En güzeli aslında. Ben de kimseyle fazla samimiyet kurmak istemiyorum ama yalnız da kalmak istemiyorum.Samimi arkadaş sevmiyorumo yüzden kimseyle samimi değilim
Böyle bir arkadaşın olacağına yalnız kalmanı tavsiye ederim:)samimiyet kurmak istemiyorum ama yalnız da kalmak istemiyorum.
Yani kazık kadar insanlarız, kimseye "onunla arkadaşlığını kes" denmez, ama arada laf taşıma olabilir gibi göründü bana.. Size karşı onu kötüleyip sonra canciğer olması filan..Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
Eğer size o kişiyi kötülemese konuşmaya devam et derdim ama hem size de onu kötüleyip hem de konuşuyorsa bu sorun demektir. Aynı şeyi sizin için yapmadığını nerden bileceksiniz demiTüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
Siz konuşmuyorsunuz diye neden konuşmasın ? İlkokulda kalmadı mı bu olay . Arkasından konuşup yüzüne gülmesi size de bir sinyal olsun. Muhtemelen onun yanında da sizi kötülüyor.Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
Bir daha o kişiye o dediğiniz kişi ike ilgili sorunlarımı anlatmam.Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
arkadaşınız o kişiyle özel hayatında görüşmüyorsa bence takmayın. iş gereği kimlerle yalandan konuşmak zorunda oluyoruz...Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
Onun hakkında soylediklerinizi anlatmış olabilir dikkat edin.Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?