Ne zamandır birliktesiniz?Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Dort yildir. Yapi olarak umursamaz biri ama bu tatilde umursamazlik en ust seviyede.Ne zamandır birliktesiniz?
Böyle ile şöyleyi alıp ekmişler, hiç olmuş.Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.
Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Bunlari gectim de ne bileyim insam mesajlara da cevap veremez mi? Belki de kafa dinlemek istiyordur. Erkeklerde var bu. Ozellikle erkek erkege takilirken kadinlarin rahatsiz etmesini sevmiyorlar . Ama bu rahatsiz edilmeme 1 ay olunca fazla geliyorYani tabi ki insan tatile çıkabilir kafa dinlemek de isteyebilir ama bu durum bana pek normal gelmedi. Sanki sizi ikinci plana atıyor gibi. İnsan hiç mi özlemez? Sizi yeteri kadar sevdiğine emin misiniz?
Sizi çantada keklik görmesine izin vermeyin. Neden arıyorsunuz ki aramayın.Dort yildir. Yapi olarak umursamaz biri ama bu tatilde umursamazlik en ust seviyede.
Iste hep arayan ben olunca garip bir durum olusuyor. Bugun en cok bunu sorun ettim. En iyisi 1 ay takilsinSizi çantada keklik görmesine izin vermeyin. Neden arıyorsunuz ki aramayın.
Yerinizde olsam asla aramam. O arayıncada 2 kelime edip kapatmam lazım derim. Biraz geri plana çekin kendiniziIste hep arayan ben olunca garip bir durum olusuyor. Bugun en cok bunu sorun ettim. En iyisi 1 ay takilsin
Normal değil bence. Benim eski bir sevgilim de bir haftalık bir tatile çıkmıştı ama beni her gün aradı mutlaka. Gün içerisinde de hep mesaj attı, ki kendisi öyle çok da ilgili biri değildi. Buna rağmen beni habersiz bırakmadı. Sizin durumunuz çok uç geldi o yüzden. Bir gariplik var gibi. Acaba sizden ayrılmak istiyor da söyleyemiyor o yüzden böyle mi yapıyor?Bunlari gectim de ne bileyim insam mesajlara da cevap veremez mi? Belki de kafa dinlemek istiyordur. Erkeklerde var bu. Ozellikle erkek erkege takilirken kadinlarin rahatsiz etmesini sevmiyorlar . Ama bu rahatsiz edilmeme 1 ay olunca fazla geliyor
Iste hep arayan ben olunca garip bir durum olusuyor. Bugun en cok bunu sorun ettim. En iyisi 1 ay takilsin
Bir halt karistirdigindan degil gamsiz oldugundan. Sadece bu defa bana cok umursamaz davranmasi beni kirdi.1 aylık tatil mi olur çok saçma.Ayrica sizi seven ve düşünen insan sürekli yazmak konuşmak ister zaten.Bir halt karıştırıyor olabilir.
Belki de yeteri kadar sevmiyordur bilmiyorum. Yapisi donuk diye hep idare ediyorum ama sevgilisi icin neler neler yapanla oldugunu gayet iyi biliyorum.Aramayı mesaj yazmayı bırakın. O ararsa hemen açmayın telefonu 3 kez ararsa 1 inde açın, mesajına cevap vermeyin. Anlasın bakalım ulaşamamak nasılmış.
Ayrıca her erkek böyle değil. Seven değer veren erkek böyle yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?