Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

Bir halt karistirdigindan degil gamsiz oldugundan. Sadece bu defa bana cok umursamaz davranmasi beni kirdi.
Kabullenilmiş çaresizlik resmen.
Neden normali buymuş gibi kabul ettiniz bu adamı 4 yıldır?
Hep gamsızmış ama bu sefer abartınca zorunuza gitmiş. Kusura bakmayın ama hata sizde.

Iste bana fazla guveniyor, birini birakip baska birini bulmayacagimi bildiginden daha rahat

Arada güven ilişkisi nasıl o onemli. Sevgililik donemi insan nerde olursa olsun ozler sesini duymak ister. Ama guven sorununuz yoksa siz aramayın bekleyin.

Erkek arkadaşım böyle yapsa muhtemelen eski erkek arkadaşım olurdu.

Hayır tabii ki de erkekler hep böyle değil. 1 ay tatile çıkıp beni iplemeyen birini bir daha aramazdim ben. Tatile gidince ilişkiyi de tatile sokmak neyin kafası insan sevgilisine her şartta her ortamda zaman bulur. Kaldı ki tatil denen şey de fazla fazla boş zamandan ibaret bir şey sanki taş taşımaya gitti. Güneşlenirken iki dakika arasın akşam odasına geçince arasın gününün nasıl geçtiğinden bahsetsin 5 dk da olsa. Gün içinde bulunduğu ortamlardan fotoğraf atabilir mesela normal ilişkilerde tatildeyken insan gördüğü güzel yerleri sevgilisiyle paylaşmak ister. Sizinki biraz kaçamak yapma kafasıyla gitmiş. Bence ilişkinizi gözden geçirin

Of inanılmaz kral hareket. Keşke biri bana bunu yapsa da bu şekilde haber vermeden terk etsem çok özendim şu an

Ayrıca umursamaz bir insanla evlilik düşünüyorsanız evlenince çok daha beter olur ona gore düşünün.
Sormayin bu da cok kafama takiliyor. O ne kadar umursamazsa ben de bir o kadar her seyi en ince ayrintisina kadar dusunen biriyim. Bir de cok yavas biri, ben de cok aceleci. Nasil zit karakterleriz anlatamam

Belki de yeteri kadar sevmiyordur bilmiyorum. Yapisi donuk diye hep idare ediyorum ama sevgilisi icin neler neler yapanla oldugunu gayet iyi biliyorum.
Tamam işte, siz aramayın, sormayın. Bakalım ne yapacak?

Sizi üzmek istemem ama yapısı öyle, sıkılmaya gelmiyor, tüm erkekler böyle vs diye kendinizi kandırmayın.

4 yıllık ilişkide, 1 ay tatilde diye hiç aramamak olur mu ya? 1-2 gün gitse ki onda bile hiç aramamak olmaz, hadi neyse derim.

Bırakın kendi haline, nasıl davranacak izleyin bakalım

Ben de oyle dusunuyorum.

Ayrılmayacaksanız üstüne bide evlilik düşünüyorsanız bu adamla evlendiğinizdede böyle şeylerin olmasını kabul edeceksiniz ona göre düşünün gelecek planlarınızı ona göre yapın
Onun bu hallerini cekebilir miiyim diye dusunuyorum. Yanindayken sorun yok ama ayri kaldigimizda ilgisizlik tavan

Kaçan kovalanır. Bırak yazma arama. 30 gün bekle. Erkek erkeğe de olsalar günde 1 defa nasılsın canım yazamayacak kadar aciz mi? Biraz gerçekçi ve gururlu olun. ÜZerine düşmeyin geri çekilin. Kendini bi pohh zannetmesin

Onun bu hallerini cekebilir miiyim diye dusunuyorum. Yanindayken sorun yok ama ayri kaldigimizda ilgisizlik tavan
Benim eşim 4 gün gitti kardeşleriyle denize girdiği zamanlar hariç hep aradı konuştuk ilk izin verdim sonradan zoruma gitti daha uzun kalsa kesinlikle katlanamam ben öyle bişeye bu adam evlenince de yaparsa böyle bişey ona göre düşün karar ver ileriye dönük düşün evlilikte daha çok zoruna gidiyor insanın ve bence düşünme evlenmeyi bu tiple

Onceki mesajlarimda hatali oldugum yerler var demistim. Onu simartmak da bunlardan biri. O kafasini dinlesin ben de dinleyeyim. En guzeli bu sanirim. Bu surede biraz da KK'a takilirim, ozlemisim :)

Sormayin bu da cok kafama takiliyor. O ne kadar umursamazsa ben de bir o kadar her seyi en ince ayrintisina kadar dusunen biriyim. Bir de cok yavas biri, ben de cok aceleci. Nasil zit karakterleriz anlatamam

Niye berabersiniz peki? Adam zaten aramayan sormayan ilgisiz, sevgisiz bir tip. Bu işi neden 4 yıldır zorla itiyorsunuz? Ben acıdım zamanınıza, sevilmek değer görmek varken neden böyle bir ilişliyi tercih ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…