arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

insanın karşısına doğru insan ne zaman çıkar ki..:31: yada insanın karşısına hep mi yanlış insanlar çıkar..:31: önünde bi sürü seçenek varken insan neden hiç birine evet demek istemez.. bundada varmıdır bi hayır? :31::31::31:

BENİM KARŞIMA HEP YANLIŞ İNSANLAR ÇIKTI MALESEF Kİ,

ben o da mı evleniyor diyorum erken diyorum ,hatta altta ki komşumuzun kızı 19 yaşında kızın geçen pazar nişanı oldu ,

sorun bende m acaba diye sormadan edemiyorum..

insan artık kendinde arıyor hata ya;?ama oysaki çok yanlış bir durum...

bende 8 aralıkta 23 yaşıma gireceğim ama hayatımda biri bile yok..sinir bozucu bir durum açıkcası:)

BENİM KARŞIMA HEP YANLIŞ İNSANLAR ÇIKTI MALESEF Kİ,

ben o da mı evleniyor diyorum erken diyorum ,hatta altta ki komşumuzun kızı 19 yaşında kızın geçen pazar nişanı oldu ,

sorun bende m acaba diye sormadan edemiyorum..

insan artık kendinde arıyor hata ya;?ama oysaki çok yanlış bir durum...

bende 8 aralıkta 23 yaşıma gireceğim ama hayatımda biri bile yok..sinir bozucu bir durum açıkcası:)

Eh, ben de 25 yasindayim ama sevgilim bile yok. Daha once birine asik oldum ama karsiliksizmis...
23 yas daha cok genc sekerim, 19 yasinda evlenmenin zaten hic ozenilceke bir yani yok. 25e geldiginde hala sevgilin yoksa otur o zaman uzul :)) Hayatin tadini cikarmaya bak, bu topik senin yerin degil zaten.

Kendi adima, kelebek gibi mutluluktan uca uca sevdikleriyle evlenen insanlari gorunce b.k gibi hissediyorum. Eskiden ozenirdim ama son basima gelenlerden sonra gercekten b.k gibi hissedip, karamsarliga kapiliyorum.

Yani benim arkadaşlarımda evlendiler bu yaz etrafımdada hiç abartmıyorum sevgilimle buluştuğumzda 50 tane falan gelin ve damat gördm foto çektiriyorlardı . Kuzenlerim falan da hepsi benden büyük ve evliler . Hatta hepsinin 1 yaşında ya da daha küüçük ep o civaarlarda bebişleri var . 2 tane facem var birisi akrabalarımın olduğu kuzenlermin ve ablamın olduğu face öteki ise sevgilimin de olduğu arkadaşlarım ve işte akrabalarımın olmadığı . Genelde sevgilimin olduğu facemi kullanıyorum ötekine de arada giriyorum girdiğğim zaman hep görüyorum ablamın olsun kuzenlerimin olsun herkes eşiyle gittiği yerleri çekip foto koyuyo ne bilyim paylaşm yapıyolar kocişim burda şurda şunu yapıyoruz bilmem ne diye . Birisi bir ay ayrı kalmış iş yüzünden görüşememiş yakarıyo . Biz hiç konuşamıyoruz bile .. Birisi akşam olsa da kokusunu içime çeksem diyo bilmem ne . Biz görüşemiyoruz bile . Sinirlerim bozuluyo bazen . Bazen de gülümseyip geçiyorum elbet kavuşacağmız beraber olacağımz günler bzim de gelecek diyorum . Her neyse çok uzattım . Başlığın cevabına gelecek olursak . Sadece özeniyorum .. Şöyle ah ah diye içimden geçiriyorum . Sonra da içimden mutluluklar diliyorum onlara ve kendi geleceğime bakıyorum ..

Ben şahsen kıskançlıktan çatlıyorum.

Ama bir taraftan da oh olsun diyorum. Benim düğün hazırlığı gibi tatlı telaşlarım olacak ama onların olmayacak :)

Mutlu oluyorum çok tatlı çok güzel oluyorlar :116:
Ama bayramda uzaktan bir akrabamızla denk geldik. Kızı benden 2 yaş küçük ve 7 aylık hamileymiş :53: O zaman bir şok oldum tabi

eğer böyle düzgün bir insan değilse yani onun kendi kişiliği karakteri ama onca insanla gezip sonrada çok düzgün işi gücü yerinde birini bulup evlendiğini duyduğum bi kaç arkadaşım olmştu hoş üniversiteden merhabadan öteye gitmeyen arkadaşlık içimden demiştim millet nasıl buluyo böyle nası kandırıolar anlamıorm diye iç geçirmiştim açıkçası...

ama yakın arkadaşlarıma seviniyorum tabi ama bende 26 yaşında biri olarak böyle 24 -25 te evlenmek isterdm en azından çocuk acelesi olmazdı daha söz nişan yok daha çok uzar mı diyorum içimden :1:

bende çok istedim evlenmeyibi de yanımda evlilik muhabbetleri yapmıyolar mı eve gelince bunalıma giriyorum

Back
X