.

Hayatımda yanımd aolacak biri varsa evlenenlerle anyı heyacnaı paylaşabiliyorum. Ben üzgünken başkası için mutlu olmayı başaramıyorum :) .Eskiden mutlu olrudum ama şimdi eskisi kadar mutlu gözlerle bakamıyorum.

hayatın bize ne zaman ne getireceğini bilemeyiz belki ama en azından herşeyin güzel olması için bişeyler yapabiliriz belki mutluluğu bi yerden yakalayabilirz,,,,

onlar için çok seviniyorumm ama kendimi düşününce üzülüyorum gibi oluyor neden yanlış tercihler yaptım neden olmadı neden ben de vs vs bi sürüsoru ayrıcaaa biraz umutsuzluk kaplıyor içimi :/

Ben en çok kendi yalnılığımdan şikayet ederim. Evlenmek yuva kurma hayalim hep vardı. Belli yaşlarda evlilik gözümü korkutsada isteyince olmayan birşeymiş. Çok isterdim evlenmeyi ama nasip işde olmayınca olmuyor.

Hayatımda yanımd aolacak biri varsa evlenenlerle anyı heyacnaı paylaşabiliyorum. Ben üzgünken başkası için mutlu olmayı başaramıyorum :) .Eskiden mutlu olrudum ama şimdi eskisi kadar mutlu gözlerle bakamıyorum.

bende evlenmeyi hep çok istemişimdir hayatta bu kız evlenemez dediklerim evlendi ben kaldımm:43:

Hiç beklemediğim arkadaşlarım evlendi benim de. Hatta önümüzdeki ay en yakın arkadaşım evlenecek. Onun için çok mutluyum. Bende özeniyorum elbette ama kıskanmıyorum. Bizim de olacak nasipse 2013'de.:90: Biraz zaman ve akabinde sabır sadece! :34:

Bende mutlu oluyorum ne hissedim canım :61: bizde inşallah 2013-2014 o civarda evlencez hayırlısı bunlar :61:

ben bu durumu kanıksadım ve şöyle diyorum artık:
her hafta bir arkadasımın nişanlandığı ya da evlendiği gerçeği ??
sanırım gerçeklerle yüzleşiyorum :))

Arkadaşlarım adına seviniyorum ama kendi adıma hiçbir şey hissetmiyorum :37: Bu işler nasip, şu an hiç de özenmiyorum çünkü baya zor işler :49:

İçim burkuluyor
Sevdicekle evleneceğim günü hayal ediyorum
Hüzün sevinç birarada karışık duygular içine giriyorum

aklını peynir ekmekle yemiş galibaa diyorumm
evlilik zor bekarlık gibisimi var..

iş çıkışı kuzenimin çeyizini görmeye gidicemmmm ,,,, tuhaf bi duygu ama asla kıskançlık değil,,,,

bunu gerçekten isteyipte içimim kötü olmuyor diyene inanmam doğrusu..en yakın arkadaşlarımdan birinide geçen aylarda evlendirdim..Allah mutluluklarını daim etsin..kolay olmuyor ..hele ki ilk söyledikleri zaman..evli olanların bu duyguyu anlayabilceklerini sanmıyorumm...yaşanılcak bişiy..kendine göre evliliği gecikmiş ve bunu isteyen bir insan her daim bu haberi duyduğunda hüzünlenir..kendi için tabii..

dün akşam bi arkadaşım doğum günü hediyemi vermek için geldi ,, amaaa sözlüsüyle artık sözlendi ya onsuz bi yere gitmiyomuş buldumcuk oldu hemen nası sinir oldum kapıdan verdi gitti hediyeyi,, be kızım gel işte gündüz oturalım konuşalım dimi yok illa sözlüsüyle gelcek ,, boy göstercek =((

kuzenim evlendi bi tuhaf olmuştum ani bi evlilikti kaçmıştı şoku geçince normale döndüm

geçen aylarda arkadaşımın nikahı kıyılmış ilk duyduğumda çok karman çorman oldum ben istanbula gelin gelmeyi düşünürken o antalyaya gelin gitmişti hep onunla görüşürüz otururuz birbirimize geliriz hayallerim vardı çok şok oldum evlenceklerini biliyordum ama nedense ağladım biraz mutluluktan biraz kıyamamaktan çünkü ben onu çok seviyorum cnm arkadaşım gülsümüm benim..allah mutlu mesut etsin

birde çok sevdiğim bi arkadaşım daha var onuda evlendirdik şimdi bebek bekliyor onda mutlu olmuştum çünkü evlilik hazırlıkları hep yaptığımız için bi gelinlikle gördüğümde çok beğenmiş sevinmiş mutlu olmuştum

Back
X